Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Manchester United, Tottenham și Liverpool pe lista de achiziții a unui fond din Qatar

Publicat

in

NATIONAL

Secretar de stat în Ministerul Educației: ‘O parte din profesori vor renunța la grevă!’ / ‘Dacă nu, decidem săptămâna aceasta pe calendarul examenelor’

Publicat

in

Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerului Educației, a explicat în direct la postul Euronews România cum se vor desfășura înscrierile pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat. Lixandru susține că  o parte din profesori urmează să renunțe la grevă.

„Profesorii care nu au fost în grevă sigur vor reveni la catedră, iar din informațiile pe care le avem, o parte din profesori vor renunța la acest demers. Chiar dacă a fost mini-vacanță, noi la nivelul Ministerului Educației am ținut legătura cu colegii noștri din teritoriu, cu inspectorii școlari generali, iar astăzi am avut o conferință cu dumnealor, iar din informațiile primite până în acest moment, o parte dintre colegi ar renunța la grevă, dar acest lucru nu-l putem afirma cert pentru că astăzi fiind o zi liberă, revenirea la cursuri presupune o informare din partea salariatului către angajat, fiind o zi liberă nu s-au putut înregistra astfel de precizări. Dar mâine vom avea o situație certă cu privire la gradul de participare la această grevă”, a spus Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerului Educației, la postul citat.

Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Hulk, „torpilă” de la 40 de metri – Reușita sa a adus victoria echipei

Publicat

in

Atletico Mineiro a câștigat la limită (1-0) în deplasare la Cruzeiro, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 9 din campionatul Braziliei. Hulk a adus victoria echipei cu o reușită în stilul său caracteristic.

HulkFoto: Alessandra Torres / AP / Profimedia

Hulk, golul victoriei pentru Atletico Mineiro în deplasarea de la Cruzeiro

Ajuns la vârsta de 36 de ani, brazilianul Hulk continuă să demonstreze că mai are multe de arătat din iarbă.

Fostul jucător al celor de la Porto și Zenit St Petersburg a marcat un gol fabulos în confruntarea dintre Cruzeiro și Atletico Mineiro.

În minutul 27 al partidei, brazilianul a trimis o „torpilă” de la aproximativ 40 de metri, iar portarul advers nu a avut nicio șansă să apere execuția acestuia.

A fost unicul gol al meciului, iar cu cele 3 puncte obținute, Atletico Mineiro a urcat pe locul 3 în campionatul Braziliei, acumulând 17 puncte. 5 goluri are Hulk în acest sezon.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend