Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Manchester United a anunțat despărțirea de Cristiano Ronaldo

Publicat

in

După interviul exploziv pe care Cristiano Ronaldo i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, în cele din urmă, Manchester United a anunțat încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale cu fotbalistul portughez.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Măsura luată de Manchester United după declarațiile explozive ale lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, liber de contract

Clubul de pe Old Trafford a făcut marți seară un anunț conform căruia s-a ajuns la un acord pentru rezilierea cu efect imediat a contractului lui Cristiano Ronaldo.

Se pare că oficialii formației britanice nu au trecut peste interviul care a aruncat în aer presa din întreaga lume, iar Cristiano Ronaldo este liber să-și caute echipă după Campionatul Mondial din Qatar.

Scandal suvenit în urma ieșirii nervoase a lui Cristiano Ronaldo la finalul partidei de Premier League cu Tottenham l-a afectat pe jucătorul portughez, care a oferit un interviu prin care a făcut acuzații la nivel înalt.

Ronaldo l-a vizat în primul rând pe antrenorul „diavolilor roșii” Erik ten Hag și deși acesta a fost exclus din lot și amendat de către club, lusitanul nu s-a potolit.

Interviul oferit jurnalistului Piers Morgan a aruncat în aer butoiul cu pulbere din tabăra celor de la Manchester United, care nu au mai suportat ca acesta să denigreze imaginea clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

În cele două aventuri petrecut în tricoul celor de la Manchester United, Ronaldo a strâns 346 apariții, a marcat 145 goluri și a oferit 64 pase decisive.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ucraina pariază tot mai mult pe drone în confruntarea cu Rusia: Parlamentul de la Kiev acordă facilităţi fiscale producătorilor

Publicat

in

Parlamentul de la Kiev a votat luni scutirea de taxe vamale şi TVA a producătorilor ucraineni de drone, pentru a sprijini acest domeniu vital pentru apărarea în faţa agresiunii Rusiei, informează Reuters, conform Agerpres.

Facilităţile fiscale sunt incluse în două reglementări, care acoperă importurile de echipamente şi componente pentru producţia şi repararea dronelor, a scris pe Telegram deputatul Iaroslva Jelezniak.

Citeste mai mult

NATIONAL

Cu lacătul pe ușa școlilor, directorul „colegiului vedetelor” din București anunță prăbușirea sistemului de învăţământ: Se va accelera masiv

Publicat

in

Directorul Colegiului I L Caragiale, Andreia Bodea afirmă că sentimentul ei este că dacă această grevă nu va produce nişte efecte benefice pentru această categorie profesională, prăbuşirea sistemului de învăţământ se va accelera masiv. Ea a mai spus că se poate ajunge la o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni, la decalarea examenelor naţionale, Bacalaureat, evaluarea naţională” şi că problema este că aceşti elevi trebuie să aibă situaţia şcolaă încheiată şi validată în Consiliul Profesoral, iar acest lucru nu se poate face dacă profesorii sunt în grevă, anunță news.ro.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend