Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mama Elodiei:" Sentinţa e greşită! Trebuia să-i dea pe viaţă!"

Avatar

Publicat

in

emilia ghinescuPedeapsa de 15 ani şi 8 lui primită de fostul poliţist Cristian Cioacă este motivată de Instanță prin  schimbarea încadrării de la omor calificat în lovituri cauzatoare de moarte, în cazul Elodia . Acesta trebuie să mai plătească 150.000 de euro familiei Elodiei Ghinescu și 130.000 de euro copilului său. Avocata polițistului, Maria Vasii, a afirmat că decizia este una eronată, dar că Cioacă se va preda organelor judiciare. Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu s-a declarat total nemulțumită, considerând că, pentru faptele săvârșite, pedeapsa este “mult prea bândă”. 

“Sentința a fost foarte blândă, a fost totul premeditat și merita o nchisoare pe viață. A vrut să o omoare cu 2-3 zile înainte, dar nu i-a reușit figura. Când a venit din Dubai, Elodia a spus că a fost amenințată prin telefon. Și-a lăsat copilul la noi, îi era foarte frică. Trebuia să îi dea pe viață, de la 25 de ani cel puțin în sus. Trebuia jupuită pielea de pe el și dat cu sare, poate asa spunea adevărul. Eu cred că a sărit la bătaie, ea fiind micuță nu s-a putut apăra și a omorât-0. Cred că a ciopărțit-o, nu o putea căra întreagă și i-a dat foc”, a spus Emilia Ghinescu, mama Elodiei. Cât privește despăgubirea pe care Cristian Soare trebuie să o plătească familiei, 150.000 de euro, Emilia Ghinescu a susținut că “Am cerut 5 miliioane de euro, dar nicio sumă nu ar fi făcut cât viața fiicei mele “. 

Curtea de Apel Pitești a decis condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare plus cinci ani de interzicere a unor drepturi în cazul polițistului Cristian Cioacă, în dosarul în care este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte.  Hotărârea Curții de Apel Pitești, venită după două amânări, este definitivă. Cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit nici până astăzi, la 7 ani după dispariția acesteia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sunt zone în care oamenii nu-și permit să se testeze’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Octavian Jurma: ‘Ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis’

Avatar

Publicat

in

De

”În general, activitatea în aer liber nu este o sursă semnificativă de infecție. Ce se poate întâmpla în aer liber este ca doi oameni să stea de vorbă o oră, să spunem, unul lângă altul, să nu aibă mască sau să aibă un grad înalt de infectare și să se poată infecta. Noi ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis.

Dacă suntem în spațiu închis, problema este că acolo se acumulează în aer particule care poartă acest virus și atunci noi putem să respirăm acest aer și dacă cineva a părăsit încăperea. De aceea este mult mai periculoasă petrecerea timpului în aceste spații închise care are loc în mod natural, mai ales dacă ai fost afară și se întorc toți zgribuliți și stau la povești.

Este un lucru perfect normal și natural, dar care, în același timp, poate să răspândească virusul în aceste condiții pentru că toți declară că au respectat întocmai măsurile. În general, infecția se întâmplă acum în casele noastre sau în spațiile închise, unde, dintr-un motiv oarecare nu purtăm mască – poate luăm cina sau ne simțim în siguranță cu niște oameni care ne spun că ei sigur nu sunt infectați. Aici e problema, nu neapărat pe pârtii și în spațiul liber, ci ce se întâmplă după”, a declarat Octavian Jurma, conform b1.ro.

Citește și:

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend