Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mâine, ședință de Consiliu Local la Curtea de Argeș – VEZI CE PROIECTE VOR VOTA ALEȘII LOCALI

Publicat

in

Mâine, marţi, 30 iunie, de la ora 11,00, aleșii locali sunt convocați la şedinţa ordinară a Consiliului Local Curtea de Argeş, care are pe ordinea de zi nu mai puțin de 12 puncte. Iată ordinea de zi completă a ședinței de mâine, marţi, 30 iunie, la ora 11,00 :

 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru conferirea unor diplome.
 • Aprobarea procesului verbal încheiat în ședința anterioară.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru înlocuirea denumirii unui obiectiv de investiții.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE privind înlocuirea unei denumiri.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local și a bugetului instituțiilor finanțate parțial din venituri proprii pe anul 2020.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea unui raport de evaluare și pentru aprobarea vânzării prin licitație publică a unui spațiu locativ.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Studiului de oportunitate privind delegarea gestiunii serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân, a Caietului de sarcini pentru concesionarea serviciului și a Regulamentului de organizare și funcționare a Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Studiului de oportunitate privind alegerea modalității de gestiune a serviciului public de salubrizare stradala a municipiului Curtea de Argeș, pentru alegerea modalității de gestiune a serviciului, pentru aprobarea caietului de sarcini al serviciului și pentru aprobarea contractului de gestiune a serviciului.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Regulamentului propriu al serviciului de alimentare cu apa și de canalizare în municipiul Curtea de Argeș precum și a Contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa și de canalizare.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea criteriilor și punctajelor pentru întocmirea listelor de priorități la repartizarea locuințelor precum și pentru aprobarea listei documentelor necesare.
 • PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Metodologiei de acordare a unui ajutor financiar pentru plată serviciilor oferite de bonă.
 • Diverse


Reamintim că ședințele de consiliu local sunt publice iar cetățenii pot participa la acestea. Desigur, în această perioadă, cu respectarea masurilor instituite de starea de alertă cu privire la prevenirea raspândirii virusului SARS COV 2.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Bătaie de joc! Șeful Poliției Constanța va primi pensie de șef

Publicat

in

De

Inspectoratul General al Poliției Române informează că șeful IPJ Constanța, Constantin Dancu, a fost pensionat, după ce s-a făcut o horă în Mamaia, fără respectarea normelor de distanțare socială. 

Ce uită să nu spună IGPR e că Dancu va beneficia de pensia de șef al IPJ Constanța.

În urma apariției, la data de 20 iunie 2020, pe site-ul ,,antena3.ro” a articolului cu titlul ,,Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să se respecte distanțarea socială” o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia.

În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele:

Cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare.

Cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cu data de 1 iulie 2020, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarul de poliție Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe o perioadă de 3 luni.

Totodată, pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe durata sezonului estival, Poliția Română a suplimentat numărul efectivelor care acționează. Astfel, 182 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și combaterea criminalității organizate au fost delegați la nivelul I.P.J. Constanța.

În total, peste 500 de polițiști acționează pe litoral cu mijloacele tehnice din dotare pentru menținerea ordinii și siguranței publice. Zilnic, 86 de patrule sunt în teren pentru a interveni la sesizările semnalate și a proteja drepturile și libertățile cetățenești. 

Poliția Română continuă activitățile în sistem integrat alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu în scopul prevenirii și combaterii criminalității și al răspândirii SARS-Cov2.„, transmite IGPR.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primul turneu de tenis din România după pandemie. Competiția se va desfășura cu public online.

Publicat

in

După trei luni de pauză, jucătoarele de tenis din România își reintră în ritm. Turneul Winners Open se va desfășura la Cluj, iar pe lângă premiul de 10.000 de dolari, câștigătoarea turneului va juca duminică cu Simona Halep.

Dacă va fost dor să urmăriți un meci de tenis, aceasta cred că este o veste bună. Joi a început la Cluj primul turneu de tenis din România după trei luni de pauză din cauza pandemiei. Chiar dacă meciurile vor fi jucate în condiții stricte și fără public, cei interesați pot urmări meciurile online.

Timp de patru zile, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru se vor lupta pentru marele premiu, iar câștigătoarea va primi suma de 10.000 de dolari și șansa de a juca un meci demonstrativ de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.

„Avem şase jucătoare foarte bine cotate din Doubles WTA, cele mai bune românce de la ora actuală. Vom avea un super meci amical cu Simona Halep, Marius Copil şi Horia Tecău, alături de câştigătoarea competiţiei . Din păcate nu putem permite accesul publicului. Va fi o competiţie sistem turneu în care vor fi câte două grupe de trei jucătoare, cele mai bune două jucătoare din fiecare grupă merg în semifinale, iar după finală va urma acest super meci cu Simona Halep”, a precizat managerul Turneul Winners Open, Patrik Ciorcilă, pentru Mediafax.

Foto: Digi Sport

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend