Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Maine, primari PSD din Arges şi un deputat judecaţi la ÎCCJ în Dosarul Consultanta ! Smadu si Ciobanu, absenti permanent dupa ce au murit !

Avatar

Publicat

in

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie judeca maine, 25 noiembrie, intr-un nou termen, procesul de corupţie numit „Consultanţa” în care „actorii” principali sunt, pe post de inculpati, actualul deputat Mircea Drăghici, fostul preşedinte al CJ, Constantin Nicolescu, şi mai mulţi actuali şi foşti primari argeşeni.

Pentru maine au fost citati toti inculpatii din dosar dar doi dintre ei, cu siguranta, nu vor mai putea spune “prezent” niciodata. Este vorba de primarul Nicolae Smadu de la Domnesti si fostul primar Marcel Ciobanu de la Uda, ambii decedand in ultimele saptamani. Potrivit declaratiilor unui alt primar PSD date in presa argeseana, ambii ar fi fost bagati in pamant tocmai de deputaul PSD.  “Care dintre noi o mai urma? Bietul Ciobanu, la aflarea veştii că este inculpat s-a îmbolnăvit, pe stres, de hepatită. Azi a murit! Mircea Drăghici o să-i aibă pe amândoi pe conştiinţă. Oamenii târâţi în instanţă din cauza lui mor, iar el, e bine-merci, pe cai mari. Candidează pentru Parlament! Dumneazeu îl va pedepsi!. Noi, primarii, nu am avut niciun beneficiu în Dosarul Consultanţa, în schimb, el, da!”, declara un primar pentru o publicatie din Arges.

Publicitate

Amintim ca Nicolae Smădu şi Marcel Ciobanu erau inculpaţi în Dosarul Consultanţa, dosar in care alaturi de cei doi mai sunt inculpati alte cateva zeci de primari din judet.

Dosarul „Consultanţa” a fost început în 2011 de către procurorii din cadrul DNA Piteşti sub stricta supraveghere şi coordonare, a şefului lor de la acea vreme, Nistor Călin, şi a fost finalizat anul trecut, prin trimiterea în judecată a tuturor inculpaţilor din dosar, cu excepţia primarilor Gheorghiţă Boţârcă de la Topoloveni, Sorin Lupu de la Priboieni şi Ion Georgescu de la Mioveni, în cazul cărora anchetatorii au disjuns alte cauze, ce se află, în momentul de faţă, în instrumentarea Anticorupţiei. De precizat este şi faptul că acest dosar, care îi va aduce la Bucureşti chiar in plina campanie electorale pe majoritatea primarilor social-democraţi, a fost disjuns dintr-un alt celebru dosar ce-l viza pe Constantin Nicolescu, Dosarul „Podul Căteasca”- aflat în stadiu de rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend