Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mâine, administratorii de bloc, chemaţi la întâlnire cu primarul şi reprezentanţii CEZ

Avatar

Publicat

in

Mâine, administratorii de blocuri din Mioveni sunt aşteptaţi la întâlnirea cu primarul Georgescu şi reprezentanţi ai CEZ, ocazie cu care vor fi discutate teme de actualitate, şi, mai ales probleme semnalate de locuitorii Mioveniului.

“Revin cu rugămintea adresată în special administratorilor de blocuri și președinților de Asociații de Proprietari sau Locatari din Mioveni, de a răspunde invitației pentru întâlnirea din 17 ianuarie. Așa cum v-am informat, în urma discuțiilor avute la Primăria Mioveni cu directorul general al Distribuție Oltenia (fosta CEZ Distribuție), domnul Ion Dobrescu și cu echipa sa, de comun acord am hotărât organizarea unei întâlniri publice, între reprezentanții companiei și dumneavoastră. Această întâlnire de mediere și dialog va avea loc, marți, 17 ianuarie, de la ora 17.00 la Centrul Cultural Mioveni.
Sper să profitați de această oportunitate, să putem purta un dialog civilizat, în speranța de a primi răspunsuri clare, la toate problemele semnalate de dumneavoastră.” anunta primarul Ion Georgescu.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend