Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Mai sunt câteva zile până la RALIUL ARGEȘULUI

Avatar

Publicat

in

Mai sunt doar câteva zile până la startul celei mai așteptate competiții, #RaliulArgeșului – ediția 2020.

Evenimentul se desfășoară fără spectatori, dar va fi transmis #LIVE  pe www.raliulargesului.ro și pe Facebook.

Publicitate

Ieri, 22 iunie, la Consiliul Județean Argeș a avut loc o întâlnire tehnică privind organizarea Raliului Argeșului, ce va avea loc în perioada 26-27 iunie 2020. Alături de președintele C.J. Argeș, Dan Manu, și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, au fost prezenți reprezentanți din cadrul echipei organizatorice și reprezentanți ai instituțiilor publice implicate în desfășurarea evenimentului, precum Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul Judetean de Ambulanță Argeș, Poliția Locală a Municipiului Pitești, Salvamont Argeș, Secția de Drumuri Naționale Pitești. În cadrul întâlnirii au fost puse la punct ultimele detalii, astfel încât competiția să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Reamintim că, în anul 2019, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Raliul Argeșului a fost repus pe harta națională și a revenit oficial în calendarul motorsportului după nouă ani. Este pentru al doilea an consecutiv când Consiliul Județean Argeș susține financiar organizarea și desfășurarea în bune condiții a Raliului Argeșului, cu suma de 300.000 lei, prin încheierea unui Protocol de Colaborare între Județul Argeș prin Consiliul Județean Argeș și Federația Română de Automobilism Sportiv, readucând iubitorilor de automobilism sportiv una din competițiile de referință din Campionatul Național.

În contextul pandemiei de coronavirus, date fiind restricțiile impuse de autorități, evenimentul se va desfășura fără spectatori, însă organizatorii au pregătit o serie de transmisiuni LIVE. Astfel, spectatorii pot urmări principalele momente ale competiției de acasă, respectând normele legislative în vigoare.

 Startul festiv va avea loc vineri, începând cu ora 16:30, în Piața Vasile Milea din Pitești și va fi transmis în direct. Mai apoi, începând cu ora 17:28, vor fi transmise LIVE cele două probe desfășurate în zona Godeni, lângă Câmpulung Muscel. Comentariul de pe proba specială va fi însoțit de interviuri din regrupare și de la startul specialelor, astfel încât toate informațiile să fie transmise fanilor de acasă.

 Sâmbătă, camerele vor fi amplasate în cea mai spectaculoasă zonă a Transfăgărășanului, în apropiere de Cabana Capra. Ultima secțiune din PS4 ”Transfăgărășan” va fi LIVE începând cu ora 12:21, piloții urmând a oferi declarații ”la cald” în sosirea de pe urcarea spre zona Capra. Pentru că Raliul Argeșului nu poate să se încheie fără recunoașterea meritelor celor mai rapizi sportivi, festivitatea de premiere, organizată pe Barajul Vidraru, va fi, de asemenea, transmisă LIVE.

Pe parcursul celor două zile de concurs, spectatorii, fanii și toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmări Raliul Argeșului pe website-ul competiției (www.raliulargesului.ro) și pe Facebook. Transmisiunea va fi preluată de multiple pagini partenere, printre care și cea mai importantă pagină de sport la nivel național – EuroSport România.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend