Conecteaza-te cu noi

Pitesti

MAI MARE RUŞINEA ! Şeful de la Cadastru amendat pentru ….lene ! 

Publicat

in

– Dănuţ Pintea, concubinul surorii lui Carmen Lis, a fost sancţionat de Tribunalul Argeş pentru lipsa de interes

Probleme jenante pentru omul lui Pendiuc de la şefia Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Argeş. Dănuţ Pintea a fost amendat zilele trecute pentru slaba prestaţie ca şi expert evaluator autorizat ANEVAR. Mai exact actualul şef al OCPI Argeş fusese desemnat încă din primăvară, în cadrul unui proces, să evalueze o proprietate aflată în litigiu. Zilele trecute însă, judecătorii Tribunalului Argeş au constatat cu stupoare, în primă fază, că evaluatorul desemnat ajunsese pe timpul vacanţei judecătoreşti ditamai mare şef de instituţie, chiar la OCPI, dar şi că pe Dănuţ Pintea l-a cam durut în cot de decizia magistraţilor. Aşa se face că pentru neefectuarea lucrării, mai exact pentru lene, aşa cum s-a exprimat unul din magistraţi, Pintea a fost amendat cu suma de 2 milioane lei vechi. Se vede treaba că Dănuţ avea o problemă cu efectuarea sarcinilor de serviciu impuse de magistraţi aşa că se naşte întrebarea cum va fi el în stare să ducă la îndeplinire sarcinile trasate de şefii săi, mulţi desemnaţi tot pe linie politică. Amintim că la momentul numirii sale la şefia OCPI Argeş, surse din anturajul primarului susţineau că Dănuţ Pintea, văduv de câţiva ani, ar avea o relaţie cu Mihaela Roşca, sora doamnei Carmen Lis, secretara lui Tudor Pendiuc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

NU MAI E DE JOACĂ! ÎNCĂ 58 COVIZI ÎN ARGEȘ – Spitalele pline, numărul infectaților COVID 19 rămâne ridicat în județ!

Publicat

in

De

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1083 persoane infectate cu noul cornovirus, cu 53 mai mulți față de ziua precedentă.
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 152;
-persoane internate în spital: 393 (dintre care 8 la ATI);
-persoane vindecate: 284;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1083;
-persoane decedate: 58.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend