Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Magazinele de haine second hand și outlet se pot aproviziona deja cu produse pentru sezonul cald 2021

Avatar

Publicat

in

Sectorul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii second hand și outlet este în creștere în România, pe segmentul quality. Interesant este că românii nu mai aleg astfel de magazine pentru că ar fi limitați din punct de vedere financiar, ci pentru că le consideră opțiuni convenabile, eficiente pentru bugetul lor. Mai exact, de la cumpărături de nevoie (în anii `90 și `2000, sărăcia extremă era un fenomen larg în România, conform datelor statistice), acum s-a ajuns mai mult la cumpărături de voie (veniturile românilor au crescut considerabil, la fel și pretențiile în materie de îmbrăcăminte).

Implicit, magazinele cu haine sh și outlet pe stil vechi (articole de slabă calitate, care arată neplăcut, haine nedorite) sunt tot mai puține și cu greu supraviețuiesc pe piață, în timp ce acelea care nu mai vând produsele pe prețuri derizorii ajung să prospere, atrăgând interesul publicului (în unele cazuri, când sosește marfa nouă, este ca de Black Friday, coadă la intrare). Românii sunt atrași evident de prețuri mici și reduceri, dar cei care chiar cheltuiesc sume mari de bani la capitolul fashion preferă să dea bani în plus pentru calitate mai ridicată.

Colectia primavara-vara de la Crematex

Soluția optimă: produse de calitate înaltă la prețuri oneste, ușor mai mici sau comparabile cu cele din magazinele standard. Aici punctează cel mai bine produsele outlet, multe dintre ele fiind de la branduri de top, chiar exclusiviste, devenite astfel foarte accesibile publicului larg. Exact pe acest segment acționează Crematex, un tot mai popular depozit haine second hand din Cluj-Napoca, ce livrează haine sh și haine outlet către magazine de profil din întreaga țară. Selecțiile au prețuri atractive, dar marfa este în cele mai multe cazuri de calitate extra, fără compromis.

În prezent, magazinele pot cumpăra stocuri outlet și haine second hand pentru sezonul cald 2021. Noile loturi sunt disponibile la comandă și se știe că acum este momentul perfect (cea mai bună marfă sh și outlet este cea achiziționată în extrasezon). Retailerii care caută depozit haine outlet pot să profite de ocazie pentru a comanda colecții noi de haine outlet pentru primăvară & vară, articole recent introduse în stocul Crematex, de la branduri cunoscute, la prețuri extrem de accesibile, marfă ideală pentru revânzare cu profit ridicat. Astfel de produse sunt la mare căutare, deci nu vor rămâne mult timp pe rafturi.

Tinuta din noua colectie Crematex

“Ne bucură faptul că tot mai multe magazine de haine second hand și outlet înțeleg preferințele publicului și nu încearcă să mai atragă clienții doar prin prețuri extrem de mici la produse pe care de fapt mulți oameni nu le-ar dori nici gratuit… În realitate, publicul caută haine de calitate, dorește să facă deal-uri istețe, să cumpere mai convenabil decât de la marile branduri din mall, dar la o calitate cel puțin la fel de bună”, explică reprezentanții acestui depozit de haine second hand și outlet.

În România, de obicei în luna martie încă este o perioadă cu vreme rece, dar clienții caută deja haine pentru sezonul cald. Așadar, cel târziu de la finalul lunii februarie, ideal este ca în magazinele second hand și outlet să existe deja marfă atractivă pentru sezonul de primăvară – vară.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Azi a început deszăpezirea Transfăgărășanului – CÎND SE DESCHIDE CIRCULAȚIA

Avatar

Publicat

in

De

Angajații Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov au început astăzi operațiunea de deszăpezire a părții nordice a DN7C – Transfăgărășan. Deocamdată operațiunea se află la început și va dura câteva săptămâni bune având în vedere stratul gros de zăpadă bătătorită, care pe alocuri depășește 6 metri grosime.

Anul acesta, Transfăgărășanul se deschde pe 1 iulie, iar circulația este permisă în restul de patru luni rămase, până la 1 noiembrie, întrucât drumul este apoi înzăpezit pe timp de iarnă, iar deszăpezirea lui dureaza foarte mult.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

5 sfaturi utile pentru a alege o firmă de contabilitate pentru un start-up

Avatar

Publicat

in

De

Dacă ai un proiect la început de drum, cu siguranță pornești cu entuziasm în lumea afacerilor. Există o mulțime de oportunități în business, însă și multe pericole care amenință succesul proiectului tău. Este foarte important să ai de la start parteneri de încredere, iar unul dintre cele mai importante capitole pentru dezvoltarea corectă și sănătoasă a unei afaceri este partea de contabilitate.

Cum alegi o firmă de contabilitate pentru start-up, pentru proiectul tău la început de drum? Indiferent de forma de organizare pentru care optezi, ai nevoie de un expert contabil pentru a respecta normele legale și pentru a te asigura că iei mereu cele mai bune decizii, iar evidențele contabile sunt corecte și complete.

Iată mai jos 5 sfaturi utile pentru a alege o firmă de contabilitate pentru un start-up:

1. Alege o firmă de contabilitate capabilă să ofere consultanță inițială

Inițiază o discuție pentru colaborarea cu privire la contabilitate chiar înainte de a demara procedura de deschidere a organizației tale (SRL, PFA, II etc.). Dincolo de a discuta detaliile concrete despre procedura colaborării și despre costurile pentru pachetul de servicii contabilitate, solicită informații despre diferențele între tipurile de organizații și solicită consultanță pentru a putea face cea mai bună alegere în contextul tău. Modul în care reprezentantul firmei de contabilitate – discută cu un Expert Contabil, firește – comunică în acest moment de start poate fi relevant pentru cum va decurge colaborarea mai departe.

2. Alege un Expert Contabil cu experiență relevantă

Dincolo de cunoașterea efectivă a prevederilor legale (care se tot modifică), personalul contabil cu care lucrezi are nevoie de experiență semnificativă pentru ca totul să decurgă cât mai bine. După cum știm, uneori este diferență între teorie și practică. Așadar, experiența contează enorm în contabilitate, mai ales pe partea de contact cu autoritățile statului, în fel de fel de probleme ce vizează firmele reprezentate. Un bun exemplu pentru firma contabilitate Constanta și nu numai: firma de contabilitate Vimandra, în cadrul căreia activează Expert Contabil Viorica Neamțu, cu peste 25 de ani de experiență.

3. Alege un contabil membru activ CECCAR

Bilanțul de final de an trebuie să fie vizat de către un contabil membru CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), dar dincolo de legislație, un astfel de statut înseamnă mai multă încredere în competențele contabilului cu care colaborezi. Așadar, când semnezi un contract de contabilitate, asigură-te că serviciile vor fi prestate de către contabili autorizați conform legislației în vigoare.

4. Alege un contabil care te asistă complet

Contabilitate financiară, expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară, întocmire registre și jurnale obligatorii, raportari lunare și trimestriale cu privire la activitate, întocmire raportări contabile semestriale, declaratii și situatii financiare anuale, consultanță financiară și fiscală, arhivă electronică, rapoarte online, analiză financiară, partea de salarizare, resurse umane – toate acestea și multe altele pot intra în sfera colaborării cu o firmă de contabilitate. Ai așadar nevoie de un contabil “bun la toate” pe zona sa de activitate, un adevărat partener disponibil oricând ai nevoie.

5. Caută pe internet date despre firma de contabilitate

Google îți poate oferi o imagine utilă asupra reputației firmei de contabilitate / a contabilului în mediul online. Desigur că nu poate fi vorba de o prezență extrem de puternică (nu este un brand de retail și nici o persoană publică), dar este important să găsești prezența brandului / a persoanei în cât mai multe locuri, în contexte pozitive desigur. De la rețele sociale profesionale la website propriu și articole în mass-media, cu cât densitatea este mai mare, cu atât înseamnă că ai parte de un partener cu experiență, capabil să te ajute pentru succesul tău în business.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend