Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lupta anti COVID la Curtea de Argeș – 13 firme și 290 de persoane verificate într-o singură zi

Avatar

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astfel, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Pompierii argeșeni au efectuat controale în zona Curtea de Argeș pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Au fost verificate 13 societăți comerciale și 290 de persoane. Dintre acestea din urmă, 11 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală și au primit avertismente.

În ultimele 24 de ore polițiștii argeșeni au verificat 513 persoane, cărora li s-a recomandat să rămână în izolare. Au fost verificate 19 societăți comerciale, 177 persoane legitimate și 119 autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Polițiștii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 5 amenzi în valoare de 2500 lei și 7 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend