Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ludovic Orban, prima ședință cu liderii PNL, după apariția controversatei fotografii de la Guvern

Publicat

in

Liberalii se vor reuni într-o ședință online, prin videoconferință, a Biroului Politic Național.

Citește și: Ludovic Orban, după fotografia de la Guvern: Am comis o greșeală! Nu mă interesează cine a făcut poza

Este prima ședință după apariția controversatei fotografii de la Guvern, în care Ludovic Orban și mai mulți miniștrii încalcă toate regulile impuse de distanțarea socială și, mai mult decât atât, fumează și consumă băuturi alcoolice în sediului Guvernului.

Consilierul premierului Ludovic Orban, Tănase Stamule, explica că în cursul acestei zile vor avea loc mai multe discuții și este posibil să se afle cine a realizat fotografia de la Guvern.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Apelul lui Ciolacu – Cere ministrului Justiției și premierului să ia parte la discuțiile legate de proiectul de lege privind carantina

Publicat

in

De

„Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină URGENT în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputinţa şi Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-şi acoperi furturile, Guvernarea PNL loveşte zi de zi în români”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor mai spune că proiectul de lege privind carantina trimis Parlamentului de către Guvern este „dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor”.

„Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat. Le solicit prezenţa premierului şi ministrului Justiţiei la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi!”, a completat Ciolacu.

Acesta a adăugat că „în niciun caz NU vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii!”.

Comisia juridică a Senatului discută vineri, de la ora 14.00, proiectul de lege privind carantina şi izolarea adoptat joi seara de Camera Deputaţilor. Până acum, doar două amendamente au fost depuse la proiectul iniţiat de către Guvern.

Preşedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat că proiectul Guvernului referitor la carantină şi izolare va fi dezbătut de Comisia juridică „atât timp cât va fi nevoie”. El a precizat că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri judiciare. Senatorul PSD a mai spus că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului.

Senatul este for decizional pe proiectul de lege privind carantina şi izolarea. Propunerea legislativă a fost adoptată joi seara de Camera Deputaţilor, prim for sesizat. După votul în plenul Senatului, legea urmează să meargă la preşedintele României pentru promulgare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Călin Popescu Tăriceanu, atac la ministrul Sportului: Coincidența este prea mare

Publicat

in

De

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a lăudat că vor fi construite 5 noi bazine sportive, iar acestea au fost începute în timpul guvernării PSD-ALDE.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: ‘După şase seara, culcaţi-vă!’ / ‘E tonul prostului’

”Probabil frustrat că nu și-a găsit loc la sindrofia de la Clubul Diplomatic, Ministrul Sportului a ieșit într-o conferință de presă pentru a continua delirul promisiunilor Guvernului Orban.

Dl Stroe promite tuturor copiilor care vor să facă sport vouchere pentru echipamente (inspirat din proiectul Noricăi Nicolai, echipamente pentru toți copiii), cum la fel promite 8 bazine olimpice, 5 săli polivalente cu peste 5000 de locuri, 250 săli de sport, 5 patinoare și baze sportive peste baze sportive.

Să fie vorba despre cele în curs de realizare sau deja predate de Compania Națională de Investiții? Coincidența este prea mare. Tot 5 săli de 5000 locuri, ca și guvernele anterioare.

Ce uită să ne zică dl Stroe este că ministerul pe care îl conduce a eșuat să introducă sportul în procesul de selecție al partenerilor în cadrul structurilor parteneriale aferente programelor operaționale din ciclul 2021-2027! Adică toate cifrele pe care le-a recitat la TV sunt doar niște cifre scoase din burtă de el și conțopiștii care îl înconjoară sau din programe anterioare de guvernare. Nu e rău să termini ce au început alții, dar e bine să rămâi modest și să te împăunezi mai puțin!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend