Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ludovic Orban: ‘Nu există decât o singură soluție pentru România: refacerea Coaliției’

Publicat

in

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut apel la premierul Florin Cîțu și la liderii politici implicați în scandalul momendului.

Orban a declarat că, pentru ieșirea din actuala criză politică, singura soluție este refacerea Coaliției.

Am promis în campania electorată 4 ani de pace, de stabilitate, 4 ani de reforme, de creștere economică, de creștere a calității vieții.

Trebuie să ne reîntoarcem la ceea ce am promis românilor. Astăzi românii se uită la noi și nu întețeleg de ce a apărut această criză politică și guvernamentală.

România trebuie să finalizeze negocierile pentru PNRR.

Fac apel către toți liderii politici să analizeze situația în care ne găsim și să se implice pentru soluționarea cât mai rapidă a crizei!

Din punctul meu de vedere, nu există decât o singură soluție politică, onorabilă, pentru România și pentru Partidul Național Liberal: refacerea Coaliției de guvernare care s-a constituit după alegerile parlamentare, care a generat o majoritate parlamentară, un program de guvernare care este la nivelul așteptărilor românilor”, a afirmat Ludovic Orban.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

DERAPAJ | Judecătorul Cristi Danileț desconsideră Constituția: ‘E tot ce trebuie să vă intereseze’

Publicat

in

De

Înainte de a începe să-și exercite funcția, judecătorii și procurorii depun următorul jurământ: „Jur să respect Constituția și legile țării, să apăr drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei, să-mi îndeplinesc atribuțiile cu onoare, conștiință și fără părtinire. Așa să-mi ajute Dumnezeu!””

Constituția și legile țării nu par să aibă aceeași importantă precum legislația secundară pentru judecătorul Cristi Danileț. Referindu-se la hotărârea de guvern care introduce noile restricții și măsuri pentru combaterea pandemiei, judecătorul afirmă că nu ar trebui să ne intereseze dacă măsurile sunt constituționale.

content-image

Ignorând nevoia respectării ordinii de drept, chiar și în situația de criză sanitară, judecătorul Danileț desconsideră și dreptul cetățenilor de a fi preocupați de respectarea propriilor drepturi și de a se adresa justiției în cazul în care consideră că aceastea le-au fost încălcate.

Potrivit legii, judecătorii și procurorii sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natura să compromită demnitatea lor în profesie și în societate. Chiar dacă este judecător de penal, nu de contencios-administrativ și, astfel, nu va ajunge să judece eventuale probleme legale de restricțiile din pandemie, afirmații care nesocotesc nevoia de respectare a Constituției au capacitatea de a compromite demnitatea pofesională.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Măgura Cisnădie s-a calificat în turul 3 al European League la handbal feminin

Publicat

in

De

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu formaţia cehă DHK Banik Most, scor 25-26 (16-14), în manşa secundă din turul 2 al European League, dar s-a calificat în turul al 3-lea al competiţiei, potrivit news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost M. Neagu 11 goluri, pentru Măgura, respectiv Koresova 8, pentru Banik.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

În tur, Măgura a câştigat cu scorul de 27-26 (12-10) şi, chiar dacă la general scorul este 52-52, echipa din Cisnădie se califică datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Alte două echipe româneşti vor intra în competiţie din turul următor, Gloria Buzău şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend