Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lucian Bode INTRĂ TARE după circul de la Otopeni: Luăm în calcul debarcarea unei singure curse pe Aeroport

Publicat

in

Indisciplina pasagerilor din aeroporturi poate duce la măsuri dure.  Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat, luni, este posibil ca pe Henri Coandă să aterizeze o singură cursă pentru ca pasagerii să respecte normele privind distanțarea socială.

Citește și: Scădere INEXPLICABILĂ a numărului de paturi de pe ATI: Acum, avem 731, acum câteva zile, erau peste 4.000

Afirmația a fost făcută în contextul în care, luni dimineața, au apărut imagini din Aeroportul Otopeni, în care se pot vedea pasagerii a trei curse, care stau unii lângă alții, fără a păstra distanța de doi metri dintre ei, recomandată în contextul pandemiei de coronavirus, conform Mediafax.

„Am discutat cu cei de la Aeroportul Otopeni în această dimineață (luni dimineața – n.red.). Au venit trei curse în același timp. Din păcate, cu toate că aveam spațiu suficient ca pasagerii să păstreze acea distanță minim obligatorie de doi metri, cu toate că aveam afișe și indicatoare, cu toate că am difuzat în permanență mesaje audio și video, în interiorul aeroportului, pentru a păstra acea distanță, pasagerii au ales, din păcate, să stea în apropiere unul de celălalt, cu toate riscurile pe care și le asumă. Luăm în calcul să pemitem accesul în aeroport pe o singură cursă, astfel încât să nu se suprapună mai multe curse. Dacă nu reușim să-i convingem să înțeleagă să păstreze această distanță, atunci vom permite accesul, debarcarea unei singure curse astfel încât această distanță, foarte clară, de altfel marcată în aeroport, dar care nu este respectată, să fie respectată”, a explicat Bode, la Antena 3.

Ministrul Transporturilor spune că, în prezent, pot debarca, simultan, două sau trei curse aeriene. Singura condiție este, însă, ca pasagerii să stea la distanță de doi metri unii față de alții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Avocata Elena Ouatu se alătură echipei RE:START ROMÂNIA Moldova

Publicat

in

De

Elena Ouatu, avocat de profesie şi mamă a doi copii, se alătură Partidului RE:START ROMÂNIA. Cei 20 de ani de activitate profesională desfășurată în România au învățat-o pe Elena câteva lucruri despre desișul birocratic, care este tot mai greu de străbătut. Dar pentru că este o persoană determinată și încrezătoare într-un viitor mai bun al țării, consideră că implicarea în politică este o decizie firească în contextual în care s-a săturat să mai aștepte de la alții să aplice politici juste, și crede că este timpul să își asume responsabilitatea de a face mai mult pentru județul Neamț și pentru această țară.

Elena Ouatu a venit alături de echipa RE:START România pentru că se regăsește în valorile noastre: curaj, onestitatea, verticalitatea şi integritatea.

”Oamenii de obicei vorbesc foarte mult, dar când vine vorba să-și pună în practică ideile, nu se mai înghesuie foarte mult. ar trebui să fie mottoul celor care doresc să lase în spatele lor lucruri durabile și utile societății. România are nevoie de fapte de la politicieni și fapte de la fiecare cetățean în parte.”

Îi urăm bun venit în Partidul RE:START ROMÂNIA și ne dorim ca Elena să-și pună toată forța și talentul său personal în lucrul cu oamenii.

Elena Ouatu este parte a echipei de conducere RE:START ROMÂNIA Neamț.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Irlanda: Roman acuzat ca si-a insusit 56.000 de euro

Publicat

in

De

Autoritățile irlandeze oferă ajutoare sociale de câte 350 de euro pe săptămână celor ale căror joburi au fost afectate de pandemia de coronavirus.

Un roman a folosit numerele de serviciu public personal ale unor români care nu mai lucrau în Irlanda, dar și cele ale unor colegi de serviciu pentru a solicita ajutoare în numele lor. Astfel, românul a început să încaseze în fiecare săptămână câte 25 de ajutoare anti-covid.

Și a făcut așa până când a ajuns la circa 56.000 de euro. A fost momentul în care oamenii legii au intervenit și i-au stricat planurile.

Românul a fost ridicat din apropiere de adresa unde locuia în Dublin, iar oamenii legii au mai ridicat documente și notebook-uri folosite în valorificarea schemei de fraudare, scrie observatornews.ro .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend