Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură pentru SRI. Șeful Serviciului este audiat în Comisia de control

Publicat

in

Președintele Comisiei de Control SRI, Claudiu Manda, a anunțat că, împreună cu ceilalți membrii ai comisiei, au decis invitarea la audiere în forul legislativ, azi, 13 septembrie, a directorului Serviciului,

Articolul Lovitură pentru SRI. Șeful Serviciului este audiat în Comisia de control apare prima dată în Bugetul.ro.


Lovitură pentru SRI. Șeful Serviciului este audiat în Comisia de control

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Florin Cîțu a intervenit la ANSVSA și a cerut AMENZI DRASTRICE, acolo unde este cazul

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a cerut ANSVSA, poliţiei şi ANAF să asigure eficacitatea măsurii suspendării transportului cu animale vii, pe perioada caniculei, şi să aplice cele mai aspre sancţiuni, unde este cazul”.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Florin Cîțu dă primele DATE DUPĂ VERIFICĂRI – Cum s-au cheltuit banii alocați pe primul semestru: Acesta e sigurul rol al rectificării

„Am cerut ANSVSA, poliţiei şi ANAF să asigure eficacitatea măsurii suspendării transportului cu animale vii, pe perioada caniculei, şi să aplice cele mai aspre sancţiuni, unde este cazul. Pentru că aud că unii nu respectă această măsură, pe care ANSVSA a comunicat-o încă din 29 iulie. Românii trebuie să ştie că nimeni nu e mai presus de lege, iar, în mandatul meu, mă voi asigura că se şi respectă acest principiu fundamental. Parlamentul nu şi-a făcut treaba în ceea ce priveşte transportul cu animale vii. Aşa că voi relua cu celeritate demersurile necesare pentru a corecta legislaţia în domeniu”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Alertă în magazine! Loturi de înghețată Milka și Kit-Kat, retrase de pe piață! Dacă le-ați cumpărat, nu le consumați, returnați-le!

Publicat

in

De

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Sigranța Alimentelor trage un puternic semnal de alarmă.

Noi loturi de înghețată sunt rechemate de pe piață de producători.

Froneri Ice Cream România recheamă de pe piața din România produsele din gama sa de înghețată din loturile enumerate mai jos:

Motivul rechemării: Froneri Polonia și Froneri Franța, în calitate de producători ai produselor enumerate mai sus, au fost informate de către unul dintre furnizorii lor cu privire la o problemă de reglementare referitoare la un număr mic de loturi de ingrediente stabilizatoare pe bază de plante, utilizate în producția sa de înghețată și care a afectat, de asemenea, un număr de producători, deoarece acesta este un ingredient comun utilizat la fabricarea înghețatei.

Loturile respective de ingredient stabilizator depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă.

Stabilizatorii pe bază de plante utilizați de Froneri sunt livrați ca un amestec de ingrediente stabilizatoare diferite și sunt folosiți în cantități extrem de mici în produsele noastre finite, astfel încât este considerat foarte puțin probabil să prezinte un risc pentru sănătatea consumatorilor. Producția de bunuri care folosesc loturile afectate ale ingredientului stabilizator a fost oprită.

Conform reglementărilor în vigoare, produsele afectate aflate sub controlul nostru au fost plasate în carantină, și am început o campanie de retragere a acestora.

Rechemarea privește EXCLUSIV produsele din loturile enumerate mai jos cu datele de valabilitate aferente:

Toate celelelate produse ale Froneri Ice Cream România, diferite de loturile de mai sus NU sunt afectate.

Sfaturi pentru consumatori:

Ca parte a angajamentului nostru puternic de a asigura sănătatea și siguranța consumatorilor noștri vom continua să monitorizăm situația și îi vom informa pe consumatori în mod corespunzător.

Froneri solicită consumatorilor să NU consume produsele din loturile mai sus menționate, sfătuindu-i să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care le-au achiziționat. În cazul returnării, este necesară prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus cel târziu până la data de: 09.08.2021

Pentru noi sănătatea și siguranța consumatorilor noștri rămân cele mai mari priorități. În contextul de mai sus, ne cerem scuze pentru neplăcerile apărute.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend