Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură pentru Rusia lui Putin! Embargoul intră în vigoare azi! Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță că România a devenit independentă de Rusia

Publicat

in

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, că din 5 decembrie statele membre UE nu mai importă țiței rusesc.

Virgil Popescu a precizat că, de astăzi, țara noastră a devenit independentă de țițeiul rusesc. Mai mult, Popescu a punctat că toate rafinăriile din România vor procesa țiței non-rusesc, luându-se deja măsuri în acest sens.

„Începând de astăzi, trebuie să știți, nu se mai importă țiței rusesc în toate statele UE.

Trebuie să știți care este situația și în România. Nu am stat cu mâinile în sân să așteptăm data de 5 decembrie. Începând de astăzi, de săptămâna trecută știm acest lucru, toate rafinăriile din România vor procesa țiței non-rusesc. S-au stabilit deja rute alternative.

Practic, România a devenit independentă de țițeiul rusesc. Acest lucru vreau să-l afirm foarte clar de la tribuna Ministerului Energiei”, a declarat, luni, Virgil Popescu.

De asemenea, el a subliniat că nu vom avea probleme cu aprovizionarea cu gaze naturale și cu carburanți.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Anunț categoric făcut de Marcel Ciolacu în privința rotativei: ‘Am o singură linie roşie!’

Publicat

in

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă PSD vrea rescrierea protocolului cu PNL, că este un document asumat şi ar fi nimic de rescris la el. De asemenea, chestionat dacă sunt ministere la care social-democraţii nu doresc să renunţe sau dacă există o linie roşie pe care partidul nu o va trece, Ciolacu a replicat: „Am o singură linie roşie se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL”, relatează agenția NEWS.RO.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lionel Messi: ‘Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială’

Publicat

in

Căpitanul reprezentativei Argentinei, Lionel Messi, a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Armando Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială şi a subliniat că în ziua în care a câştigat titlul mondial s-a schimbat totul pentru el.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend