Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lovitură pentru Robert Negoiță! Și-a pierdut mandatul de primar

Avatar

Publicat

in

Robert Negoiță a pierdut, luni, 31 august, mandatul de primar, dat fiind că va candida la alegerile locale din 2020, din partea altui partid decât PSD.

Anunțul a fost făcut de Ana Ciceală, de la USR.

Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar. Prefectul Bucureștiului tocmai a constatat formal asta.

Bravo colegilor USR Sector 3 Andrei Stan, Matei Eugen și Teodora Stoian pentru demersurile legale de săptămâna trecută către prefect!”, a scris, pe Facebook, Ciceală.

Rorbert Negoiță va candida pentru obținerea unui nou mandat în fruntea Primăriei Sectorului 3, din partea Alianței Pro BUCUREȘTI 2020.

Ordinul privind încetarea mandatului lui Negoiță este semnat de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Vezi și

EXCLUSIV Mega-licitație organizată de Poliția Română, în septembrie! Peste 10 milioane de euro, puse la bătaie!

Un fost șef SPP prevestește Apocalipsa: ‘Începe o nouă Ordine Mondială, o nouă Dominație’

EXCLUSIV Dispoziție explozivă! Poliția Română subjugă Poliția Locală

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL AFACERILOR INTERNE เกาณเอะใวษส VILNALeA YODC 10 VIN Instituția Prefectului Municipiului București ORDIN nr. 5M din 31.08 2019 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al domnului NEGOIȚA ROBERT- -SORIN Ex.5/5 Prefectul municipiului București, Văzând Referatul nr.477273/25.08.2020 al Secretarului General al Sectorului 3, înregistrat la Instituția Prefectului Municipiul București sub nr.18992/28.08.2020, privind intervenirea situației de încetare de drept a mandatului Primarului Sectorului 3,”

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce se întâmplă cu bugetul Bucureștiului: Nicușor Dan – Au venit cu pretenții fanteziste și o parte din fanteziile astea vin de la companiile municipale’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat că o parte din „pretențiile fanteziste” vin de la companiile municipale înființate de primărie.

„5.000 de lei o bancă de stat în parc… În fine, nu o să comentez ce s-a întâmplat acolo, înăuntru, am spus deja că o parte dintre direcţii au venit cu pretenţii fanteziste şi o parte din fanteziile astea vin de la companiile care au fost înfiinţate, printre care o companie de dezvoltare urbană durabilă, cumva o companie de urbanism.

Vă mai dau o sumă. ALPAB i-a întrebat ‘cam de câţi bani am avea nevoie ca să facem un pic mai frumos Parcul Herăstrău?’ şi ei au făcut un studiu şi au venit şi au spus 370 de milioane de lei. Deci, multe din aceste sume, care sunt exagerate, vin din comenzi pe care primăria le-a făcut către companii şi companiile astea, trăind într-o lume virtuală, aşa, în care milioanele cresc în copaci, au aruncat sume şi după aceea direcţiile au venit către primar să le dea banii ăştia”, a spus Nicuşor Dan.

El a menţionat că în acest an PMB se va baza pe un buget de 4,5 miliarde de lei, la care ar urma să fie adăugaţi bani proveniţi din fonduri europene şi împrumuturi.

„În anul 2020, noi am avut o subvenţie de 1,3 miliarde pe transport public şi o subvenţie de un miliard pe termie şi un buget de 4,5 miliarde. Asta înseamnă că exact jumătate din buget s-a dus pe aceste două subvenţii. Nivelul celor două subvenţii va fi acelaşi, poate mai mic la transportul public. Banii pe care o să îi luăm de la bugetul naţional şi din micile taxe, venituri pe care le facem noi, vor fi tot 4,5 miliarde, însă vrem să aducem fonduri suplimentare din fonduri europene şi din împrumuturi”, a spus edilul general, informează agerpres.ro.

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Cristian Oancea trage un semnal de alarmă: ‘Deschiderea școlilor este o decizie pripită. Vine valul al treilea cu noile tulpini COVID’

Avatar

Publicat

in

De

Prof. dr. Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Timișoara, atrage atenția că urmează valul al treilea al pandemiei COVID-19 și va afecta grav copiii odată cu redeschiderea școlilor.

În plus, deschiderea școlilor ar putea duce la multe decese în rândul bătrânilor care nu s-au vaccinat anti-COVID-19.

Dr. Oancea: Valul al treilea cu noile tulpini COVID își va face apariția și la noi

Valul al treilea cu noile tulpini COVID deja apărute în alte state își va face apariția și la noi, după ce au fost semnalate deja primele trei cazuri.

Specialiștii spun că se vor transmite mult mai agresiv în comunitate, însă actualul vaccin anti-COVID va scădea rata mortalității în rândul vârstnicilor.

„Deschiderea școlilor este o decizie pripită”, avertizează medicul timișorean, mai ales că România se află în coada clasamentului în ceea ce privește vaccinarea persoanelor în vârstă și a celor cu risc crescut de infectare.

Dr. Cristian Oancea: Deschiderea școlilor este o decizie pripită

Deși avertizările sunt extrem de dure, mai mulți părinți așteaptă cu nerăbdare deschiderea școlilor.

Mai multe ţări europene au anunțat măsuri drastice în ceea ce privește valul trei de îmbolnăvire. Unele dintre ele, precum Slovacia sau Slovenia, au intrat în lockdown.

În România, însă, în ciuda avertismentelor, autoritățile se gândesc deja la măsuri de reintrare în normal, conform Antena3.ro.

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend