Conecteaza-te cu noi

Anchete

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

Avatar

Publicat

in

Lovitură usturătoate încasată de polițiști! Ordinul ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, a fost publicat în Monitorul Oficial.

Bugetul.ro informează că, marți, a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul dat de Fifor privind plata eșalonată a drepturilor salariale câștigate de polițiști în instanță – plata către angajații MAI urmând să se facă pe o perioadă de cinci ani de la data obținerii hotărârii judecătorești.

Publicitate

Practic, chiar dacă vor avea o hotărâre executorie care să le ateste drepturile salariale, polițiștii își vor primi suma totală pe care MAI le-o datorează de-abia în cinci ani, ei încasând banii cu țârâita.

„Plata sumelor datorate în temeiul titlurilor devenite executorii în perioada 1 ianuarie 2019-31 decembrie 2021 având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială personalului Ministerului Afacerilor Interne se realizează eșalonat în cinci tranșe, potrivit prevederilor art. 39 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în actul normativ semnat de Fifor.

„Termenul privind eșalonarea anuală la plată prevăzută la alin. (1) se calculează de la data la care hotărârea judecătorească prevăzută la art. 39 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 114/2018, cu modificările și completările ulterioare, devine executorie, iar plata fiecărei tranșe din valoarea titlului executoriu se realizează în câte un an calendaristic”, se mai arată în Ordinul dat de ministrul interimar de Interne.

Vezi și Adio ‘execuțiilor’ din Poliție? Propunerea care desființează jocurile din MAI

EXCLUSIV Document. Soția polițistului Constantin Pistol, ultimul om care a vorbit cu Alexandra, lucrează la Judecătoria Caracal

EXCLUSIV Guvernul Dăncilă trebuie să facă o nouă mutare pentru a aplica Legea pensiilor! E obligatoriu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Anchete

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Avatar

Publicat

in

De

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost ucis într-un scandal declanșat în Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit surselor Bugetul.ro, cel care l-a ucis pe Emi Pian face parte din clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

Publicitate

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, cel ucis este Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu.

Cine era Emi Pian

Florin Mototolea, cunosct drept Emi Pian, era unul dintre liderii clanului Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute clanuri din Capitală, care acționează pe raza Sectorului 2.

În luna septembrie 2019, Emi Pian a fost eliberat cu fast din închisoarea Rahova, unde a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, după ce a lovit un om pe trecerea de pietoni.

În fața penitenciarului, familia l-a întâmpinat cu arificii și cu lăutari.

Florin Mototolea mai avea pe rol dosare în care era acuzat de cămătărie și șantaj.

Vezi și E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV Tupeu de primar! Acuze grave la adresa primarului care a detonat PSD-ul! Oamenii sunt revoltați

Avatar

Publicat

in

De

Organizația PSD Ilfov a fost dizolvată recent, la propunerea lui Marcel Ciolacu, ca urmare a dezvăluirilor făcute primarul din Popești-Leordeni, Petre Iacob, exclus din tabăra social-democrată în această vară. Conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Bugetul.ro, același primar Petre Iacob este acuzat acum de localnici că blochează cu borduri accesul în curțile oamenilor, precum și pe străzile secundare din Popești. Evident, singura intrare care nu este blocată cu borduri este cea care duce în curtea edilului. Localnicii sunt exasperați și au apelat la reporterul Bugetul.ro pentru a face totul public. Din cauza „Borduriadei” impuse de Iacob, mașinile de salubritate nu au mai putut ridica, luni, gunoiul de la locuințele oamenilor, ne-au declarat locuitori din Popești-Leordeni.

Muncitorii și inginerul de la Drumuri mi-au zis că așa e proiectul”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, un locuitor din Popești.

Publicitate

Astăzi (n.r. – luni, 3 august), mașina de gunoi nu a mai putut intra să-mi ia gunoiul. E incredibil așa ceva! Cum se face că doar primarul are acces în curte. În rest, nimeni nu are!”, ne-a spus un alt popeștean.

Chiar și intrarea la Biserica din Popești a fost pavată cu borduri.

  

  

Locuitorii din Popești-Leordeni au fost nevoiți să improvizeze pentru a-și urca mașinile pe bordurile înalte puse la comanda primarului Petre Iacob. 

Aceștia au pus pietriș sau plăci cauciucate ca roțile autoturismelor să urce bordurile înalte.

Exclus din PSD, primarul Petre Iacob a dinamitat formațiunea social-democrat, susținând că grupările interlope se află la butoanele PSD Ilfov, potrivit unei anchete pubicate, în luna iulie, de RISE Project.

După dezvăluirile făcute de Iacob, Marcel Ciolacu a propus în Comitetul Executiv Național dizolvarea PSD Ilfov, lucru care s-a și întâmplat.

În această toamnă, Petre Iacob va candida pentru un nou mandat la Primăria Popești-Leordeni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend