Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură pentru Clotilde Armand: prefectul Capitalei îi zice ‘pas’ în războiul cu Romprest/SURSE

Publicat

in

La nivelul Prefecturii Capitalei s-a discutat solicitarea venită din partea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru a institui starea de alertă în Sectorul 1.

Sursele noastre susțin că prefectul Alin Stoica, susținut de USR-PLUS, nu ar dori să riște cu impunerea stării de alertă, asta pentru că de aici ar porni un adevărat război în instanță, iar cei de la Romprest ar avea toate șansele să câștige. În cazul declarării stării de alertă, Primăria Sectorului 1 ar fi contractat imediat serviciile unei alte firme de salubrizare, dar cu siguranță Romprest ar fi atacat decizia în instanță, iar în cazul în care ar fi câștigat, cheltuielile erau uriașe. Primăria Sectorului 1 ar risca să ajungă în situația în care să fie nevoită să plătească și noul furnizor, dar și compania Romprest, plus datoriile restante.

La nivelul Prefecturii Capitalei s-a analizat fiecare element al acestui război dintre Clotilde Armand și Romprest. Blocajul survine din cauza fatului că Primăria Sectorului 1 nu plătește integral facturile, iar Romprest nu are fonurile necesare să plătească sortatorii.

O propunere a fost ca Primăria Sectorului 1 să plătească direct sortatorii, iar Romprest ar fi fost de acord, însă doar în situația în care Primăria ar fi plătit și cele 14 milioane de lei reprezentând facturi restante. Această condiție nu este acceptată de Primăria Sectorului 1, tocmai de aceea s-a ajuns într-o fundătură.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Acuze incredibile aduse unui Primar!

Publicat

in

De

“Vineri, la proiectul numarul 14 pe ordinea de zi, domnul primar ne-a propus sa marim salariile pentru o categorie de angajati:

– consilieri personali din aparatul primarului si al viceprimarilor ( pana la 11400 lei net).

.

S-a vehiculat ca un consilier personal din aparatul primarului, si anume Catalin Lupascu, nu ar avea studii superioare, gurile rele spun ca nu ar avea nici bacalaureatul.

Cine este Catalin Lupascu, va spun eu :

– In 2016 l-am regasit in campania fostului viceprimar Dan Cristian Popescu, la noi la PNL (fara sa fie membru de parid);

– Anul trecut era in campania aceluiasi om, dar la PSD;

– Colegii de la PLUS nu au vrut sa il primeasca in partid;

– Azi este consilierul desemnat de primarul Radu Mihaiu de ls USR, sa se ocupe de reabilitarile din Sectorul 2″, scrie pe pagina sa de socializare Silviu Feroiu, Consilier PNL Sector 2.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Orban, trădat de apropiații lui la PNL București. Ce îi dă fiori

Publicat

in

De

Lupta pentru PNL București este strânsă, dar și aici Orban a fost trădat de apropiați ai lui care au mers către Florin Cîțu. Sebastian Burduja îl susținea pe Orban, dar acum este cu Cîțu. Și sunt mai multe motive pentru care Orban ar trebui sa se gândească dacă Burduja nu era un cal troian: secretar de stat la Finanțe, in mandatul lui Cîțu, Burduja este și în relații foarte bune cu Ilie Bolojan, cel care nu este clar în relații bune cu Orban.

Mai mult, Orban i-a cerut lui Burduja sa candideze la PNL București, dar acesta a refuzat și astfel a fost nevoit să meargă iar cu Violeta Alexandru.

Antonel Tănase a tot avut discutii cu Stelian Bujduveanu, la PNL sector 3, aceștia avand o relație foarte bună.

Iar liderul consilierilor generali PNL București, Răzvan Socolovici, și vicepreședinte PNL Sector 5, a avut negocieri cu tabara lui Cîțu. Toate aceste motive ii dau de gândit lui Orban, întrucât iata, rând pe rând oamenii l-au părăsit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend