Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură fabuloasă! Suma uriașă pe care a încasat-o Bianca Andreescu, după ce a umilit-o pe Serena

Publicat

in

Sportiva canadiană de origine română a făcut o finală de US Open fenomenală! Bianca Andreescu a trecut în două seturi de americanca Serena Williams, scor 6-3,7-5.

Acesta a fost primul trofeu de Mare Șlem câștigat de Bianca în carieră.

În vârstă de 19 ani, Bianca Andreescu s-a ales și cu o sumă fabuloasă, după ce a spulberat-o, practic, pe Serena.

Andreescu a câștigat un premiu în valoare de 3,85 milioane de dolari, acesta fiind cel mai mare premiu din istoria turneului.

Vezi și

Sorina Matei dinamitează cazul Caracal! Legături între ‘Mâna dreaptă’ a lui Carmen Dan și ‘Cosa Nostra’

Scenariu halucinant! De ce ar fi fost ‘executat’ Liviu Dragnea: ‘I-a fost fatal’

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale: ‘Conductele de bani’ ale USR-ului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ponta: ‘Eu l-am susţinut la prezidenţiale, deşi eram însărcinată’

Publicat

in

De

Gabriela Firea comentează posibilitatea ca Victor Ponta să candideze la Primăria Capitalei împotriva sa. Actualul primar general al Capitalei îi ameninteşte liderului Pro România ce sacrificii a făcut pentru el.

„Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trag şi acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la iniţiativa echipei de comunicare şi de marketing politic. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte”, a declarat Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei îi atrage atenţia lui Ponta că o candidatură a sa ar rupe voturi de pe stânga, nu de la PNL sau USR. Aceasta lasă să se înţeleagă că, prin ipotetica sa candidatură, Ponta îşi negociază o alianţă avantajoasă cu PSD la parlamentare.

„Cel mai mare păcat este acela că uită faptul că electoratul său este cel care nu l-ar trăda. Niciodată nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stânga. Normal ar fi să lucrăm împreună pentru cetăţeni şi negocierea pentru susţinerea la locale să fie una corectă”, a mai precizat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a declarat că este hotărâră să candideze, deşi unele persoane ar vrea să o vadă plecată inclusiv din ţară.

„Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar doi să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual… Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane. Dar din punctul meu de vedere angajamentul este clar faţă de bucureşteni şi voi candida pentru bucureşteni. Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianță cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a mai spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

AUDIO incredibil – Un candidat PNL ameninţă un director de spital: ‘Mă opresc la Orban, direct’

Publicat

in

De

Managerul Spitalului din Buhuși îl acuză pe candidatul PNL la Primăria Buhuși, Florin Diaconu, de șantaj și amenințare. Costel Poiana, director al Spitalului Buhuși, a semnalat public că a fost sunat și amenințat „cu Orban” dacă se mai ia de omul lui Diaconu. Este vorba de un medic care este angajat al spitalului, transmite bacau.net.

„Referitor la informarea de zilele trecute, pot să vă spun că este vorba despre un om politic, candidat la funcția de primar și care m-a sunat pentru a mă șantaja cu privire la omul care lucrează pentru el în spital.Am întrebat dacă îmi cere să încalc legea, dar nu am primit un răspuns. Printre altele, mi s-a reproșat că sunt prea mulți medici pe anumite specialități, că niciodată nu au fost atâția, iar dacă nu-i respect indicațiile, să mă aștept la repercursiuni. Am încercat să explic că într-o instituție sanitară sunt reglementări interne și externe, program de lucru, decizii peste care nu se poate trece, dar nu am fost ascultat și nici lăsat să dau exemple. Sunt sigur că cei cărora le este rostit numele, vor lua atitudine când vor avea acces la declarație! Intenționez să depun o plângere în acest sens, asta dacă vrem să mișcăm ceva și să nu acceptăm astfel de mizerii!” a declarat Costel Poiana, manager al Spitalului Buhuși.

O înregistrare apărută în spațiul public prezintă o conversație dintre cei doi – candidatul PNL la Primăria Buhuși, Florin Diaconu și managerul de spital, Costel Poiana – în care cel din urmă este amenințat cu premierul României, Ludovic Orban:

Constantin Poiană: „Buna ziua, domnule Florin! Cu stimă!”
Florin Diaconu: „Salut, Costel! Te deranjez cu o singură rugăminte, foarte importantă”
Constantin Poiană: „Da, cu drag..”
Florin Diaconu: „Te rog frumos, ca să fie toată treaba bună, nu te mai lua de Toron. Toron este omul meu, e omul care muncește pentru mine în spital și în orașul Buhuși.”
Constantin Poiană: „Dar cu ce m-am luat de el?”
Florin Diaconu: „Tu dacă dai în el, dai în mine”
Constantin Poiană: „Da, dar el face niște încălcări…”
Florin Diaconu: „Nu face nicio încălcare. De 20 de ani el este medicul acestui oraș. Îl cunosc de când lucra mama în Chirurgie.”
Constantin Poiană: „Uite, de exemplu, refuză să-mi semneze triajul”
Florin Diaconu: „Costel, îți promit că nu mă opresc nici la prefect, nici la Arim (n.r dr. Arim Carmen Mihaela, director executiv DSP Bacău), mă opresc la Orban, direct. Te rog frumos, lasă-mi omul în pace! Atât te rog!”

Reactia lui Florin Diaconu:

„Da, am intervenit pentru prietenul meu, medicul chirurg Toron!

Profesionalismul de care a dat dovadă în toți anii de când profesează în Buhusi nu cred că poate fi pus la îndoială, iar dacă spitalul arată așa cum arată, i se datorează în mare măsură.

Nici măcar actualul manager nu cred că poate nega aceste evidențe. Nu-i așa, Costele?

Cum l-am „șantajat” pe onorabilul domn Costel de la PSD? I-am spus să-l lase în pace pe doctorul Toron, în caz contrar „nu mă voi opri pana la Orban”, căruia i-as fi dezvăluit ce nedreptate i se face unui medic din orașul meu. Ce altceva i-aș fi putut spune presedintelui meu de partid, în caz că ajungeam acolo?

Deci, unde-i șantajul Costele? Nici macar nu te-am amenințat că te „zbor”, așa cum sunteți obisnuiți voi la partid. Eu doar te-am rugat frumos.

Si dacă tot vorbim de șantaj, fară să înțelegem termenul, mai șantaj mi se pare ce a făcut onorabilul domn Costel, care înregistrează convorbirile telefonice (si eu care credeam că numai cei de la „statul paralel” fac asta pesediștilor imaculati  ).

De vreo săptămână tot publică pe contul domniei sale amenințări că va face marea dezvăluire. A facut-o șeful său, bucuros că poate lovi în PNL și în institutia în care am lucrat, Prefectura Bacau. Dacă era atât de imaculat si eu atât de „mafiot” de ce n-a spus de prima dată?

Chiar, ce ai asteptat domnule Costel? Poate ai așteptat să te invit în PNL și eu nu mi-am dat seama.

Am vrut să-i răspund și șefului de la PSD, dar nu cred ca merită. El a facut o mizerie de atac politic amestecand sferturi de adevăr cu informații depășite și multă minciuna.

Oricum, nu mie mi-au umblat procurorii DNA prin borcane.

Nu pot crede ca informatul sef PSD Bacau nu știa ca eu mi-am depus demisia din Prefectura Bacau , încă de pe 17 iunie, iar discuția cu domnu’ Costel a avut loc pe data de 30 iunie.

Așa a vrut dumnealui să tragă institutia Prefectului într-un scandal politic.

Chiar îmi pare rău ca s-a întâmplat acest lucru , deoarece oamenii din Prefectura Bacău n-au nicio legătură cu frustrările pesediste” a spus Florin Diaconu, potrivit sursei citate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend