Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lovitură cruntă pentru Malin Bot si #Rezist! Judecatorii au respins definitiv inregistrarea Partidului Rezist

Publicat

in

– Argeseanul care înregistrase marca a intervenit în proces solicitând respingerea înregistrării partidului. Judecătorii i-au dat dreptate.

Malin Bot și grupul sau de protestatari au primit ieri o lovitura dura. Curtea de Apel București a respins definitiv inregistrarea Partidului Rezist solicitata încă de anul trecut de către timișoreanul Petrica Folica, mana dreapta a lui Malin Bot. Decizia magistraților a fost luata după ce argeseanul care obținuse la OSIM depozitul pentru marca #Rezist a intervenit în proces prin firma care o conduce. Jurnalistul Iulian Uță a devenit parte în proces anul trecut, ajutat fiind de fosta mâna dreaptă și finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stoichiță, fost candidat la primăria București. Iulian Uță s-a declarat mulțumit de decizia instanței și a spus ca va putea continua liniștit ceea ce începuse în martie 2017. “Petrica Folica și Malin Bot au procedat precum clanurile din Timișoara în ceea ce privește imobiliarele, dar nu le-a mers! Grupul nostru va continua ceea ce am început acum un an. Perioada procesului și ceea ce s-a întâmplat în tara în aceasta perioada m-a convins și ne-a convins sa mergem pe mana lui Cătălin Stoichiță. Asta înseamnă că grupul nostru #Rezist va merge pe o noua cale: sa devina un alt fel de PSD și sa meargă alături de Victor Ponta”, a declarat Iulian Uță.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Ludovic Orban comentează restricţiile impuse în contextul pandemiei: Era imposibilă oprirea desfăşurării Congresului PNL

Publicat

in

De

Preşedintele PNL Luddovic Orban a afirmat sâmbătă, întrebat în legătură cu respectarea restricţiilor sanitare la Congresul PNL, că era imposibilă oprirea desfăşurării evenimentului, anunță news.ro.

“Este imposibil de oprit derularea congresului, pentru că toate procedurile prealabile congresului au fost îndeplinite şi era foarte dificil. În cel mai rău caz s-ar fi ţinut în aer liber dacă nu s-ar fi îndeplinit condiţiile la Romexpo”, a afirmat Orban.

Întrebat dacă se pot respecta condiţiile de distanţare în cadrul congresului, liderul PNL a răspuns: “O să purtăm toţi mască, toţi suntem vaccinaţi sau avem un test PCR sau test rapid făcut. Practic, toată lumea are certificatul verde, nimeni nu intră în sală fără certificatul verde şi în conformitate cu normele există o capacitate de peste 10.000, iar numărul de delegaţi este de 5.000”.

Orban a explicat şi de ce nu putea fi organizat un congres online.

“Nu era posibil, chiar şi modificările statutare pe care le vom adopta astăzi care permit în situaţii excepţionale organizarea de foruri statutare prin sistem online, ele nu se pot organiza în cazul acelor foruri statutare la care se votează secret, pentru că nu există un sistem foarte clar de organizare a secretului votului”, a afirmat Ludovic Orban.

El a precizat că în ultima săptămână a vorbit cu 1.800 de delegaţi la congres.

“Numai în ultima săptămână am vorbit cu aproximativ 1.800 de delegaţi personal, dar de-a lungul campaniei am vorbit cu fiecare delegat în parte de cel puţin o dată, dacă nu de două, trei ori, de patru, de cinci ori şi chiar de zece ori”, a declarat preşedintele PNL.

Întrebat pe câte voturi se va baza la congres, Orban a răspuns: “Pe cât mai multe”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Iulian Bulai, mesaj pentru liberali înaintea Congresului: De voi depinde dacă refacem împreună guvernarea, sau dacă refaceţi USL

Publicat

in

De

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a transmis, vineri seară, un mesaj liberalilor înaintea Congresului în care le spune că de ei depinde dacă vor reface guvernarea cu USR PLUS sau USL, anunță news.ro.

”Urez succes colegilor şi colegelor de la PNL. Mâine este o zi mare pentru voi şi pentru ţară. De voi depinde dacă refacem împreună guvernarea, sau dacă refaceţi USL. Este nevoie de un PNL stabil, unit şi puternic pentru o guvernare credibilă de dreapta”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta a adăugat că o ţară întreagă este cu ochii pe liberali.

”Sper ca persoana care câştigă să unească partidul şi să fie orientat spre reforme! Pe care să le facem împreună”, a mai transmis Bulai.

Liberalii îşi aleg sâmbătă preşedintele.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend