Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Loteria Romana a dobandit Certificatul privind Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS) Level 2

Publicat

in

Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SECURITY CONTROL STANDARD)-2020, level 2, pe care Loteria Romana l-a primit din partea The World Lottery Association, al carui membru este, reprezinta singurul standard de securitate recunoscut la nivel international pentru jocurile loteristice.

Increderea pe care o au romanii in organizarea si desfasurarea jocurilor loteristice, este reconfirmata prin obtinerea certificatului privind Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS- 2020- Level 2, care atesta faptul ca C.N. Loteria Romana S.A. a implementat cele mai bune practici de securitate și integritate utilizate în industria jocurilor de noroc.

Mentionam ca Loteria Romana a obtinut inca din anul 2011 certificarea pentru conformitate la cerintele  Standardului ISO -9001 –  Sisteme de management al calitatii si ISO-27001 -Tehnologia informatiei. Tehnici de Securitate.Sisteme de management al securitatii informatiei.

WLA Security Control Standard este singurul standard de securitate recunoscut pe plan internațional în domeniul loteristic. WLA SCS cuprinde toate elementele de control a securității informațiilor, extensie a ISO/IEC 27001:2013, un standard internațional de vârf pentru managementul securității informațiilor, cu controale suplimentare de securitate specifice.   WLA Security Control Standard specifică practicile necesare pentru o structură eficientă de gestionare a securității prin care o loterie poate menține integritatea, disponibilitatea și confidențialitatea informațiilor vitale pentru funcționarea sa sigură.

Standardul de control al securitatii WLA (WLA-SCS)-2020 Level 2, care a fost acordat Loteriei Romane, a fost aprobat de Comitetul Executiv The World Lottery Association si a fost ratificat de delegatii Adunarii Generale WLA.

„Loteria Romana se afla in grupul select al loteriilor mondiale fiind cea de a treia loterie din randul companiilor statelor Uniunii Europene care obtine aceasta certificare pe cerintele standardului WLA SCS:2020, pe langa Ungaria si trei Landuri ale Germaniei. La nivel mondial, compania pe care o reprezint, ocupa locul al doisprezecelea din cele 152 loterii afiliate WLA. Realizarea este una deosebit de importanta deoarece aceasta certificare va permite Loteriei Romane organizarea si exploatarea de jocuri loto in parteneriat cu alte loterii. Acest lucru a fost posibil datorita muncii in echipa si a efortului tuturor colegilor mei carora le multumesc.” a declarat Sebastian Iacob Moga – Director General

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Motivul pentru care NASA a amânat ieşirea în spaţiu a doi astronauţi

Publicat

in

De

NASA a anunţat marţi dimineaţă amânarea unei ieşiri în spaţiu a doi dintre astronauţii săi de pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) din cauza riscului ”deşeurilor”, informează AFP.

Astronauţii NASA Thomas Marshburn şi Kayla Barron urmau să iasă în exteriorul laboratorului spaţial în a doua parte a zilei de marţi pentru o misiune cu durata de şase ore şi jumătate care avea drept obiectiv înlocuirea unei antene de comunicaţii radio defectă.

”NASA a fost informată în legătură cu (un risc) de deşeuri pentru staţia spaţială”, a scris agenţia spaţială pe Twitter.

”În absenţa posibilităţilor unei evaluări corecte a riscului pe care l-ar putea prezenta pentru astronauţi, echipajul a decis să amâne ieşirea în spaţiu programată pentru 30 noiembrie până când vor fi disponibile informaţii suplimentare”, a mai precizat agenţia.

La jumătatea lunii noiembrie, Rusia a distrus un satelit propriu cu o rachetă-test, generând un nor de resturi spaţiale. Drept urmare, cei şapte membri ai echipajului de pe ISS au fost nevoiţi să se refugieze temporar în navele andocate pentru a se pregăti de o eventuală evacuare.

NASA nu a preciza dacă amânarea ieşirii în spaţiu a fost cauzată de resturile provenite de la racheta de test rusească.

Rusia a respins acuzaţiile americanilor potrivit cărora testele sale ar fi pus în pericol staţia spaţială.

Responsabilii americani au declarat la rândul lor că nu au fost informaţi în avans în legătură cu acest test al unei rachete anti-satelit, a patra astfel de rachetă care atinge un obiect spaţial de la sol şi care a generat peste 1.500 de reziduuri orbitale reperabile, potrivit Agerpres.ro.

Ieşirea în spaţiu ar fi fost prima pentru astronauta Kayla Barron şi cea de-a cincea pentru Thomas Marshburn.

Cei doi astronauţi au sosit pe ISS pe 11 noiembrie la bordul capsulei Crew Dragon Endurance a SpaceX în cadrul misiunii NASA Crew-3 pentru un sejur de şase luni la bordul avanpostului orbital.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Vaticanul FACE ACUZAȚII după încercarea Comisiei Europene de a INTERZICE folosirea cuvântului Crăciun: Înseamnă a distruge persoana

Publicat

in

De

Vaticanul a luat poziție după ce Comisia Europeană a recomandat creștinilor din Uniunea Europeană să nu folosească termenul de  Crăciun pentru a nu ofensa persoanele de o altă religie. Între timp, Comisia Europeană a renunțat la documentul care a revoltat țările membre UE.

Citește și: Comisia Europeană stârnește un nou scandal: Termenul ‘Crăciun’ trebuie evitat, pentru că îi ofensează pe necreștini

“Consider că preocuparea de a șterge orice discriminare este corectă. Este o cale de care am devenit mai conștienți și care în mod firesc trebuie transpusă în practică. Cu toate acestea, în opinia mea, nu aceasta este modalitatea de a atinge acest obiectiv. Pentru că până la urmă riscăm să distrugem, să anihilăm persoana, în două moduri. Prima este diferențierea care caracterizează lumea noastră. Din păcate, tendința este de a omogeniza totul, neștiind să se respecte nici măcar diferențele de drept, care în mod firesc nu ar trebui să devină un conflict sau o sursă de discriminare, ci să fie integrate pentru a construi o umanitate deplină și integrală. Al doilea: uitarea a ceea ce este o realitate. Și cine merge împotriva realității se pune în pericol grav. Apoi, este anularea rădăcinilor noastre, a dimensiunii creștine a Europei noastre, mai ales în ceea ce privește festivalurile creștine. Desigur, știm că Europa își datorează existența și identitatea multor influențe, dar cu siguranță nu putem uita că una dintre influențele principale, dacă nu și cea principală, a fost creștinismul însuși. Prin urmare, a distruge diferența și a distruge rădăcinile înseamnă tocmai a distruge persoana”, anunță Vaticanul.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend