Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

LOCURI DE MUNCĂ: Se caută lucrători pentru agricultura din Spania

Publicat

in

O firmă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania le oferă şomerilor 900 locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor: căpşuni, zmeură, mure şi afine. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Argeș, persoanele interesate trebuie să ştie că se lucrează 6,30 ore/zi, cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Se caută 600 de femei şi 150 de cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 ani, cu experienţă în agricultură şi capabile să recolteze căpşuni, afine, zmeură şi mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. În ceea ce priveşte salariul, acesta este de 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). 

În plus, la sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro cenţi/zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenţi/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră. Beneficii şi alte condiţii: cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilităţile, 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract, costurile vor fi reţinute din ultimul salariu al muncitorului. 

Angajarea se face pe o durată de trei luni, şase luni sau nouă luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu data de 1 martie 2020.

Cei care doresc detalii se pot adresa AJOFM Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Moise Guran face dezvăluirea explozivă! Nicușor Dan umilit

Publicat

in

De

Fostul jurnalist, Moise Guran, trece la dezvăluiri, avându-l în vizor pe Nicușor Dan. 

„Programul lui Nicușor Dan nu s-a schimbat față de 2016, nici opinia mea față de candidatura lui”, a transmis Moise Guran pe propria pagină de Facebook.

„Îmi pare rău, dar eu sunt om liber, și cred în limite clare ale compromisului în politică. În 2016 am insistat ca Predoiu să se retragă în favoarea lui Dan tocmai pentru că devenea previzibilă câștigarea alegerilor de către Dragnea, în urma pierderii Bucureștiului pe mâna dezbinării opoziției.
Iar pentru că asta chiar s-a întâmplat, în stradă am stat noi să apărăm democrația, nu Băsescu, nici Orban.
Nu cred că este acceptabil ca acum Băsescu și Orban să decidă pentru noi ce putem sau ce nu putem noi vota. Nu, nu pentru asta am stat în stradă. Acesta nu este un mod nou de a face politică ci unul foarte vechi, cel care ne-a adus pe toți unde ne-a adus”, a scris Guran.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Informații utile! Când și cum îi va afecta, sistemul de imigraţie ce va fi aplicat în UK ,pe cei care doresc să se stabilească în Regat?

Publicat

in

De

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a informat că sistemul de imigraţie pe bază de puncte a fost gândit de mult timp de Guvernul britanic, iar datele din documentul politic publicat la 19 februarie sunt trasate în linii mari.

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte, ce va fi aplicat în UK, nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Potrivit unui document ce prezintă planurile guvernului de la Londra, cetăţenii UE cu o calificare în meserie se pot înscrie pentru a se stabili în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021, dacă vor cumula minim 70 de puncte, acordate pentru criterii precum calificarea în muncă, educaţie, dacă au deja un angajator în Regat şi dacă au un venit minim garantat.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend