Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Localurile publice din Curtea de Argeș luate la puricat de polițiști. A curs cu amenzi

Avatar

Publicat

in

Duminică, 16 februarie, polițiștii argeșeni au desfășurat o acțiune de control în mai multe localuri publice din Curtea de Argeș. Au fost verificați 14 agenți economici (baruri, cluburi, săli de jocuri de noroc) și au fost legitimate peste 50 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

Acțiunea a fost desfășurată de polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Acțiunea a vizat mai multe localuri publice din municipiul Curtea de Argeș, cu privire la respectarea legislației comerțului, la modul de desfășurare a pazei, dar și pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale și asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma acțiunii a fost ridicată, în vederea confiscării, suma totală de 315 lei, informează IPJ Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Prefectul Emilia Mateescu verifică toate documentele privind WC-ul de 400.000 de euro din centrul Piteştiului

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emilia Mateescu s-a ținut de cuvânt și a solicitat tuturor primăriilor din județ să demonstreze cum a ajuns metrul patrat de WC sa coste de aproape 4 ori mai mult decât metrul pătrat al unei locuințe de lux. Desigur, Prefectura Argeş a cerut oficial și Primăriei Piteşti toate documentele legate de WC-ul de 400.000 de euro din centrul municipiului, toaletă publică ale cărei costuri exorbitante i-au revoltat pe mulţi și au adus Piteștiul topul celor mai scumpe nevoi ale cetățenilor.

„ Așa cum anunțasem în urmă cu 2 săptămâni, vreau să ştiu ce bani s-au cheltuit pe toaletele din Argeș, inclusiv în ceea ce privește toaleta publică de aproape 400.000 de euro de la Piteşti. Asta în contextul în care construcţiile de locuinţe sau prețuri de 400-500 euro metrul pătrat şi se vând cu 1.000-1.200 euro metrul pătrat. Să nu mai spun că , on cazul acestora, se vinde şi dreptul de proprietate asupra cotei părţi indivize din terenul de sub construcţie şi din părţile comune pentru condominiu. Ori, in cazul toaletei din centrul Piteștiului, prețul este de circa 4 ori mai mare și nu știu să se fi făcut acolo vreo reţea subterană de metrou. Logica spune că pentru 120 de metri pătraţi de construcţie nu avea cum să fie preţul de aproape 400.000 euro, cu tot cu lift. Noi vom verifica toate documentele solicitate şi vom acționa în consecință ”, a declarat prefectul Emilia Mateescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pericol de electrocutare la Merișani – Cabluri electrice căzute pe pământ

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeșeni au fost locicitați să intervină, în urmă cu puțin timp în comuna Merișani, sat Borlești, pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, după ce un cablu electric sub tensiune a căzut pe pământ. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend