Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liviu Pleșoianu DINAMITEAZĂ acuzațiile președintelui: Protocolul semnat de Iohannis cu PSD / DOCUMENT

Publicat

in

Deputatul Liviu Pleșoianu afirmă că președintele Klaus Iohannis spune despre PSD că a fost „o piedică timp de 30 de ani”, însă acesta a semnat în 2002 un protocol de colaborare cu PSD, în acea perioadă fiind președintele Forumului Democrat al Germanilor din România.

Eugen Teodorovici pune PRESIUNE PUBLICĂ pe Cîțu: casele lui Iohannis și datoriile către stat, subiecte de lămurit urgent

„ Iohannis, care zicea ieri că -PSD a fost o piedică timp de 30 de ani-, a semnat cu mâna lui, chiar de ziua lui (13 iunie 2002), un protocol de colaborare cu… PSD! Iohannis se angaja, chiar în ziua lui de naștere, să sprijine… programul de guvernare PSD…Omul ăsta e în toate mințile!?? -III. Cu privire la susținerea Guvernului în aplicarea programului său de Guvernare 1. PSD şi F.D.G.R. se angajează să susţină Executivul în aplicarea Programului său de guvernare – adoptat de Parlamentul României, a Planului de acţiuni 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.

Deputatul social-democrat a publicat și o parte din documentul semnat între fostul lider PSD Adrian Năstase și Klaus Iohannis, atunci fiind președintele Forumului Democrat al Germanilor din România, în care apar motivele pentru care PSD și FDGR au semnat un protocol de colaborare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Filmările la serialul Stăpânul Inelelor vor putea fi reluate în Noua Zeelandă

Publicat

in

De

Această autorizare, de care a beneficiat deja cineastul James Cameron pentru următorul „Avatar” şi Jane Campion pentru „The Power of the Dog”, vor profita alte cinci proiecte: „Stăpânul Inelelor”, dar şi trei producţii ale Netflix: „Cowboy Bepop”, „Sweet Tooth” şi „Power Rangers Beast Morphers”. De asemenea, regizorul Peter Farrelly va putea lucra aici la „Greatest Beer Run Ever” cu Viggo Mortensen.

Prima parte a filmărilor la serialul „Stăpânul Inelelor” a început la Auckland. În timp ce Amazon era pe punctul de a finaliza primele două episoade ale proiectului său, producţia a fost întreruptă la mijlocul lui martie, din cauza Covid-19.

Amazon a anunţat în noiembrie 2011 că a achiziţionat drepturile de televiziune pentru „Stăpânul Inelelor”, saga fantastică a lui J.R.R. Tolkien, cu intenţia de a face un serial cu mai multe sezoane.

Citește și: India, decizie radicală de teama COVID-19: Faimosul Taj Mahal, închis pe termen nelimitat

Viitorul serial va urmări evenimentele care s-au petrecut înaintea celor din primul roman al lui J.R.R. Tolkien, „The Fellowship Of The Ring.”

În timp ce filmul original se axează pe războiul pentru distrugerea inelului, în serial această poveste nu va fi inclusă.

Acţiunea plasată în Pământul de Mijloc va aduce în prim plan mai multe personaje emblematice ale trilogiei.

Adaptarea cinematografică de Peter Jackson ale celor trei romane, cu Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen, Liv Tyler şi Orlando Bloom, a generat aproape trei miliarde de dolari la nivel mondial şi a câştigat 17 premii Oscar.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Napoli a dat de pământ cu AS Roma în primul meci post restricții – Scor 2-1

Publicat

in

De

Callejon ’55 şi Insigne ’82 au marcat golurile gazdelor, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Mkhitaryan ’60.

Citește și: India, decizie radicală de teama COVID-19: Faimosul Taj Mahal, închis pe termen nelimitat

Napoli, locul 6, şi-a egalat la puncte, 48, adversara de duminică, clasată pe locul 5.

Juventus conduce în clasament, cu 75 de puncte, urmată de Lazio, 68 de puncte, Inter, 64 de puncte, şi Atalanta, 63 de puncte.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend