Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liviu Pleșoianu, atac INCREDIBIL la adresa jurnaliștilor Realitatea TV: Nu vă e jenă? Câte secții de spital și câte săli de clasă am putea renova și utila cu banii pe care îi datorați voi, măi, #IPOCRIȚILOR!?

Publicat

in

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, lansează un atac de o duritate fără precedent la adresa postului Realitatea TV și a jurnaliștilor de la acest post de televiziune. Pleșoianu reacționează la campania Realitatea TV ”#GURA” și le transmite că au datorii de 25 de milioane de euro la stat.

..Atunci: „GURA” Realitatea TV!

1. „GURA” Realitatea TV (că tot ați pornit voi campania „#GURA…”)! Sunteți de un tupeu chomolungmian, #IPOCRIȚILOR! 25.000.000 de EURO DATORIE la stat! Taxe și impozite NEPLĂTITE, INSOLVENȚĂ DE 7 ANI, împotriva oricărei LEGI! Voi dați lecții de economie, voi vorbiți despre bugetul statului, despre taxe și impozite?

2. „GURA” Realitatea TV! Patronul vostru, Maricel Păcuraru, a fost condamnat în 2014 la PATRU ANI de închisoare pentru SPĂLARE DE BANI și COMPLICITATE LA ABUZ ÎN SERVICIU în dosarul „Poșta Română”! Voi aveți tupeul să vorbiți despre „abuz în serviciu”? Voi aveți tupeul să vorbiți despre „corupție”? Voi aveți tupeul să pozați în ființe pure și impecabile? #IPOCRIȚILOR!

3. „GURA” Realitatea TV! Pe lângă patronul „PENAL” Maricel Păcuraru, mai aveți un patron. El nu e „penal”, dar e #GEOSTRATEG. GUȘĂ-Geostrategul explica ieri savant – chiar la voi, la Insolvența TV – cum s-a uitat el în DEX și a observat că „M.IE” înseamnă, de fapt, „GURĂ”. Motiv pentru care v-ați pus voi toți în piept, marii „jurnaliști” de la iRealitatea TV, insigne cu „GURA PSD”. Ba chiar ați anunțat că demarați campania „GURA PSD”.

…Bun! Păi dacă tot ați demarat campania „GURA PSD” (de fapt „M.IE PSD”, dar o ardeți finuți și DEXologi…), atunci nu aveți niciun motiv să vă supărați dacă eu vă voi spune de aici înainte „GURIȘTI”. De ce să vă spun „jurnaliști”, câtă vreme voi singuri ați ales să fiți #GURIȘTI?! #GURIȘTILOR!

P.S. Doamna Rifai, domnule Rareș Bogdan? De câte ori vi se va spune de aici înainte „#GURIȘTI” (și, credeți-mă, EXACT așa vă va rămâne numele!), vă rog să aveți amabilitatea de a vă aminti ce spunea însuși GUȘĂ-Geostrategu’: „Conform DEX, M.IE înseamnă GURĂ”…

P.P.S. Doamna Rifai, domnule Rareș Bogdan? Când vă faceți emisiunile purtând insigna „GURA” în piept, vă rog de asemenea să aveți aceeași amabilitate. Să vă faceți emisiunile înțelegând exact (conform DEX, desigur!) ce ați ales să purtați pe sacouri…

P.P.P.S. Dacă mai am colegi care – din motive care-mi scapă – mai au de gând să meargă prin platorurile INSOLVENȚA TV, le recomand să poarte cu ei, la vedere, coli A4 sau chiar A3 pe care să scrie: „GURA iRealitatea TV”, „GURA Insolvența TV”, „Postul #GURIȘTILOR liberi”, „BANII ÎNAPOI, #IPOCRIȚILOR”, „25.000.000 de EURO pentru ȘCOLI și SPITALE, #GURIȘTILOR!”, „#GURIȘTII de la Lăcomia TV”, „#GURIȘTII DE LA PsihoPuPu TV” ș.a.m.d.”, scrie Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

India, lovită de un val de căldură: 47 de grade Celsius la New Delhi, 50 de grade Celsius în nord-estul ţării

Publicat

in

De

Temperaturile au atins marţi pragul de 50 de grade Celsius în India, în timpul unui val de căldură care s-a abătut asupra unor regiuni întinse din nordul, vestul şi centrul ţării, informează DPA.

Specialiştii de la Departamentul de Meteorologie din India (IMD) au confirmat existenţa „unui val de căldură şi a unor condiţii severe de căldură” în statele nordice Uttar Pradesh şi Rajasthan, în statul vestic Maharashtra, în statul central Madhya Pradesh, dar şi în cele estice Bihar şi Jharkhand, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mihai Tudose a răbufnit: ‘România izolată. Cum își bate joc Guvernul de turism și de țările prietene’ .

Capitala ţării, New Delhi, a înregistrat marţi cea mai călduroasă zi din acest an, valoarea temperaturii urcând până la 47,6 grade Celsius în zona aeroportului Palam, potrivit IMD.

Cea mai ridicată temperatură din ţară a fost însă înregistrată în localitatea Churu din statul Rajasthan, unde meteorologii au înregistrat valoarea de 50 de grade Celsius.

Agenţia privată de prognoze meteorologice Skymet afirmă că 47,6 grade Celsius a fost cea mai ridicată valoare înregistrată pentru o zi din luna mai la New Delhi după anul 2009. Recordul absolut de căldură pentru o zi de mai în capitala indiană este de 48,4 grade Celsius şi a fost stabilit în mai 1998.

Citește și: Kaufland face noi precizări de ultimă oră: Incidentul la care faceți referirea fost regizat, cu scopul de a crea senzațional

Meteorologii se aşteaptă ca acest val de căldură să continue pentru încă două-trei zile, până când o serie de furtuni vor determina cel mai probabil o scădere a temperaturilor vineri sau sâmbătă, potrivit IMD.

Valul de căldură s-a produs într-o perioadă în care India este afectată de pandemia de coronavirus dar şi de cea mai gravă invazie de lăcuste din ultimele două decenii, raportează Hindustan Times.

Culturile agricole din cel puţin cinci state indiene se confruntă cu o ameninţare majoră, după ce stoluri uriaşe de lăcuste au fost văzute în acele regiuni.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Sezonul de vară din India, care începe în aprilie şi se încheie în iulie, face multe victime în rândul populaţiei locale, mai ales din cauza afecţiunilor cauzate de valurile de căldură şi de infecţiile gastrointestinale. Potrivit experţilor, valorile medii ale temperaturilor de vară au crescut în fiecare an în India.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rusia neagă acuzațiile SUA că ar fi trimis avioane de vânătoare în Libia: ‘Este o nouă poveste horror în stil american’

Publicat

in

De

Rusia a dezminţit marţi acuzaţiile forţelor SUA din Africa (Africom) privind trimiterea de avioane de vânătoare în Libia în sprijinul grupărilor de mercenari care luptă de partea forţelor mareşalului Khalifa Haftar, informează EFE şi media ruse, relatează Agerpres.

„Este o nouă poveste horror în stil american. Este o ştire falsă şi de dezinformare în spiritul precedentelor administraţii americane”, a declarat prim-vicepreşedintele Comisiei de apărare din Duma de Stat (camera inferioară), Andrei Krasov, citat de Interfax.

Deputatul a declarat că „poziţia rusă este bine cunoscută: pledăm pentru încetarea vărsării de sânge în Libia, invităm toate părţile participante la conflict să se abţină de la recurgerea la arme şi să se aşeze la masa negocierilor”.

Citește și: Executivul va finaliza în scurt timp Planul de măsuri de relansare economică. Anunțul lui Ludovic Orban

Potrivit lui Krasov, „SUA încearcă din nou să joace cartea rusească”.

Marţi, Africom a denunţat faptul că Rusia încearcă să-şi extindă influenţa militară în Libia, transferând avioane de vânătoare în această ţară din nordul Africii şi facilitând sosirea trupelor unor societăţi private de securitate militară (PSMC), cum ar fi Grupul Wagner, deţinut de oligarhul rus Ievgheni Prigojin, considerat un prieten al preşedintelui Vladimir Putin.

Într-un comunicat făcut public, generalul Stephen Townsed, comandant al Africom, şi-a susţinut afirmaţiile cu fotografii care arătau ceea ce părea a fi un avion de vânătoare Mig-29 Fulcrum şi un altul Suhoi Su-24 Fencer în zbor spre Libia, care plecaseră de la o bază rusească aflată pe teritoriul controlat de forţele preşedintelui sirian Bashar al-Assad.

Anunţul american intervine la câteva zile după ce Fathi Bashaga, ministrul de interne din cadrul Guvernului de uniune naţională din Libia (GNA), cu sediul la Tripoli, a denunţat aterizarea în Libia a şase avioane de luptă ruseşti – patru MiG-29 şi două Su-24 – care – potrivit lui – au venit escortate din Siria în sprijinul forţelor mareşalului Haftar, omul forte din estul libian care încearcă să răstoarne de la putere GNA.

În paralel, ministrul de externe rus Serghei Lavrov a avut o convorbire telefonică cu preşedintele parlamentului din Tobruk, Aguila Saleh, aliat al lui Haftar.

„Cele două părţi au subliniat lipsa de perspectivă a oricărei încercări de a rezolva criza printr-o soluţie militară şi necesitatea demarării imediate a unui dialog constructiv cu participarea tuturor forţelor politice libiene”, a informat Ministerul rus de Externe.

Lavrov şi-a reiterat sprijinul pentru iniţiativa propusă de Saleh la 23 aprilie, adică încetarea imediată a oricărei confruntări şi organizarea de discuţii pentru formarea unui guvern unic în ţară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend