Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liviu Dragnea, întrebat dacă a dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august: ‘Dacă mai susține în continuare, eu o rog să meargă la Parchet’

Publicat

in

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a vorbit duminică, la Kanal D, despre evenimentul 10 august, negând faptul că a dat ordin să fie bătuți românii.

„Nu eram la Scroviștea în acea seară, eram la Neptun. Eram cu niște prieteni și beam niște vin rece. Ce am văzut, am văzut la televizor. Nu că nu am dat ordin, nu am vorbit cu ministrul de Interne sau cu cineva din structurile de Interne sau ale Jandarmeriei. (…) Ceea ce a spus Gabriela Firea atunci, dacă mai susține în continuare, eu o rog să meargă la Parchet și să spună lucrurile astea sau orice alt lucru, care poate să fie important, pentru că acolo au fost niște întâmplări grave. (…) Nu am cum să știu, ceea ce știu despre 10 august este la fel de mult sau la fel de puțin așa cum știți dumneavoastră. Eu am văzut doar la televizor și ce se discuta pe internet înainte și după acel eveniment. Eu nu am avut asemenea informații, mie nu îmi dădea nimeni informații nici SRI, nici Doi și-un sfert, nici Ministerul de Interne. Nici nu le am cerut”, a spus Dragnea.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Ultimă oră: un nou cutremur în România

Publicat

in

De

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs luni în judeţul Vrancea. Seismul a avut loc la adâncimea de 88 de kilometri, arată Mediafax.

Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul cu magnitudinea 3,6 s-a produs la ora 9.22, în judeţul Vrancea.

Seismul s-a produs la adâncimea de 88 de kilometri.

Oraşele cele mai apropiate sunt: 84 km Brașov, 87 km Bacău, 106 km Ploiești, 114 km Galați și 118 km Brăila.

Cel mai recent cutremur în țara noastră a avut loc în urmă cu doar câteva zile, la Cluj.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Belgia – Transportul în Bruxelles şi regiunea Valonia, perturbat de o amplă manifestaţie sindicală

Publicat

in

De

Transportul în Bruxelles şi regiunea Valonia era luni dimineaţă perturbat de o amplă manifestaţie pentru apărarea puterii de cumpărare şi a drepturilor sindicale, informează postul public de radio şi televiziune belgian RTBF, potrivit Agerpres.

În capitala belgiană metroul circulă doar pe magistrala 1, iar tramvaiele numai pe câteva trasee. În Valonia, mai multe trasee ale autobuzelor companiei de transport regionale TEC au fost suprimate pentru întreaga zi.
Programul companiei belgiene a căilor ferate (SNCB) nu a fost afectat de grevă, însă SNCB a suspendat unele trenuri din cauza numărului mare de infectări cu coronavirusul în rândul personalului său.

Demonstraţia este organizată de Federaţia generală belgiană a muncii (FGTB) şi Confederaţia sindicatelor creştine (CSC). Al treilea mare sindicat belgian, Confederaţia generală a sindicatelor liberale din Belgia (CGSLB), susţine revendicările, dar nu demonstrează în stradă ţinând cont de criza sanitară cauzată de COVID-19.

FGBT şi CSC solicită măsuri structurale pentru a diminua facturile la energie ale gospodăriilor, menţinerea indexării automate şi o reformă a legii din 1996 privind norma salarială.

În ultimele luni, norma salarială a fost denunţată vehement de cele trei mari organizaţii sindicale belgiene, care cer o revizuire a acestei legislaţii pentru a se permite negocieri ”mai libere”.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend