Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liga Naţiunilor: Italia se clasează pe locul trei, după o victorie cu Belgia, scor 2-1; finala e între Spania şi Franţa

Publicat

in

Reprezentativa Italiei a învins, duminică, la Torino, cu scorul de 2-1, selecţionata Belgiei, în finala mică a Ligii Naţiunilor, informează News.ro.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Barella ’46 şi Berardi ’65 (penalti). Pentru Belgia a înscris De Ketelaere, în minutul 86.

În finala mare se întâlnesc, de la ora 21.45, la Milano, naţionalele Spaniei şi Franţei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Plafonarea produce ravagii în Ungaria: restricții din ce în ce mai dure la pompă

Publicat

in

De

Noi restricţii au fost introduse la benzinăriile MOL din Ungaria, scrie Hungary Today.

Potrivit acestora, numai 50 de litri pe zi pot fi folosiţi pentru realimentare, informează Mediafax.

Pentru autovehiculele înmatriculate în Ungaria ce cântăresc între 3,5 şi 7,5 tone, cât şi pentru utilajele agricole nu vor exista limite de realimentare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Consiliul Concurenţei analizează achiziţionarea unui portofoliu de credite neperformante de către APS Zeta

Publicat

in

De

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care APS Zeta S.A. intenţionează să achiziţioneze un portofoliu de credite neperformante, creanţe din leasing şi active, de la entităţi membre ale Grupului Bank of Cyprus, informează instituţia printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

APS Zeta este membră a Grupului APS, activ în principal în Europa Centrală şi de Sud-Est, având trei direcţii principale de activitate: gestionarea alternativă a activelor, investiţii imobiliare şi recuperarea creanţelor.

Bank of Cyprus Group este liderul în servicii financiare şi bancare din Cipru, axat pe furnizarea unei game variate de produse şi servicii financiare precum activităţi bancare dedicate persoanelor fizice şi companiilor, finanţe, factoring, servicii de investiţii, brokeraj, managementul fondurilor, servicii de private banking, respectiv asigurări generale şi de viaţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, precizează autoritatea de concurenţă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend