Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liga 1: UTA vs CRF Cluj: Dan Petrescu are de cine să se teamă

Publicat

in

UTA este una dintre formațiile solide ale campionatului de fotbal din România, capabilă să nu piardă contra campioanei, duminică seară, de la ora 21:00. Acasă, arădenii provoacă fiori reci, beneficiind de un public fierbinte și atașat.

Antrenorul Laszlo Balint a creat o echipă articulată, un mix fericit între români și străini. Iar atmosfera în echipă este bună, cât timp banii vin la timp, iar rezultatele sunt pe măsură.

Și, totuși, joi, lucrurile n-au stat cum trebuie. ACSO Filiași a scos-o din Cupă pe UTA, provocând una dintre marile surprize ale întrecerii.

Scuza că a fost folosită o formulă experimentală nu stă în picioare. Rămâne de văzut dacă a fost un banal accident de traseu sau arădenii au luat-o la vale.

Dincolo, sperios din fire, prăpăstios la fiecare meci, Dan Petrescu chiar are motive să se teamă, înaintea partidei din Vestul țării.

Este știut că echipele lui Dan Petrescu nu se deschid. Înscriu puțin și încasează și mai puțin.

Dar, pentru ”Bursuc” a venit, joi seară, a treia înfrângere (după cele cu Botoșani și Jablonec) în 4 jocuri. Are doar o victorie, cu CS Universitatea Craiova, în campionat.

La cât de zgârcită este CFR cu Dan Petrescu pe bancă, trebuie să luăm în calcul un număr scăzut de goluri.

Combinația conform căreia meciul se va termina la egalitate, iar numărul de goluri va fi în marja 0-2, ceea ce ar înseamna ca meciul să se termine 0-0 sau 1-1, are cota 3,6 la Superbet.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

DERAPAJ | Judecătorul Cristi Danileț desconsideră Constituția: ‘E tot ce trebuie să vă intereseze’

Publicat

in

De

Înainte de a începe să-și exercite funcția, judecătorii și procurorii depun următorul jurământ: „Jur să respect Constituția și legile țării, să apăr drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei, să-mi îndeplinesc atribuțiile cu onoare, conștiință și fără părtinire. Așa să-mi ajute Dumnezeu!””

Constituția și legile țării nu par să aibă aceeași importantă precum legislația secundară pentru judecătorul Cristi Danileț. Referindu-se la hotărârea de guvern care introduce noile restricții și măsuri pentru combaterea pandemiei, judecătorul afirmă că nu ar trebui să ne intereseze dacă măsurile sunt constituționale.

content-image

Ignorând nevoia respectării ordinii de drept, chiar și în situația de criză sanitară, judecătorul Danileț desconsideră și dreptul cetățenilor de a fi preocupați de respectarea propriilor drepturi și de a se adresa justiției în cazul în care consideră că aceastea le-au fost încălcate.

Potrivit legii, judecătorii și procurorii sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natura să compromită demnitatea lor în profesie și în societate. Chiar dacă este judecător de penal, nu de contencios-administrativ și, astfel, nu va ajunge să judece eventuale probleme legale de restricțiile din pandemie, afirmații care nesocotesc nevoia de respectare a Constituției au capacitatea de a compromite demnitatea pofesională.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Măgura Cisnădie s-a calificat în turul 3 al European League la handbal feminin

Publicat

in

De

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu formaţia cehă DHK Banik Most, scor 25-26 (16-14), în manşa secundă din turul 2 al European League, dar s-a calificat în turul al 3-lea al competiţiei, potrivit news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost M. Neagu 11 goluri, pentru Măgura, respectiv Koresova 8, pentru Banik.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE – Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

În tur, Măgura a câştigat cu scorul de 27-26 (12-10) şi, chiar dacă la general scorul este 52-52, echipa din Cisnădie se califică datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Alte două echipe româneşti vor intra în competiţie din turul următor, Gloria Buzău şi SCM Râmnicu Vâlcea.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend