Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liderul separatist din Transnistria: ‘Uniunea Sovietică este eliberatorul Europei. Nu ar fi existat Europa democratică, dacă nu era poporul sovietic’

Publicat

in

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, face temenele în fața Uniunii Sovietice. Acesta susține că Uniunea Sovietică a fost eliberatoarea Europei și că nu ar fi fi existat Europa democratică fără URSS.

Ziua de 9 mai, în Transnistria, a fost marcată în stil sovietic. În regiune a răsunat imnul fostei Uniuni Sovietice (URSS), de asemenea, a fost desfășurat drapelul roșu al victoriei URSS, dar și drapelul Federației Ruse, informează tv8.md.

Vezi și EXCLUSIV Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, despre ziua de 9 mai: ‘Nu va escalada violența. Putin va încerca să arate liniștea și calmul învingătorului detașat’

Cu anii am ajuns la această concluzie, că Uniunea Sovietică este eliberatorul Europei… Și nu ar fi existat această pace, nu ar fi existat Europa democratică, nu ar fi învățat ei acum pe Rusia cum să trăiască, dacă nu era poporul sovietic”, a afirmat liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, în timpul ceremoniei.

Oamenii au depus flori la monumentele ostașilor căzuți și au participat la tradiționalul marș „Regimentul nemuritor”.

Recent, liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a vorbit despre anularea paradei tradiționale de 9 mai, în contextul decretării codului roșu de pericol terorist în regiune.

Iată că, în cele din urmă, Krasnoselski s-a închinat URSS-ului și Federației Ruse.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ciprian Ciucu fuge de Primăria Capitalei: Trebuie să fii inconștient să îți dorești un mandat

Publicat

in

De

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, edil al Sectorului 6, afirmă că ar fi foarte greu de convins să candideze la Primăria Capitalei şi „trebuie să fii inconştient” să-ţi doreşti un mandat de primar general în condiţiile în care „urmează să cadă oraşul pe noi”. „Eu, care sunt extrem de conştient de ce se întamplă în Primăria Generală, pentru că am fost consilier general – acum sunt preşedinte PNL Bucureşti şi mă preocupă permanent ce se întâmplă la nivel de Primăria Generală – trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general. Dacă nu ştii ce-i colo şi nu stii că urmează să cadă oraşul pe noi, da, vrei să fii primar general. Îţi pui această patalama în frunte, că sunt primar general. Dar dacă ştii câţi bani se duc pe termie şi ce probleme sunt acolo pe investiţii, dacă te uiţi pe zona de risc seismic, pot să merg cu această listă la nesfarsit, şi ştii cât de mari sunt problemele acolo, doar să fii inconştient ţi-ai dori să fii primar general”, a declarat Ciucu, sâmbătă, la Digi 24, scrie News.ro.

El a precizat că, în asemenea condiţii, ar fi foarte greu de convins să candideze la Primăria Municipiului Bucureşti. „Să mă duc primar general, eu sau oricine altcineva, trebuie să meargă cu ceva prestabilit înainte (…) În condiţiile acestea eu aş fi foarte-foarte greu de convins să candidez la Primăria Municipiului Bucureşti”, a adăugat Ciprian Ciucu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO O filipineză câștigă concursul pentru transsexuali din Thailanda

Publicat

in

De

Filipineza Fuschia Anne Ravena a fost încoronată sâmbătă Miss International Queen 2022 în cadrul unui concurs din Thailanda, prezentat ca fiind cel mai mare și mai popular concurs de frumusețe transgen din lume, informează Mediafax.

Proprietară de afaceri în vârstă de 27 de ani, filipineza a învins alte 22 de concurente. Locul al doilea și al treilea au revenit unor concurente din Columbia și, respectiv, Franța.

„Primul meu mesaj pentru toată lumea este să răspândească dragostea, pacea și unitatea, pentru că acesta este cel mai important lucru”, a declarat Ravena, care a purtat o rochie de seară strălucitoare, argintie, conform Reuters.

Concursul, care a fost întrerupt timp de aproape doi ani din cauza pandemiei, a fost reluat în orașul balnear thailandez Pattaya, în timpul lunii mândriei, pentru a celebra, de asemenea, egalitatea de gen, a declarat Alisa Phanthusak, directorul general al Miss Tiffany Show, organizatorul.

Concursul, care reunește persoane transsexuale din întreaga lume, a fost lansat în urmă cu peste un deceniu pentru a ajuta femeile transsexuale să se simtă mai bine acceptate de societate.

Thailanda are una dintre cele mai deschise și vizibile comunități de lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali (LGBT) din Asia, dar activiștii spun că legile și instituțiile thailandeze nu au reflectat încă schimbarea atitudinilor sociale și că încă discriminează persoanele LGBT+ și cuplurile de același sex.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend