Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liderul PSD Arad, pus sub urmărire penală de DNA: ‘A început telejustiția, eu am fost printre primii scoși și plimbați prin fața camerelor de luat vederi’

Avatar

Publicat

in

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, urmărit penal de DNA pentru corupție, a declarat, în direct la Digi 24, că nu știe ce i se impută de către procurori. Căprar spune că nu a încălcat legea sub nicio formă și nu are temeri cu privire la mersul anchetei. Deputatul a mei explicat faptul că este victima unui spectacol obișnuit în România, ‘Telejustiția’, prin care trec la un moment dat în viață toți politicienii. Liderul PSD Arad a mai  declarat că nu are nevoie de protecția partidului și că nici în spatele imunității parlamentare nu se va ascunde.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Publicitate

“Nu am comis nicio încălcare a legii, pentru că principiul meu de bază este legea după care mă ghidez și m-am ghidat întotdeauna. Probabil că a început telejustiția, eu am fost printre primii scoși și plimbați prin fața camerelor de luat vederi. Toate aceste lucruri se vor clarifica în momentul în care vom ști exact ce scrie în dosar, nu ceea ce spun declarațiile de presă sau declarațiile unor politicieni inconștienți, care probabil că la un moment dat vor avea aceeași soartă. Se vede că în România, dacă faci politica unui partid trebuie să ai asemenea momente în viață. Dar tot ce nu te omoară te întărește. Sunt în continuare președintele PSD Arad, atâta vreme cât nu am fost condamnat pentru ceva și prezumpția de nevinovăție funcționează încă în România. Nu am de ce să fiu apărat de partid. Nu am de ce să mă ascumd nici după imunitate nici după partid. Nu am nimic de ascuns. Doamna Viorica Dăncilă nu mi-a cerut niciodată să pun pe cineva în funcție la Arad. Referitor la acea sabie pe care i-am făcut-o cadou Vioricăi Dăncilă, trecutul meu este unul legat de artele marțiale, iar acel cadou a fost unul simbolic. Simbolistica acelui cadou nu a fost înțeleasă de cei care au comentat. Când i-an dat acea sabie i-am spus să taie cu ea și la propriu și la figurat, dar a fost o metaforă”, a declarat președintele PSD Arad, Dorel Căpraru.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Lucrurile încep să se complice și mai tare. Liberalii se gândesc și ei să ceară renumărarea voturilor în mai multe sectoare din București

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a afirmat, luni seară, că sunt ”prea multe semne de întrebare” în legătură cu procesele verbale ale voturilor exprimate în secţii din sectoarele 1 şi 5 şi se verifică toatre aspectele. ”Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti”, a anunţat Voleta Alexandru, adăugînd că va exista ”o discuţie” cu AEP despre modul în care au fost instruiţi preşedinţii secţiilor de votare, relatează news.ro

Vezi și: SCANDAL pentru primăria Sectorului 1: Liderii USR și PLUS s-au dus la sediul Biroului Electoral și cer numărarea voturilor

Publicitate

”Prea multe semne de întrebare plecate de la procesele verbale din sectoarele 1 şi 5. Terminăm de verificat, în câteva minute, copiile PV de la secţiile de votare din sectorul 5. Acelaşi lucru l-au făcut colegii mei de la sectorul 1. Celelalte organizaţii PNL din sectoare verifică. Apreciez foarte mult seriozitatea lor”, a scris, luni seară, pe facebook, Violeta Alexandru.

Vezi și: BREAKING – Bătălie APRIGĂ la Sectorul 1: Daniel Tudorache va cere renumărarea voturilor

Aceasta a anunţat ă se va luao decizie cu privire la solicitarea de renumărare a voturilor în mai multe sectoare din Bucureşti.

”Pentru mine este o chestiune obligatorie ca PNL Bucureşti să se asigure că rezultatul alegerilor exprimă, în mod corect, opţiunile alegătorilor. AEP, simt că vom avea o discuţie despre modul în care preşedinţii secţiilor de votare au fost instruiţi şi şi-au făcut treaba în alegerile locale din Bucureşti”, a mai afirmat Violeta Alexandru.

În mai multe sectoare din Bucureşri, PNL şi USR PLUS reclamă fraudarea alegerilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cehia și Slovacia anunță reintroducerea Stării de urgență pentru a lupta împotriva COVID-19 după explozia numărului de persoane infectate

Avatar

Publicat

in

De

Slovacia şi Republica Cehă vor declara fiecare starea de urgenţă în această săptămână pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, au anunţat, luni, separat premierii celor două ţări care au înregistrat o puternică recrudescenţă a cazurilor de contaminare, notează AFP preluat de agerpres.

“Situaţia este extrem de gravă şi consider că trebuie să adoptăm măsuri foarte radicale şi foarte îndrăzneţe”, a declarat şeful guvernului slovac, Igor Matovic, la finalul unei reuniuni a celulei de criză din ţara sa.

Publicitate

Măsura ar urma să fie adoptată de guvern miercuri şi ar fi a doua de acest gen de la începutul pandemiei.

La rândul său, premierul ceh, Andrej Babis, a anunţat o reuniune extraordinară a guvernului său miercuri, de asemenea, pentru a aproba starea de urgenţă.

Potrivit restricţiilor luate în considerare de guvernul slovac, toate evenimentele sportive, culturale şi serviciile religioase vor fi interzise cu începere de la 1 octombrie.

Căsătoriile şi înmormântările vor fi autorizate numai dacă toţi participanţii fac dovada testului negativ la coronavirus.

Restaurantele, barurile şi cafenelele vor închide la orele 22.00, iar persoanele care nu locuiesc împreună şi doresc să se apropie la mai puţin de 2 metri, în exterior, vor fi obligate să poarte mască.

Portul măştii este deja obligatoriu în Slovacia în locurile publice, în interior.

Această ţară cu 5,4 milioane de locuitori a înregistrat 9.343 de infecţii cu coronavirusul de la începutul pandemiei, iar 44 de pacienţi au decedat.

Vineri, numărul contaminărilor zilnice a atins cifra record de 552.

Republica Cehă, ţară cu 10,7 milioane de locuitori, a înregistrat în total 65.313 cazuri confirmate de contaminare, dintre care 615 morţi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend