Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Lider PNL: Dl Iohannis nu mai are voie să greșească. Puneți pe dl Ciucă premier sau pe dl Bolojan. Lăsați pe Cîțu și pe Orban să se confrunte liber’

Publicat

in

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, intervine pentru rezolvarea crizei politice.

Liderul liberal îi cere președintelui Klaus Iohannis să-l înlocuiască pe Florin Cîțu din funcția de premier al României, ca actuala criză să ia sfârșit.

Concret, Romeo Dunca îi solicită lui Klaus Iohannis să-l pună premier pe Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, sau pe Ilie Bolojan, dacă reușește să-l convingă.

Totodată, șeful CJ Caraș-Severin spune că Ludovic Orban și Florin Cîțu trebuie să se confrunte, liber, la alegerile din 25 septembrie.

„Câțu a gresit sau USR-PLUS a gresit ? Acum nici nu mai conteaza… Președintele nostru însă, dl Iohannis, nu mai are voie să greșească.

Puneți pe dl Ciuca premier sau pe dl Bolojan dacă poate fi convins. Lăsați pe Câțu si pe Orban să se confrunte in mod liber la alegerile de la sfârșitul lunii si să ne vedem de lucru.Sunt atâtea de facut….

Să aprobam PNRR- ul si să mergem mai departe cu alianța noastră de care initial s-au speriat cei din PSD.
Altfel aceștia vor culege roadele încă din prima ședință a guvernului minoritar care va trebui zi de zi cu compromisuri sustinut. De fapt le culeg deja din plin….”, a transmis Romeo Dunca.

Vezi și

Politică de ‘oameni noi’. Cosette Chichirău (USR-PLUS), prinsă cu minciuna! ‘N-am folosit niciodată expresia Ciuma Roșie’

Noi informații importante pentru români! Cine sunt cei care pot beneficia de ajutoarele financiare oferite de stat pentru încălzirea locuințelor

SURSE ‘Omerta’ impusă în Poliția Capitalei, pe cazul alegerilor locale din Sectorul 1, unde PSD o acuză pe Clotilde Armand de fraudă

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Ministerul Sănătății alocă aproape 14 milioane de lei pentru tichete valorice de vaccinare: sunt disponibile de săptămâna viitoare

Publicat

in

De

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat că vineri au fost alocaţi 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete valorice oferite în centrele de vaccinare celor imunizaţi cu schemă completă, informează Agerpres.

“Vă anunţ că astăzi s-a distribuit o sumă de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete pentru centrele de vaccinare. Această distribuire a avut loc la Ministerul Sănătăţii către direcţiile de sănătate publică, care vor face procedura simplificată de achiziţie publică, astfel încât săptămâna viitoare aceste tichete să fie disponibile în centrele de vaccinare”, a afirmat ministrul, prezent la deschiderea “Maratonului vaccinării pentru viaţă”.

Potrivit acestuia, vor mai fi alocate şi alte sume de bani, astfel încât cei vaccinaţi cu schemă completă să poată beneficia de aceste tichete.

“Dacă sunt necesare noi sume, am avut deja o discuţie la nivel guvernamental să găsim resurse financiare pentru suplimentarea sumelor, astfel încât aceste tichete, care conform legii se acordă pentru cei care sunt vaccinaţi cu schemă completă, să poată fi asigurate în continuare”, a mai spus Cseke Attila.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

DERAPAJ | Judecătorul Cristi Danileț desconsideră Constituția: ‘E tot ce trebuie să vă intereseze’

Publicat

in

De

Înainte de a începe să-și exercite funcția, judecătorii și procurorii depun următorul jurământ: „Jur să respect Constituția și legile țării, să apăr drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei, să-mi îndeplinesc atribuțiile cu onoare, conștiință și fără părtinire. Așa să-mi ajute Dumnezeu!””

Constituția și legile țării nu par să aibă aceeași importantă precum legislația secundară pentru judecătorul Cristi Danileț. Referindu-se la hotărârea de guvern care introduce noile restricții și măsuri pentru combaterea pandemiei, judecătorul afirmă că nu ar trebui să ne intereseze dacă măsurile sunt constituționale.

content-image

Ignorând nevoia respectării ordinii de drept, chiar și în situația de criză sanitară, judecătorul Danileț desconsideră și dreptul cetățenilor de a fi preocupați de respectarea propriilor drepturi și de a se adresa justiției în cazul în care consideră că aceastea le-au fost încălcate.

Potrivit legii, judecătorii și procurorii sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natura să compromită demnitatea lor în profesie și în societate. Chiar dacă este judecător de penal, nu de contencios-administrativ și, astfel, nu va ajunge să judece eventuale probleme legale de restricțiile din pandemie, afirmații care nesocotesc nevoia de respectare a Constituției au capacitatea de a compromite demnitatea pofesională.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend