Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Lider PNL dator si cu conturile firmei blocate ! Gelu Tofan: ” Nu vreau sa platesc cele 20.000 lei la primarie !”

Avatar

Publicat

in

– Ce a facut primarul Stancu tine de penal, tuna liberalul Tofan

In loc sa-si plateasca taxele şi impozitele pe cladirile şi terenurile societãţii, purtãtorul de cuvânt al PNL Argeş plateste “taxe” la partid ca sa imbrace oamenii de zapada cu mesaje obscene la adresa altei formatiuni politice, in vazul copiilor. Cam asta ar putea fi concluzia informatiilor furnizate de primaria comunei Bascov. Potrivit acestora, societatea patronata de inflacaratul liberal, SC ECOMINERAL SPRING SRL, cu sediul în comuna Bascov, nu şi-a achitat impozitele locale de 3 ani. Suma totalã pe care o datorează bugetului local Bascov, pentru taxe şi impozite pe cladirile şi terenurile societãţii, este de 21.521 lei. Pentru ca a intarziat sa plateasca, primaria Bascov a pus poprire pe conturile societatii, punand intr-o lumina proasta nu numai pe liderul PNL si partidul in sine, ci si  o investitie facuta cu aportul financiar al Uniunii Europene.

Potrivit primariei, pe adresa societatii conduse de liberalul Tofan au fost emise o serie de notificari si somatii care au fost ignorate de liberal. Acesta este si motivul pentru care s-a dispus instituirea  popririi pe conturile firmei.

Contactat de redactorii ziarului nostru, Gelu Tofan a recunoscut ca are aceasta datorie veche si conturile blocate, insa a spus raspicat ca nu va plati niciun leu: “Nu voi plati aceasta datorie pentru ca nu este normal ca primaria Bascov sa instituie niste taxe si impozite cum nici in Bucuresti nu gasesti. Eu am fost corect si am declarat tot ce exista acolo, toata verea firmei,  in timp ce alte firme evita plata unor taxe declarand date neconforme cu realitatea. Deci nu platesc, in cel mai rau caz trimit angajatii la lucreze la primaria Bascov. Oricum, acest demers al primarului de la Bascov de a denigra firma si pe mine prin a face publice niste date financiare, este unul penal. I-am spus si domnului Stancu acest lucru, ca a gresit si ca el de fapt se razbuna pentru scandalul cu SMS-urile de la Marurta”, ne-a declarat Gelu Tofan purtataorul de cuvant si sponsor al PNL Arges.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ATENȚIE! Drumul Județean 703 E, Pitești – Băbana, închis pentru 10 zile în zona Trivale

Avatar

Publicat

in

De

Consiliul Județean Argeș informează că, în perioada 18 ianuarie – 29 ianuarie (inclusiv sâmbătă 23 ianuarie), pe DJ 703 E, Pitești – Băbana, zona Trivale, în intervalul orar 09.00 – 12.00, circulația rutieră va fi întreruptă în totalitate ca urmare a lucrărilor de toaletare a arborilor situația în zona drumului, lucrări executate de Direcția Silvică Argeș. Porțiunea de drum închisă va fi de la intersecția drumului județean cu breteaua de drum Găvana  – Trivale până la intersecția cu DC 163 Ciocănăi – Moșoaia.  

Ca variante ocolitoare avem DC 163, Ciocănăi  – Moșoaia, și DN 67 B, Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.  

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

HAI LA STAT! PIMĂRIILE Nucșoara și Bogați ANGAJEAZĂ personal – VEZI DETALII

Avatar

Publicat

in

De

Primaria comunei Bogaţi organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba de un post Consilier achiziţii publice la compartimentul ADMINISTRATIE SI STARE CIVILA din Primăria comunei Bogați. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00. Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei comunei Bogaţi, comuna Bogaţi, sat Bogaţi, nr. 133, judeţul Argeş. Informatii despre concurs la: Olaru Alina Mariana, inspector superior tel/fax 0248655003 e-mail: primaria_bogati@yahoo.com.

Condiţii de participare

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta
– vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice- nu este cazul

Și la Nucșoara e nevoie de personal

Și primăria comunei Nucşoara organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Aici se angajeaza un inspector la compartimentul FINANCIAR – CONTABIL, TAXE SI IMPOZITE din cadrul primăriei Nucșoara. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primariei comunei Nucsoara, judetul Arges.

Informatii despre concurs la: Tefeleu Ionela Manuela- inspector principal tel 0248/582013 fax 0248/582090 e mail primaria_nucsoara@yahoo.com

Condiţii de participare

– studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic
– vechime in specialitatea studiilor – minimum 5 ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend