Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Lider PNL dator si cu conturile firmei blocate ! Gelu Tofan: ” Nu vreau sa platesc cele 20.000 lei la primarie !”

Avatar

Publicat

in

– Ce a facut primarul Stancu tine de penal, tuna liberalul Tofan

In loc sa-si plateasca taxele şi impozitele pe cladirile şi terenurile societãţii, purtãtorul de cuvânt al PNL Argeş plateste “taxe” la partid ca sa imbrace oamenii de zapada cu mesaje obscene la adresa altei formatiuni politice, in vazul copiilor. Cam asta ar putea fi concluzia informatiilor furnizate de primaria comunei Bascov. Potrivit acestora, societatea patronata de inflacaratul liberal, SC ECOMINERAL SPRING SRL, cu sediul în comuna Bascov, nu şi-a achitat impozitele locale de 3 ani. Suma totalã pe care o datorează bugetului local Bascov, pentru taxe şi impozite pe cladirile şi terenurile societãţii, este de 21.521 lei. Pentru ca a intarziat sa plateasca, primaria Bascov a pus poprire pe conturile societatii, punand intr-o lumina proasta nu numai pe liderul PNL si partidul in sine, ci si  o investitie facuta cu aportul financiar al Uniunii Europene.

Publicitate

Potrivit primariei, pe adresa societatii conduse de liberalul Tofan au fost emise o serie de notificari si somatii care au fost ignorate de liberal. Acesta este si motivul pentru care s-a dispus instituirea  popririi pe conturile firmei.

Contactat de redactorii ziarului nostru, Gelu Tofan a recunoscut ca are aceasta datorie veche si conturile blocate, insa a spus raspicat ca nu va plati niciun leu: “Nu voi plati aceasta datorie pentru ca nu este normal ca primaria Bascov sa instituie niste taxe si impozite cum nici in Bucuresti nu gasesti. Eu am fost corect si am declarat tot ce exista acolo, toata verea firmei,  in timp ce alte firme evita plata unor taxe declarand date neconforme cu realitatea. Deci nu platesc, in cel mai rau caz trimit angajatii la lucreze la primaria Bascov. Oricum, acest demers al primarului de la Bascov de a denigra firma si pe mine prin a face publice niste date financiare, este unul penal. I-am spus si domnului Stancu acest lucru, ca a gresit si ca el de fapt se razbuna pentru scandalul cu SMS-urile de la Marurta”, ne-a declarat Gelu Tofan purtataorul de cuvant si sponsor al PNL Arges.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ALERTĂ! CARANTINAREA PITEȘTIULUI într-un document, un fake news demontat de prefectură

Avatar

Publicat

in

De

A fost alertă maximă în mediul online dar și la Prefectura Argeș, în aceasta dimineață, după ce a început să circule în mediul online, un “fake” de cea mai joasă speță, care se referă la #carantinarea Piteștiului și a altor localități!

Subprefectul Adrian Bughiu a reacționat imediat demontand ceea ce , spune prefectura, este un fake news extrem de periculos.

Publicitate

“Pentru că sunt asaltat de telefoane de îngrijorare, pot să precizez că, această pseudo-ciornă, nu are nicio legătură cu realitatea: ieri NU a fost nicio sedință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În niciun context, eu personal, nu am asistat la vreo discuție oficială vreodată, în care să se pună problema carantinării municipiului reședință de județ. Lucru cu care oricum, nu aș fi de acord în condițiile date (adică dacă situația epidemiologică nu escaladează). Vom încerca identificarea celor care lansează aceste știri false alarmiste, pentru a fi trași la răspundere, conform legii. Recomand totodată tuturor cetățenilor județului Argeș, să se informeze doar din surse oficiale!”, a anunțat subprefectul Adrian Bughiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘENII AU PRIMIT MĂȘTI DE PROTECȚIE PRIN CAMPANIA DESFĂȘURATĂ DE INSTITUȚIA PREFECTULUI

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul Emanuel Soare a participat în această dimineață, în Pitești, la o acțiune de conștientizare și informare, împreună cu reprezentanții ISU Argeș, jandarmii și polițiștii argeșeni. Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș.
La acțiune a participat și șeful ISU Argeș, Bogdan Olar. Prefectul Emanuel Soare, jandarmii, polițiștii și reprezentanții ISU au oferit argeșenilor măști de protecție, explicându-le, în același timp, de ce este ncesar să le poarte. De altfel, din 30 iulie, masca de protecție este obligatorie în Argeș, atât în spațiile închise, cât și în exterior. În cartierele piteștene, în zonele comerciale și în stațiile de transport în comun, prefectul Emanuel Soare le-a spus oamenilor că pandemia poate fi gestionată doar prin respectarea celor 3 reguli de bază: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice, de 1,5-2 metri și prin păstrarea igienei mâinilor. În plus, prefectul Emanuel Soare le-a vorbit oamenilor despre faptul că numai prin conștientizarea, la nivel personal, a măsurilor de protecție se va putea controla pandemia de coronavirus.
Campania “RĂMÂI #NEGATIV – ACȚIONEAZĂ POZITIV”, inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Argeș și cu sprijinul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Argeș, va continua, măștile urmând să fie distribuite către cetățenii din Argeș, prin intermediul instituțiilor județene sau prin intermediul autorităților locale, adresabilitatea fiind, în special, către oamenii cu probleme financiare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend