Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lider PNL confirmă: Tudor Pendiuc sau Dănuţ Dinu, candidaţi liberali la Primăria Piteşti 

Avatar

Publicat

in

Deputatul PNL Dănuţ Bica a confirmat zilele trecute zvonurile prind o eventuală candidatura din partea PNL a lui Tudor Pendiuc la primăria Piteşti. Prezent la Super TV, ca invitat la emisiunea “Chestiuni Argeşene”, parlamentarul liberal a declarat că atât independentul Dănuţ Dinu dar şi Tudor Pendiuc vor figura in sondajele care vor fi realizate de PNL pentru a stabili candidatul la primăria piteşteană. “Candidatul va fi stabilit şi la Piteşti, şi în alte oraşe, exclusiv pe baza rezultatelor din sondaje. Da, va fi si Tudor Pendiuc in aceste sondaje la fel cum va fi şi Dănuţ Dinu”, a declarat Danuţ Bica. Acesta a mai spus ca daca Pendiuc va iesi primul in sondaje va fi candidatul PNL, singura conditie fiind ca acesta sa isi rezolve pana atunci problema cu justiţia.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

În Argeș, temperaturi cu minus – Prima noapte cu temperaturi de îngheț din toamnă – CE URMEAZĂ

Avatar

Publicat

in

De

Noaptea trecută, de marti spre miercuri (21/22 octombrie) s-a dovedit a fi cea mai rece din acest început de toamnă in localitățile din Argeș. Cu exceptia zonelor montane inalte, unde au fost temperaturi scazute deja, mercurul a coborât, pentru prima dată și in orașe, sub pragul de îngheț. Astfel, in zona Curtea de Argeș, am avut parte de prima noapte de toamnă cu temperaturi de îngheț, mercurul din termometre coborand până la – 2 Grade Celsius.

După friguroasa noapte trecuta, vremea intra, de azi , într-un proces usor de incalzire. Pe parcursul acestei saptamani maximele termice vor între 14-21 grade în zonele locuite pe timp de zi, iar noaptea intre 4 -11 grade.

DETALII IN GRAFICUL DE MAI JOS

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

AZI, PREMIERUL ORBAN REVINE ÎN ARGEȘ – VIZITĂ LA UZINELE DACIA

Avatar

Publicat

in

De

Primul ministru al României, Ludovic Orban, revine astăzi în județul Argeș pentru a vizita Uzina Dacia din Mioveni. Evenimentul este programat la ora 10:00 pentru ca , mai apoi, în jurul orei 11.45, premierul Orban să susțină declarații de presă la finalul vizitei în fața jurnaliștilor acreditați. Biroul de presă al Guvernului va transmite live declarațiile pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube, anunţă Guvernul. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend