Conecteaza-te cu noi

Administratie

Licitaţii separate pentru obiectivele proiectului Kretzulescu

Publicat

in

Procesul verbal de predare – primire a obiectivelor din proiectul Kretzulescu, dintre firma Grup Corint SA (Corin Restaurare SRL) şi primăria Câmpulung, încă nu a fost semnat.
Potrivit viceprimarului cu atribuţii de primar, Liviu Ţâroiu, „Încă nu s-a încheiat procedura de preluare a lucrărilor care s-au făcut cu Grup Corint. Am avut o primă discuţie cu proiectantul privind refacerea proiectului, fără costuri. Vom reface numai listele de cantităţi ţinând cont de ceea ce s-a plătit până acum şi ce mai este de făcut. Vom scoate la licitaţie cele cinci obiective, pe loturi, pe fiecare obiectiv în parte. Sperăm ca astfel să avem trei – patru societăţi care să lucreze pentru a putea finaliza acest proiect până la finele anului”.
După doi ani de la demararea lucrărilor doar trei din cele cinci obiective, ale proiectului Kretzulescu, au înghiţit circa două milioane de euro, sume colosale care nu se prea regăsesc în lucrările executate de firma din Alba Iulia. Şi cu toate acestea nimeni din cadrul primăriei Câmpulung, ca beneficiar, nu vorbeşte de o eventuală expertiză a lucrărilor executate de Grup Corint, dar şi de o expertiză a calităţii materialelor folosite.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend