Conecteaza-te cu noi

Campulung

LICEU – STADION !?! Mesaj halucinant al unui cunoscut liceu din Campulung catre Victor Ponta, pe facebook

Avatar

Publicat

in

– “M#ie Ponta  !”, este mesajul Colegiului National Dinicu Golescu postat pe pagina sa de facebook chiar in ziua alegerilor

 

Ca multi elevi din scolile argesene confunda adeseori salile de clasa cu stadioanele, imprumutand adeseori limbajul microbistilor, nu mai este un secret.  Ce poti spune insa cand vezi ca pagina de facebook a unui cunoscut liceu din Campulung Muscel, Colegiul National Dinicu Golescu,  a carei reputatie nu prea poate fi pusa la indoiala, transmite chiar in ziua alegerilor un mesaj suburban adresat candidatului si premierului acestei tari, Victor Ponta ? Asa cum vedeti in captura alaturata, pe 2 noiembrie, Colegiul National Dinicu Golescu i-a facut o urare de dulce premierului tarii, scurt si la obiect: “”M#ie Ponta  !”. Oare sa fi uitat premierul sa-si onoreze ceva promisiuni de finantare, oare directorul reputatului colegiu e liberal sau poate administratorul paginii de facebook a liceului s-a imbatat de nervi ca Ponta e pe cale sa castige alegerile ? La ora redactarii acestei stiri, conducerea Colegiului National

Publicitate
Click pe foto pentru a mari...

Click pe foto pentru a mari…

Dinicu Golescu nu au putut fi contactata pentru a oferi un punct de vedere oficial, daca pagina respectiva de facebook este administrata de  liceu sau pentru a ne furniza numele persoanei care adminsitreaza pagina. Cu siguranta acest colegiu va fi sters de pe lista de prioritati a Ministerului Educatiei in  urmatorii ani asa cum este posibil ca chiar de maine directorul sa fie schimbat fiindca, hai sa fim seriosi, chiar si pe facebook un colegiu de calibrul CNDG isi respecta blazonul  si nu foloseste mesajul huliganilor de pe stadioane.

Vom reveni in cursul  zilei de maine cu o pozitie oficiala a conducerii Colegiului National Dinicu Golescu. 

Pana atunci puteti vedea postarea si pe pagina de FB a CNDG  la https://www.facebook.com/ColegiulNationalDinicuGolescu?fref=ts

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc total, în Argeș, pentru ministrul Violeta Alexandru: A găsit birourile ITM goale în timpul unei inspecții

Avatar

Publicat

in

De

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a avut parte de o surpriză când a mers la sediul ITM Argeș într-o inspecție și a găsit doar birouri goale.

Ministrul scrie pe Facebook că a fost la Pitești, deoarece și-a propus să meargă în teritoriu des și deoarece nu vrea să se limiteze la citit rapoarte din birou.  „Știu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză pentru a reduce ritmul de lucru. La Casa de Pensii Argeș, am stabilit la nivelul conducerii faptul că se vor depune toate eforturile pentru a soluționa toate dosarele de pensii cu termen depășit. Mai sunt dosarele unor persoane care au câștigat în instanță drepturi și care trebuie să pună la dispoziția CJP Argeș diferite adeverințe. O scoatem la capăt și aici. La pensii comunitare, 77 de dosare sunt blocate din cauza neconfirmării stagiului de cotizare din Spania sau din Italia. M-am uitat cu atenție pe listă. Voi suna din nou autoritățile spaniole, văd că s-au îmbunătățit lucrurile, dar nu sunt mulțumită de ritmul de eliberare a formularului care confirmă stagiul de cotizare din aceste două țări,”, anunță ministrul.

După ce povestește despre vizita la Casa de Pensii Argeș, Violeta Alexandru spune că s-a gândit să vadă cum merge activitatea și la ITM Argeș.

Publicitate

„Birourile goale. Fotografiile sunt elocvente. Toți angajații sunt pe teren, mi s-a spus. Am cerut să mergem pe teren, inopinat, să vadă chiar Inspectorul Șef, o firmă la întâmplare din lista locațiilor în care ar fi trebuit să fie echipa ITM în control. Conducerea nu avea informații concrete privind locația fiecărui inspector sau firmele pe care urma să le verifice. La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri. De aceea, nu renunț la teren. O să revin și aici după ce primesc toate informațiile”, adaugă ministrul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

la Câmpulung, Elena Lasconi nu cedează: JOS MESHURILE ILEGALE ALE PSD și PNL !

Avatar

Publicat

in

De

Elena Lasconi, Președintele USR Câmpulung îi cere Primarului Liviu Târoiu, ca măcar acum pe final de mandat, să RESPECTE LEGEA. În urma unei înțelegeri făcute în afara cadrului legal între mai multe persoane din conducerile filialelor locale ale partidelor din Câmpulung în zona de publicitate restrânsă din centrul municipiului, unde este interzisă orice formă de publicitate, cu excepția celor făcute în asociere cu municipiul Câmpulung, s-au amplasat ilegal meshuri ale PSD și PNL, inclusiv ale primarului Liviu Târoiu. Menționez că m-am opus acestei întelegeri și că imediat după întâlnire am semnalat că este nelegală printr-o adresă din 01 august 2020, pe care am trimis-o Primăriei Câmpulung Muscel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend