Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Liberalii pe cai mari – Viceprimarul Vasile Preda a refuzat PSD si este candidatul PNL la Valea Danului

Avatar

Publicat

in

Telenovela a luat sfarsit in privinta candidatului cu sansele cele mai mari in a castiga primaria Valea Danului la alegerile partiale din data de 11 iunie. Daca la sfarsitul saptamanii trecute PSD anunta ca l-a racolat pe liberalul Vasile Preda pentru a castiga primaria in numele PSD, astazi lucrurile s-au clarificat: Vasile Preda ramane acelasi liberal convins si va fi candidatul PNL la primaria Valea Danului. ” Au fost intr-adevar niste discutii cu cei de la PSD insa, asa cum ma stie toata lumea, sunt liberal vechi, nu am tradat niciodata partidul si nici acum, mai ales acum, cand partidul are nevoie de mine”, ne-a declarat in urma cu putin timp Vasile Preda, actualul viceporimar de la Valea Danului,  care ne-a vizitat la redactie pentru a ne asigura ca telenovela mediatica a luat sfarsit.

Asadar PNL intra in cursa pentru primarie din postura de favorit principal prin candidatura lui Vasile Preda. Probleme are acum PSD, iar sursele noastre spun ca aseara a fost un scandal cu chiuituri la sediul PSD Arges dupa ce au pierdut din mana gaina cu ouale de aur, pe Vasile Preda. Urecheatul de serviciul a fost Radu Vasilica, omul care anuntase transferul lui Preda de la PNL. Reprosurile la adreesa sa au curs garla iar vestea ca PSD va iesi la inainatare cu un fost tractorist, a enervat conducerea partidului.

Contactat de redactorii ziarului nostru, liderul PNL Arges, Adrian Miutescu s-a declarat mandru de Vasile Preda pe care l-a etichetat ca fiind un liberal pur sange. ” Vom castiga prin Vasile Preda primaria Valea Danului si va fi un prim semnal ca PNL va fi din nou pe val”.

Acesta a tinut sa precizeze ca vineri va organiza o conferinta de presa la Curtea de Arges unde, alaturi de Vasile Preda, candidat PNL la primaria Valea Danului il va prezenta si pe candidatul de la Domnesti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ANUNȚ ANGAJARE – Societate caută muncitori necalificați, ambalatori și operatori mașină cusut

Avatar

Publicat

in

De

Societate comercială cu fabrică în Curtea de Argeș angajeazaă:

  1. operator masina cusut;
  2. muncitor necalificat;
  3. ambalator;
  4. operator masina timbrat.

RELATII LA TEL: 0753 389 886 sau la sediul din str. OBORULUI, nr.17, Curtea de Arges;

Program de lucru: 8 ore, se acordă bonuri de masă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ȘOFERII DAU ÎN JUDECATĂ CJ ARGEȘ – La Valea Danului, trei mașini au plecat pe platformă după ce li s-au spart băile de ulei din cauza drumului

Avatar

Publicat

in

De

Zilele acestea, un drum din Argeș a fost promovat masiv in toată România cu eticheta “VAI ȘI AMAR” , făcând de rușine autoritățile din județ, cele care administrază prost această cale rutieră. Este vorba de DJ 703 H Curtea de Argeș (DN 7 C) – Valea Danului – Cepari, un drum care arată halul insfrastructurii rutiere din județ și care, de ieri, ar putea aduce un prim proces CJ Argeș. Asta după ce, in doar 2 zile, 3 turisti s-au ales cu masinile făcute praf pe o porțiunea situată în Valea Danului și Vernești. Cei trei șoferi au ales să călătoreasca de Paște împreună cu familiile lor, numai că minivacanța s-a transformat în calvar cand au ajuns pe DJ 703 H, in Valea Danului, acolo unde masinile au suferit grave avarii din cauza denivelarilor si gropilor. Trei mașini, așadar, au trebuit sa aștepte platformele pentru a putea parasi drumul groazei după ce baile de ulei ale masinilor s-a spart urmare a impactului cu drumul dezastruos.

Unul dintre șoferi a chemat si Politia si a anunta ca va face plangere impotriva Consiliului Județean Argeș. Un alt turist din București a fost nevoit să plece cu bara fața a bolidului de lux in portbagaj după ce partea frontala a masinii a fost agățată și ruptă de denivelările consistente de pe drum.

De precizat că autoritățile județene promit de ani buni pentru acest drum iar din bugetul total pe anul acesta a fost alocată suma de 100 milioane lei pentru infrastructură și drumurile județene. Ca in fecare an, pe lista obiectivelor aflându-se şi modernizarea DJ 703 H Curtea de Argeș – Valea Danului – Cepari – Șuici. De reparat nu se știe dacă se va va repara, mai ales că banii par a fi insuficienti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend