Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Liberalii ies la bătaie lupii tineri – Mara Mareş: ‘PNL continuă susţinerea publică şi necondiţionată a prezenţei tinerilor în funcţii publice’

Avatar

Publicat

in

Reprezentanţii TNL au anunţat, sâmbătă, că 90 de membri ai organizaţiei candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mai exact, este vorba despre 79 de tineri candidaţi PNL pe listele pentru Camera Deputaţilor şi 11 pentru Senat, desemnaţi de organizaţiile judeţene ale TNL din toată ţara, anunță news.ro.

“Alegerile parlamentare din 6 decembrie au un rol decisiv pentru România următorilor ani. Cel mai amplu proiect de dezvoltare şi modernizare a ţării, Dezvoltăm România, asumat de PNL, are nevoie de aportul Generaţiei Altfel, iar TNL doreşte să contribuie la succesul acestuia. Aici şi acum se aleg învingătorii din lupta cu rezistenţa la schimbare. Nici eu şi nici colegii mei nu ne vom da bătuţi, şi vom reuşi să facem faţă celei mai importante provocări cu care ne confruntăm acum: cum să învingem rezistenţa la schimbare! Ne-am săturat de «Nu se poate». Cine nu poate, să se dea la o parte!“, a declarat Mara Mareş, preşedintele TNL, care candidează în Bucureşti pentru un loc în Camera Deputaţilor.

Citește și: Analiza specialiștilor: când va începe scăderea cazurilor de Covid-19 în România/SURSE

Aceasta a precizat că TNL mizează pe un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare, după succesul înregistrat la alegerile locale, când 1.166 de membri ai organizaţiei au fost aleşi în funcţii.

“Spre deosebire de principalii noştri contracandidaţi, urmaşii liderului care ispăşeşte o condamnare cu executare, politicieni care mimează schimbarea, tinerii PNL aflaţi pe listele pentru parlamentare sunt rezultatul unui proces intern continuu de pregătire a viitorilor politicieni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, fiind principalul susţinător al tinerilor de azi. Mizăm pe un rezultat foarte bun în alegerile parlamentare. Aş vrea doar să amintesc că nu mai puţin de 1166 de tineri liberali au câştigat mandate de primari, viceprimari, consilieri judeţeni sau locali la alegerile de pe 27 septembrie. PNL continuă, astfel, susţinerea publică şi necondiţionată a prezenţei tinerilor în funcţii publice şi îşi asumă trimiterea în bătălii electorale importante a reprezentanţilor generaţiei tinere de liberali”, a mai transmis preşedintele TNL.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Mesaj în miez de noapte al Violetei Alexandru! Cum au încercat să o ‘execute’ subalternii

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuză, într-un mesaj pe pagina de socializare, că în interiorul ministerului a avut parte de „PSDism în formă pură”.

Alexandru susține că funcționari publici din subordinea sa au dat informații false presei despre deciziile pe care le lua.

„Anul acesta am avut parte la Ministerul Muncii de PSDism în formă pură. Pandemia care ne-a lovit puternic ne-a ordonat, practic, prioritățile. Un audit al sistemului public chiar trebuie să fie făcut. De o entitate independentă. Evaluarea trebuie făcută cu toată obiectivitatea, indiferent de cine este la guvernare.

Am văzut funcționari care făceau, pe față, servicii PSD. Unii m-au căutat și pe mine, dispuși să își ofere …. serviciile. Nicio șansă, i-am trimis la treabă și le-am spus că îi evaluez în funcție de ceea ce sunt capabili să livreze. Ceea ce am și făcut. Când au greșit, nu am acoperit, am respectat procedurile legale. Despre ele și despre legislația privind performanța vs. stabilitatea funcționarilor publici, cu altă ocazie.

Au renunțat să mă mai caute și s-au apucat de treabă văzând că nu au alternativă. Mi-au numărat zilele de mandat, din primul moment. Știu. Au dat informații false în presa dispusă să facă o știre din orice. Nici nu luam bine o decizie și informația, denaturată, era pe site-urile PSDiste.

Cei care cu adevărat își iubesc meseria și sunt interesați doar de munca lor s-au văzut imediat. Nu am apucat să mulțumesc suficient acestor oameni, o fac acum, după un an în care am tras împreună. Genul acesta de oameni care vor și sunt capabili să facă treabă trebuie să ajungă în administrație și/sau să promoveze în funcții de conducere. Pe căile corecte și pe baza competenței lor.

Sunt pentru competență în administrație, pentru acces în funcții publice pe criterii de performanță și sunt convinsă că vedeți și greșelile dar și eforturile PNL de a numi în funcții oameni de bună credință care au muncit mult și au livrat rezultate. Într-un an dificil. Am luat decizii când am văzut că oamenii nu pot livra rezultate, inclusiv față de cei din partidul meu sau față de cei care își declarau susținerea, fără să li se fi cerut. Unde se greșește, trebuie să se ia decizia care se impune. Ceea ce s-a întâmplat. Pentru ca cei care pot, sunt potriviți și vor să își asume să nu renunțe.

Colegilor care lucrează cu seriozitate le spun: mergem înainte dar fără să ne ascundem, corectând ceea ce este de corectat acolo unde greșim. Orice semnal de alarmă trebuie tratat cu seriozitate. Face bine sănătății organizației.
#liberaliiisiasuma
#nurenuntamlareformareaadministratiei”, este mesajul Violetei Alexandru.

Vezi și

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Brazilia a depăşit pragul de 172.000 de decese şi se apropie de 6,3 milioane de cazuri de COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Brazilia a înregistrat în ultimele 24 de ore 587 noi decese şi 51.922 de infecţii cu SARS-CoV-2, astfel încât cea mai mare ţară latino-americană a depăşit 172.000 de decese şi se apropie de 6,3 milioane de cazuri de la declanşarea pandemiei în urmă cu nouă luni, au informat sâmbătă surse oficiale citate de EFE.

Potrivit ultimului buletin al Ministerului Sănătăţii, Brazilia, cu 210 milioane de locuitori, a înregistrat în total 172.562 de decese asociate bolii COVID-19 şi 6.290.272 de cazuri, confirmând astfel că este a doua ţară cu cele mai multe victime din lume, după SUA, şi a treia cu cele mai multe contagieri după Statele Unite şi India, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’

În mijlocul avertismentelor medicilor şi experţilor că Brazilia se află deja în al doilea val al pandemiei fără să-l fi depăşit pe primul, numărul contagierilor înregistrat sâmbătă a fost cel mai mare raportat într-o singură zi, după cel din 13 august (60.090 de cazuri).

În timp ce numărul deceselor înregistrat sâmbătă l-a depăşit pe cel raportat vineri (514), dar a fost totuşi inferior celui de joi (691), miercuri (654) şi marţi (630).

Cifrele în general tind să scadă la sfârşit de săptămână ca urmare a numărului mai mic de angajaţi care procesează datele, mai ales în micile oraşe.

Potrivit datelor publicate de Minister, din totalul persoanelor contagiate, 5.562.539 de pacienţi s-au recuperat şi au fost externaţi, iar alţi 555.172 se află sub îngrijire medicală.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Cifrele arată astfel că rata de incidenţă a bolii în Brazilia este de 2.993 de cazuri la 100.000 de locuitori, iar cea a mortalităţii de 82 la 100.000 de locuitori, cu un procent de mortalitate de 2,7 % din totalul celor infectaţi.

Potrivit statisticilor, Sao Paulo, cel mai populat stat din Brazilia cu 46 de milioane de locuitori, se menţine pe primul loc cu cel mai mare număr de decese, cu 42.048 de morţi, urmat de Rio de Janeiro (22.539), Minas Gerais (9.990), Ceará (9.598) şi Pernambuco (9.019).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend