Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Liberalii argeşeni au depus coroane la mormintele regilor de la Curtea de Argeş

Publicat

in

pnl coroane 2În acest an, 10 Mai are o semnificaţie aparte. Se împlinesc 150 de ani de când Carol I a fost proclamat principe suveran al Principatelor Unite. O zi importanǎ de care în singurul oras regal din ţarǎ, Curtea de Argeş, nu şi-a adus aminte mai nimeni.

Singurii care au depus coroane de flori în memoria regilor României înmormântaţi la Mânǎstirea Curtea de Argeş au fost cei de la PNL Curtea de Argeş. Delegaţia a fost formatǎ din aproximativ 20 de persoane printre care s-au numǎrat candidatul la funcţia de primar al municipiului, Cristian Mitrofan, dar şi viitori consilieri locali sau judeţeni, cum ar fi Doru Georgescu, Mǎdǎlin Marinescu, Adrian Miuţescu, Adelina Sorici, Jan pnl coroane 3Chefani, Adrian Coşa, precum şi alţi liberali.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ARGEȘ – Tînăr prins apelând la mila publicului, în numele unei asociații fictive

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, de către agentul de pază al unui magazin comercial din Pitești, despre faptul că, în parcarea magazinului se află o persoană care solicită bani în numele unei asociații umanitare.

Un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-a deplasat la fața locului și a identificat un tânăr de 21 de ani, din județul Ialomița, care avea asupra sa un tabel pentru colectare de bani în numele unei asociații regionale pentru copii defavorizați și persoane cu dizabilități.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că asociația în cauză este fictivă.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, asupra sa fiind găsită suma de aproximativ 800 de lei, sumă ce nu a putut fi justificată, aceasta fiind ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CURTEA DE ARGEȘ – DRAMA UNEI FAMILII: Doctorul Nicolescu, găsit mort în casă – Acum 2 luni a murit și soția sa

Publicat

in

După ce în urmă cu aproape două luni doctorița Maria Nicolescu murea după ce s-a aruncat de la etaj, în acest weekend, sămbătă, a murit și soțul ei, medicul de familie Dan Nicolescu din Curtea de Argeș. Potrivit prietenilor de familie, doctorul Nicolescu avea probleme cardiace grave care s-au acutizat și mai mult după moartea soției. Asistenta sa a fost alertată de faptul că vineri nu a venit la cabinet și nici nu răspundea la telefon, aceasta anunțându-l pe fiul medicului, care locuiește la București. Medicul a fost găsit sămbătă dimineața mort în apartamentul din Curtea de Argeș în care locuia, de către fiul acestuia care a chemat autoritățile. Trupul i-a fost ridicat de un echipaj de la IML pentru efectuarea autopsiei. Cel mai probabil medicul Nicolescu era mort de vineri, de când nu a mai răspuns la telefon, dar asta se va afla cu certitudine după efectuarea autopsiei.

Înmormântarea va avea loc luni, 29 mai 2023.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend