Conecteaza-te cu noi

SPORT

Lia Olguta Vasilescu, despre noua arena de la Craiova: Nu mai am curajul sa demolez arena. Poate se va construi una noua la Sibiu

Publicat

in

Lia Olguta Vasilescu a comentat in stil propriul rezultatele alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei: “Nu mai am curajul sa demolez arena Ion Oblemenco. Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde”, a precizat primarul din Craiova.“Va cer iertare, doljeni care ati votat 60% Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou… Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde… Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia… Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini…

Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Iohannis. Ii asteptam!”, a precizat Lia Olguta Vasilescu, intr-o postare pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Veste bună! Se vor da vouchere de 300 de lei pentru copiii înscriși pentru prima dată la un club sportiv

Publicat

in

De

Potrivit unei legi promulgate astăzi, copiii care s-au înscris pentru prima dată la un club sportiv până la 30 noiembrie 2020 pot primi vouchere pentru „încurajarea şi sprijinirea în practicarea sportului de performanţă”.

Potrivit unui anunţ publicat anul trecut pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului, este vorba de vouchere în valoare de 300 de lei, acordate copiilor născuţi în perioada 01.01.2005 – 31.12.2014, care s-au legitimat pentru prima dată la un club sportiv deţinător de certificat de identitate sportivă, în perioada 8 septembrie 2020 – 30 noiembrie 2020, în vederea practicării sportului de performanţă, informează agerpres.ro.

Ministerul preciza că voucherele pot fi utilizate exclusiv pentru achiziţionarea de echipament sportiv.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Avertismentul dur a unui medic: ‘Nu poți să spui că ai un vaccin și nu mergi să te vaccinezi. Avem o balanță. Putem alege boala sau putem alege să ne protejăm’

Publicat

in

De

Valeria Herdea, medic primar în medicină de familie a vorbit despre importanța vaccinării și atrage atenția românilor că vaccinul este unica șansă pentru a reveni la normalitate.

Medici care și-au dat viața pentru a-i salva pe ceilalți

„De un an și șase luni suntem în pandemie. De un an și șase luni ne confruntăm cu această boală. Acum suntem în situația în care la nivel mondial există o situație incredibilă. Sunt 3.5 milioane de decese. Sunt 171 de milioane de cazuri. România a trecut de 1 milion de cazuri de îmbolnăvire și avem, la acest moment, peste 30.000 de vieți pierdute. Această situație nu este simplă și ușor de dus. Ne confruntăm cu această pandemie și încercăm să ieșim din ea. Din dată de 27 decembrie 2020 am primit și noi vaccinuri. Avem în acest moment 4 tipuri de vaccinuri. Am avut medici care aproape și-au dat viața că să îi poată salva pe ceilalți. Am pierdut enorm de mult personal medical. Mulți medici s-au infectat din lipsă de echipamente. Dacă tragem linie, constatăm că avem o singură soluție de a ieși din această pandemie, iar aceasta este vaccinarea”, a afirmat medicul de familie.

„Nu poți să spui că trăiești într-o comunitate dar nu îți pasă de comunitate”

Valeria Herdea a mai spus că deși numărul de 4 milioane de români vaccinați pare mic, lucrurile nu stau așa. Cu toate că mult mai mulți români s-ar putea imuniza, acest bilanț provizoriu ajută la ridicarea presiunii de pe sistemul sanitar.

„Este minunat și că s-a atins bilanțul de peste 4 milioane de vaccinați. Nu poți să spui că ai un vaccin și nu mergi să te vaccinezi. Nu poți să spui că trăiești într-o comunitate dar nu îți pasă de comunitate. Avem o balanță. Putem alege boala sau putem alege să ne protejăm. Boala înseamnă distrugerea multor organe sau moarte. Mulți oameni au murit din cauza bolii. Cealaltă șansă, vaccinarea, oferă prevenție și posibilitatea de a controla pandemia, și nu în ultimul rând de a ne recăpăta libertatea la care sperăm din nou. Și eu aș vrea să îmi fac profesia ca înainte, însă este foarte dificil. Toți vrem să fim liberi, dar trebuie să ne vaccinăm. Există oameni care au devenit invalizi după ce au trecut prin această boală. Adolescenții și copiii trebuie și ei vaccinați”, a declarat medicul, conform Gândul.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend