Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lazaroiu pune banere electorale pe banii statului ! Masinile Hidroserv blocate in actiuni ale PDL !

Publicat

in

Nesimţirea şi tupeul găştii portocalii ating cote de neimaginat! Pentru că poporul s-a saturat de PD-L, cei de la putere au trecut la atacuri murdare, în timp ce oamenii se luptă cu frigul, cu troienele sau nu au alimente.

Cinismul şi risipa banului public sunt la ordinea zilei pentru cei doi portocalii, Ştefan Lăzăroiu şi Victor Suhan. Lipsiţi de educaţie şi de respect faţă de argeşeni s-au apucat să arunce banii publici de la Hidroserv (asociată Hidroelectrica, societate sută la sută de stat, care aparţine tuturor românilor) pe bannere şi fluturaşi, prin care să denigreze opoziţia. Vom face un calcul şi vă vom arăta cât a costat această campanie pe banii publici! Clar şi direct, utilizează banii statului în folosul personal, pentru a-şi face campanie electorală, deşi nu este nici momentul, nici cazul! Mai mult, au transformat drumurile naţionale şi judeţene în proprietate personală, montând afişe şi bannere, pline de minciuni la adresa PSD şi PNL, fără a fi eliberate avizele legale în acest sens!  Aşa înţeleg candidaţii Suhan şi Lăzăroiu că trebuie să procedeze: să ia banii statului, ai românilor şi să-i toace pe afişe cu mesaje insultătoare la adresa opoziţiei!

Cu siguranţă, maşinile de la Hidroserv ar fi fost mai nimerite în zonele sinistrate sau în programul normal de lucru decât pe post de plimbătoare de afişe ordinare comandate de PD-L! Din banii noştri, ai celor care ne facem datoria faţă de stat, pedeliştii îşi permit să facă circ şi miştouri ieftine! Statul este moşia portocaliilor! Culmea sfidării, firma autointitulatului candidat la Parlament este pe locul patru în topul datornicilor la bugetul de stat! Dacă o familie nevoiaşă nu-şi plăteşte impozitele, nu mai primeşte ajutor social, dacă un pedelist are datorii imense, se trece cu vederea! Dreptate portocalie!

Nu este campanie electorală, avem doar zăpadă şi durere, iar puterea sfidează orice normă morală şi denigrează cu neruşinare aleşii votaţi corect şi cinstit de argeşeni! Ruşine, nu vrem grosolănii, mafie şi nesimţiţi în Argeş!

Ne-am săturat de mojici care nu au muncit în viaţa lor, dar care au averi imense din contracte cu banul public şi care ne dau nouă, românilor, lecţii de austeritate şi de viaţă!

Opoziţia este în grevă parlamentară, nu mergem la plen, pentru că vrem legi votate corect, nu voturi furate de Roberta Anastase, dar muncim în Comisii, participăm la dezbateri şi ţinem audienţe în teritoriu! Sunt mereu la muncă, la datorie şi se poate demonstra fără probleme!

Mai mult, mi-am donat indemnizaţia de deputat pentru a cumpăra alimente, care au fost trimise în convoiul organizat de PSD Argeş. Nu am făcut public acest gest, pentru că spre deosebire de putere, noi avem bun simţ!

Nu mai consumaţi motorină degeaba ca să mă „cântaţi” pe mine sau pe alţi parlamentari, sunt oameni care au nevoie disperată de combustibilul de la stat, pe care voi îl risipiţi după bunul plac, ajunge cât aţi prostit poporul cu circ ieftin!

Românii plătesc facturi uriaşe la curent, iar pedeliştii folosesc echipamentele şi utilajele statului pentru campanii mârşave! Mai mult, voi cere să se constituie Comisie de anchetă parlamentară în cazul Hidroserv şi Hidroelectrica, pentru a vedea pe ce baze legale maşinile şi angajaţii instituţiei prestează pentru puterea portocalie!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Victor Ponta: Acum o să îi pună toate problemele în brațe lui Ciolacu și PSD-ului și o să spună să rezolve ei, să rezolve PSD ce au distrus trei guverne, toate trei ale domnului Iohannis.

Publicat

in

Victor Ponta a afirmat că în ultimele trei Guverne PNL, ale lui Klaus Iohannis, România s-a îndatorat cel mai mult în ultimii 30 de ani și că acum, șeful statului vrea ca toate problemele cu care țara se confruntă în aceste momente să i le paseze lui Marcel Ciolacu.

Fostul premier a subliniat că România în aceste momente nu este condusă de nimeni pentru că președintele Iohannis are alte planuri.

”El l-am mai auzit și pe George Simion care în limbajul lui mai direct a mai spus: Iar pleacă în weekend Iohannis și îl doare în cot de noi. Dar realitatea asta este, că România nu mai este o țară condusă de cineva și cel care o conduce, domul Iohannis are cu totul și cu totul alte planuri sau obiective decât avem noi ceilalți”, a mai spus Victor Ponta.

Întrebat care sunt planurile lui Klaus Iohannis, Victor Ponta a răspuns: ”Cred că domnul Iohannis își dorește liniște până la sfârșitul mandatului și își dorește un loc de muncă la Bruxelles, pentru că altfel eu nu pot să înțeleg de ce România este singura care nu a luat atitudine față de celelalte țări din zonă când am avut problema cu grânele din Ucraina nu pot să înțeleg și să îmi explic cum domnul Iohannis, împotriva intereselor României a acceptat chestia cu canalul Bâstroe. Nu pot să înțeleg de ce domnul Iohannis, singur, fără să întrebe pe nimeni s-a alăturat unor țări mari, cerând renunțarea și renunțând la dreptul nostru de veto. Adică domnia sa ne negociază pe noi toți ca la anul în decembrie să meargă la Bruxelles și să zică: Domnule mai ascultător decât mine nu aveți, dați-mi și mie o funcție că eu am plecat de la Sibiu la București pentru o casă mai mare, o mașină mai mare, vreau să ajung la Bruxelles pentru o casă mai mare și o mașină mai mare.”

Victor Ponta a subliniat că Marcel Ciolacu și PSD poate să cadă în capcana lui Klaus Iohannis pentru că este în situația în care a fost el în anul 2012.

”Eu am trecut prin acest moment și știu foarte bine! Poate să fie o capcană. Cred că Marcel Ciolacu este în situația în care eu am fost în 2012 când  Traian Băsescu mi-a dat guvernarea înainte de alegeri. Dacă ei guvernează bine și arată că ultimele trei guverne ale lui Iohannis, că nu au fost ale PNL, că nu a decis PNL, să  fie Orban, Cîțu și Ciucă. deci dacă PSD guvernează bine, dacă Ciolacu guvernează bine și începe să rezolve din probleme, o să crească PSD-ul în sondaje și PNL-ul probabil, oricum e pe locul 3 după AUR, probabil că va fi pe locul 4. Dacă guvernează prost și PSD, atunci probabil că na, singurul partid de opoziție e AUR, dacă se și organizează bine și își face un program și o echipă de3 guvernare probabil că vor câștiga ei”, a mai afirmat Victor Ponta.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Presa britanică, despre vizita lui Charles: Se putea relaxa oriunde în lume, dar a ales să meargă în singurul loc în care poate fi cu adevărat el însuși – un sat prăfuit din sălbăticia ‘Țării lui Dracula’

Publicat

in

Regele Charles al III-lea a făcut prima vizită, în România,  după ceremonia de încoronare.

Unul dintre cele mai populare tabloide din Marea Britanie, „The Sun”a publicat, în urmă cu două săptămâni, un reportaj de la Viscri.

„Cu bogăția sa imensă și statutul regal, el (Charles) se putea relaxa oriunde în lume. Cu toate acestea, luna viitoare, Charles va merge, așa cum a făcut în fiecare primăvară din 1998 încoace, în singurul loc în care poate fi cu adevărat el însuși – un sat prăfuit din sălbăticia „Țării lui Dracula”, din zona rurală extrem de săracă a României”, se arată în articol.

,,The Guardian”, cotidian quality din Marea Britanie, a publicat, în weekend, doar un articol despre intenția regelui Charles de a-și vinde o casă din Țara Galilor.

Tabloidul „The Mirror”, care are o rubrică specială dedicată familiei regale – „Te Royals”, publica, în 2 iunie, un material despre vizita lui Charles în România intitulat: „Regele Charles pleacă într-o vacanță specială după încoronare în străinătate, fără soția, regina Camilla”.

Articolul este puțin vizibil în economia rubricii „Royals”, unde a fost scos în evidență un articol despre cum portretul prinților William și Harry nu va mai fi expus în Galeria Națională de Portrete, când instituția se redeschide luna aceasta, după renovare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend