Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lazaroiu pune banere electorale pe banii statului ! Masinile Hidroserv blocate in actiuni ale PDL !

Publicat

in

Nesimţirea şi tupeul găştii portocalii ating cote de neimaginat! Pentru că poporul s-a saturat de PD-L, cei de la putere au trecut la atacuri murdare, în timp ce oamenii se luptă cu frigul, cu troienele sau nu au alimente.

Cinismul şi risipa banului public sunt la ordinea zilei pentru cei doi portocalii, Ştefan Lăzăroiu şi Victor Suhan. Lipsiţi de educaţie şi de respect faţă de argeşeni s-au apucat să arunce banii publici de la Hidroserv (asociată Hidroelectrica, societate sută la sută de stat, care aparţine tuturor românilor) pe bannere şi fluturaşi, prin care să denigreze opoziţia. Vom face un calcul şi vă vom arăta cât a costat această campanie pe banii publici! Clar şi direct, utilizează banii statului în folosul personal, pentru a-şi face campanie electorală, deşi nu este nici momentul, nici cazul! Mai mult, au transformat drumurile naţionale şi judeţene în proprietate personală, montând afişe şi bannere, pline de minciuni la adresa PSD şi PNL, fără a fi eliberate avizele legale în acest sens!  Aşa înţeleg candidaţii Suhan şi Lăzăroiu că trebuie să procedeze: să ia banii statului, ai românilor şi să-i toace pe afişe cu mesaje insultătoare la adresa opoziţiei!

Cu siguranţă, maşinile de la Hidroserv ar fi fost mai nimerite în zonele sinistrate sau în programul normal de lucru decât pe post de plimbătoare de afişe ordinare comandate de PD-L! Din banii noştri, ai celor care ne facem datoria faţă de stat, pedeliştii îşi permit să facă circ şi miştouri ieftine! Statul este moşia portocaliilor! Culmea sfidării, firma autointitulatului candidat la Parlament este pe locul patru în topul datornicilor la bugetul de stat! Dacă o familie nevoiaşă nu-şi plăteşte impozitele, nu mai primeşte ajutor social, dacă un pedelist are datorii imense, se trece cu vederea! Dreptate portocalie!

Nu este campanie electorală, avem doar zăpadă şi durere, iar puterea sfidează orice normă morală şi denigrează cu neruşinare aleşii votaţi corect şi cinstit de argeşeni! Ruşine, nu vrem grosolănii, mafie şi nesimţiţi în Argeş!

Ne-am săturat de mojici care nu au muncit în viaţa lor, dar care au averi imense din contracte cu banul public şi care ne dau nouă, românilor, lecţii de austeritate şi de viaţă!

Opoziţia este în grevă parlamentară, nu mergem la plen, pentru că vrem legi votate corect, nu voturi furate de Roberta Anastase, dar muncim în Comisii, participăm la dezbateri şi ţinem audienţe în teritoriu! Sunt mereu la muncă, la datorie şi se poate demonstra fără probleme!

Mai mult, mi-am donat indemnizaţia de deputat pentru a cumpăra alimente, care au fost trimise în convoiul organizat de PSD Argeş. Nu am făcut public acest gest, pentru că spre deosebire de putere, noi avem bun simţ!

Nu mai consumaţi motorină degeaba ca să mă „cântaţi” pe mine sau pe alţi parlamentari, sunt oameni care au nevoie disperată de combustibilul de la stat, pe care voi îl risipiţi după bunul plac, ajunge cât aţi prostit poporul cu circ ieftin!

Românii plătesc facturi uriaşe la curent, iar pedeliştii folosesc echipamentele şi utilajele statului pentru campanii mârşave! Mai mult, voi cere să se constituie Comisie de anchetă parlamentară în cazul Hidroserv şi Hidroelectrica, pentru a vedea pe ce baze legale maşinile şi angajaţii instituţiei prestează pentru puterea portocalie!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu intră la rupere: ‘Dacă mai există onoare și celălalt președinte al Senatului își va da demisia’

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu i-a cerut demisia Ancăi Dragu (USR PLUS) de la conducerea Senatului României.

„Cred că după ce vom vedea motivarea CCR, dacă mai există onoare şi celălalt preşedinte al Senatului îşi va da demisia. Demisia (Ludovic Orban – n.r.) e un act unilateral. Dacă CCR îmi va da dreptate, mă aştept ca cei doi preşedinte ai Camerelor să plece”, a declarat Florin Cîţu, marţi la Parlament.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat luni că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, în cazul în care, într- o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal, informează News.ro.

Vezi și:

Vești bune de la Guvern! Florin Cîțu: ‘Propunem o creştere brută a salariului minim de aproape 11% de la 1 ianuarie 2022’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vineri, restricții rutiere pe Transfăgărășan – Au loc filmări pentru un film artistic

Publicat

in

De

IPJ Argeș informează că în ziua de vineri, 1 octombrie 2021, între orele 07:00 – 19:00, pe DN 7C – Transfăgărășan, vor fi impuse restricții temporare de circulație, pe sectorul cuprins între km 108+000 (hotel Capra) și km 116+804 (intrare tunel Bâlea). Mai precis, restricțiile vor fi aplicate intermitent, cu intervale de 10 minute filmare, 10 minute eliberare trafic, pentru filmarea unor secvențe într-un film artistic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie şi semnalizarea rutieră temporară. Totodată, pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, polițiștii recomandă conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend