Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Lavinia Năstase şochează: Lansează un calendar cu urâţii din cultura argeşeană

Publicat

in

– Ea va scoate pe piaţǎ  calendarul „ARGEŞUL URAT” cu Polexe în prim plan ! 
– „Pot demonstra corupţia şi impostura din cultura argeşeană!”, spune artista

După ce nici un candidat nu a obţinut notă suficient de mare ca să continue concursul pentru postul de director artistic al Teatrului Alexandru Davila, unul dintre cei care şi-au dorit cu ardoare acest post, cunoscuta Lavinia Nǎstase, a explodat pur şi simplu pe Facebook încercând sǎ atragǎ atenţia cǎ este într-adevǎr ceva putred în cultura argeşeană.  Astfel, fosta realizatoare TV, a gǎsit o nouǎ metodǎ de a caracteriza pe diriguitorii din zona culturală, un fel de parafrazare cunoscutei campanii de conştientizare ” Argeşul frumos. Aşa se face cǎ, la sfârşitul sǎptǎmânii trecute, ea a postat pe reţeaua de socializare o serie de Lavinia Nastase ARgesul Uratfotografii însoţite de scurte texte dure, dar amuzante în acelaşi timp, ceea ce putem numi un foto-pamflet sub titlul „Noi facem Argeşul mai urât”. Imaginile, aşa cum le vedeţi alǎturat, au stârnit vii controverse în spaţiul virtual. Unii au felicitat-o pe Lavinia iar alţii nu au ezitat sǎ se arate oripilaţi de ceea ce vǎd. Chestionatǎ pe marginea acestei situaţii, Lavinia Nǎstase ne-a declarat cǎ nu regretǎ absolut deloc cǎ a postat acele imagini însoţite de mesajele tǎioase. „Vreau doar sǎ îi conştientizez pe oameni şi sǎ le arǎt cǎ nu e bine sǎ voteze liste şi sǎ ştie cine sunt sforarii din spate. Argeşul a ajuns codaşul ţǎrii, cultural vorbind, de ce nu luaţi dvs. presa un interviu unor fete importante de la ministerul culturii ca sǎ va edificaţi ? Argeşenii nu ştiu cǎ din cei 34 de consilieri de la CJ nimeni nu are studii în domeniul cultural, chiar dacǎ existǎ o astfel de comisie, iar o datǎ la 4 ani toţi vor sǎ ajungǎ vicepreşedinţi la CJ Arges sau instituţii de culturǎ (7 la numǎr) fǎrǎ a avea o minimǎ pregǎtire”, a spus Lavinia.
Ba mai mult, ea anunţǎ cǎ, aşa cum anul trecut a fǎcut un calendar cu „ARGESUL FRUMOS”, anul acesta va scoate pe piaţǎ unul cu „ARGESUL URAT”. „Da, voi scoate calendarul cu „Argeşul Urât” şi este posibil sǎ fac şi afişe de genul celor care aţi vǎzut pe Facebook. Aştept sǎ fiu datǎ în judecatǎ, sǎ vedem dacǎ îndrǎzneşte cineva. Vǎ spun cǎ nimeni nu o va face. De ce? Fiindcǎ am dreptate, fiindcǎ eu pot demonstra corupţia şi impostura acestor oameni, ei nu vor putea demonstra contrariul”, a conchis Lavinia Nǎstase.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

EXCLUSIV ! DE FIŢE? Fostul viceprimar Cristian Mitrofan şi-a făcut implant de păr – Mai bogat cu… cateva mii de fire

Publicat

in

De

Fostul viceprimar al Curţii de Argeş şi actual şef al culturii din urbea basarabilor, Cristian Mitrofan,  s-a alăturat vedetelor masculine de la noi care şi-au pus implant de păr. Spun apropiaţii că acesta vrea să ajungă primar dar e musai să aibe capul plin de … păr, cel putin cât are Panţurescu acum ! Motiv pentru care, zilele trecute,  Cristian Mitrofan a băgat mîna adanc in buzunar si a luat calea Stambulului pentru a se lăsa pe mana medicilor turci de la o clinică specializată în plantarea părului. ” Am decis să fac acest pas, implant de par, după ce am incercat si alte solutii care nu au dat rezultate. Mi-au fost implantate 5380 foliculi, fire de par noi. Sunt multumit, mai ales ca nu am cheltuit asa mult cat as fi cheltuit daca nu as fi mers in Turcia. In total, operatia de implant in sine, drum si cazare la hotel de 5 stele in Istanbul, m-a costat pana in 3000 euro. Daca as fi mers in Romania m-ar fi costat aproape dublu !”, ne-a declarat Cristian Mitrofan care a promis ca îşi va prezenta noul look in direct la Super TV si Profit 24 TV.

Potrivit marturiilor unor vedete care au apelat la esteticieni pentru a deveni mai bogati in materie de păr pe cap, nimeni nu garantează însă reuşita implantului, printre ghinionişti numărându-se şi Mihai Trăistariu, care a suferit trei operaţii sau Ioniţă de la Clejani. Sperăm însă că Mitrofan se va număra printre norocoşi iar in vara il vom vedea in postura de rocker, ca pe vremuri, cu plete !

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

CAN CAN

VIDEO şi FOTO EXCLUSIV ! Aseară, vedetele Kanal D nuntă de pomină la Curtea de Argeş, la restaurantul Wolf

Publicat

in

De

A fost veselie mare şi o o super nuntă la Curtea de Argeş, azi noapte , la restaurantul Wolf! Vedetele Kanal D, Mihai Mitoşeru si Dianna Rotaru, noul cuplu de prezentatori al emisiunii deja celebrei emisiuni televizate „Se striga darul”, au venit la Curtea de Argeş pentru a sustine un cuplu de tineri la o nuntă cu specific argeşean. Filmarile au avut loc in comuna Valea Danului, de unde este mirele, in Cicăneşti, de unde este mireasa dar şi la restaurantul Wolf din Curtea de Arges acolo unde a avut loc superpetrecerea televizata. Realizatorii emisiunii ne-au dezvaluit ca sunt bucurosi că au venit sa filmeze si să susţină mirii la cel mai bun restaurant si salon de nunţi din urbea basarabilor. Mihai Mitoşeru nu a ratat ocazia sa ia la pas orasul Curtea de Argeş şi a fost asaltat de fani.
„<Se striga darul!> mi se potriveste manusa, iubesc oamenii, ma onoreaza sa ma aflu alaturi de ei in acele momente extrem de importante si de frumoase din viata lor, ador sa descopar traditii si obiceiuri. Vom veni cu bucurie la Curtea de Argeş pentru ca ne dorim sa fim alaturi de ei! Calatoria noastra la Curtea de Arges şi prin tara si tot ceea ce vom trai alaturi de viitorii insuratei si de familiile acestora le veti putea urmari, in curand, in noul sezon al emisiunii <Se striga darul!>, la Kanal D”, a declarat noua prezentatoare a emisiunii care va veni la Curtea de Argeş alături de îndrăgitul veteran al emisiunii, Mihai Mitoşeru şi intreaga echipa a emisiunii Se striga darul” !

Emisiunea cu nunta de la Curtea de Arges va fi difuzata la KANAL D in luna noiembrie.

 

Nunta restaurant Wolf…

Publicată de Ziarul PROFIT pe Duminică, 28 octombrie 2018

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend