Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Lavinia Năstase şochează: Lansează un calendar cu urâţii din cultura argeşeană

Avatar

Publicat

in

– Ea va scoate pe piaţǎ  calendarul “ARGEŞUL URAT” cu Polexe în prim plan ! 
– “Pot demonstra corupţia şi impostura din cultura argeşeană!”, spune artista

După ce nici un candidat nu a obţinut notă suficient de mare ca să continue concursul pentru postul de director artistic al Teatrului Alexandru Davila, unul dintre cei care şi-au dorit cu ardoare acest post, cunoscuta Lavinia Nǎstase, a explodat pur şi simplu pe Facebook încercând sǎ atragǎ atenţia cǎ este într-adevǎr ceva putred în cultura argeşeană.  Astfel, fosta realizatoare TV, a gǎsit o nouǎ metodǎ de a caracteriza pe diriguitorii din zona culturală, un fel de parafrazare cunoscutei campanii de conştientizare ” Argeşul frumos. Aşa se face cǎ, la sfârşitul sǎptǎmânii trecute, ea a postat pe reţeaua de socializare o serie de Lavinia Nastase ARgesul Uratfotografii însoţite de scurte texte dure, dar amuzante în acelaşi timp, ceea ce putem numi un foto-pamflet sub titlul “Noi facem Argeşul mai urât”. Imaginile, aşa cum le vedeţi alǎturat, au stârnit vii controverse în spaţiul virtual. Unii au felicitat-o pe Lavinia iar alţii nu au ezitat sǎ se arate oripilaţi de ceea ce vǎd. Chestionatǎ pe marginea acestei situaţii, Lavinia Nǎstase ne-a declarat cǎ nu regretǎ absolut deloc cǎ a postat acele imagini însoţite de mesajele tǎioase. “Vreau doar sǎ îi conştientizez pe oameni şi sǎ le arǎt cǎ nu e bine sǎ voteze liste şi sǎ ştie cine sunt sforarii din spate. Argeşul a ajuns codaşul ţǎrii, cultural vorbind, de ce nu luaţi dvs. presa un interviu unor fete importante de la ministerul culturii ca sǎ va edificaţi ? Argeşenii nu ştiu cǎ din cei 34 de consilieri de la CJ nimeni nu are studii în domeniul cultural, chiar dacǎ existǎ o astfel de comisie, iar o datǎ la 4 ani toţi vor sǎ ajungǎ vicepreşedinţi la CJ Arges sau instituţii de culturǎ (7 la numǎr) fǎrǎ a avea o minimǎ pregǎtire”, a spus Lavinia.
Ba mai mult, ea anunţǎ cǎ, aşa cum anul trecut a fǎcut un calendar cu “ARGESUL FRUMOS”, anul acesta va scoate pe piaţǎ unul cu “ARGESUL URAT”. “Da, voi scoate calendarul cu “Argeşul Urât” şi este posibil sǎ fac şi afişe de genul celor care aţi vǎzut pe Facebook. Aştept sǎ fiu datǎ în judecatǎ, sǎ vedem dacǎ îndrǎzneşte cineva. Vǎ spun cǎ nimeni nu o va face. De ce? Fiindcǎ am dreptate, fiindcǎ eu pot demonstra corupţia şi impostura acestor oameni, ei nu vor putea demonstra contrariul”, a conchis Lavinia Nǎstase.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Avatar

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Avatar

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend