Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Lavinia Năstase şochează: Lansează un calendar cu urâţii din cultura argeşeană

Publicat

in

– Ea va scoate pe piaţǎ  calendarul „ARGEŞUL URAT” cu Polexe în prim plan ! 
– „Pot demonstra corupţia şi impostura din cultura argeşeană!”, spune artista

După ce nici un candidat nu a obţinut notă suficient de mare ca să continue concursul pentru postul de director artistic al Teatrului Alexandru Davila, unul dintre cei care şi-au dorit cu ardoare acest post, cunoscuta Lavinia Nǎstase, a explodat pur şi simplu pe Facebook încercând sǎ atragǎ atenţia cǎ este într-adevǎr ceva putred în cultura argeşeană.  Astfel, fosta realizatoare TV, a gǎsit o nouǎ metodǎ de a caracteriza pe diriguitorii din zona culturală, un fel de parafrazare cunoscutei campanii de conştientizare ” Argeşul frumos. Aşa se face cǎ, la sfârşitul sǎptǎmânii trecute, ea a postat pe reţeaua de socializare o serie de Lavinia Nastase ARgesul Uratfotografii însoţite de scurte texte dure, dar amuzante în acelaşi timp, ceea ce putem numi un foto-pamflet sub titlul „Noi facem Argeşul mai urât”. Imaginile, aşa cum le vedeţi alǎturat, au stârnit vii controverse în spaţiul virtual. Unii au felicitat-o pe Lavinia iar alţii nu au ezitat sǎ se arate oripilaţi de ceea ce vǎd. Chestionatǎ pe marginea acestei situaţii, Lavinia Nǎstase ne-a declarat cǎ nu regretǎ absolut deloc cǎ a postat acele imagini însoţite de mesajele tǎioase. „Vreau doar sǎ îi conştientizez pe oameni şi sǎ le arǎt cǎ nu e bine sǎ voteze liste şi sǎ ştie cine sunt sforarii din spate. Argeşul a ajuns codaşul ţǎrii, cultural vorbind, de ce nu luaţi dvs. presa un interviu unor fete importante de la ministerul culturii ca sǎ va edificaţi ? Argeşenii nu ştiu cǎ din cei 34 de consilieri de la CJ nimeni nu are studii în domeniul cultural, chiar dacǎ existǎ o astfel de comisie, iar o datǎ la 4 ani toţi vor sǎ ajungǎ vicepreşedinţi la CJ Arges sau instituţii de culturǎ (7 la numǎr) fǎrǎ a avea o minimǎ pregǎtire”, a spus Lavinia.
Ba mai mult, ea anunţǎ cǎ, aşa cum anul trecut a fǎcut un calendar cu „ARGESUL FRUMOS”, anul acesta va scoate pe piaţǎ unul cu „ARGESUL URAT”. „Da, voi scoate calendarul cu „Argeşul Urât” şi este posibil sǎ fac şi afişe de genul celor care aţi vǎzut pe Facebook. Aştept sǎ fiu datǎ în judecatǎ, sǎ vedem dacǎ îndrǎzneşte cineva. Vǎ spun cǎ nimeni nu o va face. De ce? Fiindcǎ am dreptate, fiindcǎ eu pot demonstra corupţia şi impostura acestor oameni, ei nu vor putea demonstra contrariul”, a conchis Lavinia Nǎstase.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liberala minune: Lavinia Năstase A LINS UNDE A SCUIPAT și… a SCĂPAT de o condamnare în procesul cu Carmen Salub

Publicat

in

De

Românica de la Arges ! După un gest incalificabil şi, în acelaşi timp, condamnabil al liberalei Laviniei Năstase, finalizat cu un dosar penal pe rolul Judecătoriei Pitești, „eroina” Ștefăneștiului a apelat la un tertip liberal contemporan pentru a iesi de sub umbra unei previzibile condamnari penale: A LINS UNDE A SCUIPAT ! Astfel, după ce, in primăvara anului 2017 s-a ales cu o plângere penală, după ce a lovit-o cu piciorul şi a scuipat-o pe Carmen Salub, directoarea Centrului Cultural Piteşti, în timp ce aceasta ieşea de la un eveniment cultural, Lavinia a iesit nu, nu galbenă ca lâmîia, ci albă ca iaurtul cu E-uri. Ieri, magistratii Judecătoriei Pitești au inchis dosarul in care ar fi trebuit să dea o sentință. Motivul? Lavinia Năstase A LINS UNDE A SCUIPAT, mai exact și-a cerut scuze si a gâdilat-o in orgoliu pe Carmen Salub, atât de mult incât aceasta si-a retras, pe ultima suta de metri, plangerea. Sentinta vina la doar o saptamana dupa ce Lavinia Năstase iesea publica urmatorul mesaj de înduioșare:

”Doamnă (Carmen Salub n.r.),
Doresc prin acest mesaj public să-mi cer scuze pentru ieșirea mea reprobabilă din 3 mai 2017. Regret cu sinceritate lipsa mea de profesionalism în acel contex, precum și ieșirea necontrolată. Un astfel de derapaj comportamental nu se va mai întâmpla, nefiindu-mi familiar. Vreau să clarific faptul că nu este obiceiul meu să mă comport așa și că am fost copleșită de presiunea mai multor întâmplări din acea perioadă. Regret sincer cele întâmplate și promit că pe viitor nu am să mai am reacții violente ”
s-a milogit Lavinia Nastasel. Tânguirile acesteia au înduiașat-o atât de mult pe Carmen Salub, scuipata din dosar, încât aceasta și-a retras plangerea. Ba mai mult, va a plati si cateva milioane drept cheltuieli de judecată.

Advertisements

Iată, așadar, cum s-a terminat telenovela SCUIPI, LINGI ȘI CÂȘTIGI!

Hotarâre – nr. 746/2020
 În baza art. 396 al. 6 C.p.p. rap. la art. 16 al.1 lit. g C.p.p. încetează procesul penal privind pe inculpata N.L.F pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 180 al.1 C.p. împotriva persoanei vătămate S.C.E ca urmare a retragerii plângerii prealabile. Ia act că persoana vătămată nu are pretenţii civile. În baza art. 275 pct. 2 lit. b C.p.p. obligă pe persoana vătămată să plătească 500 lei cheltuieli judiciare avansate de stat în cauză din care 14 lei cheltuielile judiciare din cursul urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 30 Iunie 2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend