Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lavinia Nastase o face tandari pe prietena Zoană : "Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !" 

Publicat

in

foto Gabriela ZoanaRevenita de curand de la Paris, simpatica Lavinia Nastase si-a gasit rapid un nou job: acela de realizatoare si prezentatoare a unei emisiuni la Arges TV. Toate bune si frumoase, mai ales dupa debutul promitator al acestei serii de emisiuni care l-a avut in prim plan pe tanarul artist argesean Johnny Badulescu. Numai ca, de o buna perioada, Lavinia, sau poate altcineva, a deturnat scopul initial al acestei emisiuni transformand-o intr-o veritabila emisiune de promovare a politicienilor. In aceste conditii, ii sugeram Laviniei sa redenumeasca show-ul sau din „Argeseni In Lume” in „Politicieni care si-au luat lumea-n cap !” Un argument pentru propunerea noastra ar fi ultima emisiune, cea in care ar fi trebuit sa o cunoastem mai bine pe Gabriela Zoana. Nu s-a intamplat deloc asa pentru ca Lavinia a avut mari probleme iar focoasa pesedista s-a ales mai mult cu un prejudiciu de imagine.

Momente penibile si-un tandem imposibil !

Lavinia 222Ce am observat noi din fata televizorului ? O Lavinia Nastase extrem de agitata, frecandu-si in permanenta mainile sau intervenind brusc in discutie peste invitata sa. Cateva dintre multele momente penibile ale ultimei emisiuni, au fost acelea cand cameramanul a tot luat in prim plan gleznele si chiar degetele Laviniei Nastase pentru a scoate in evidenta bataturile acesteia, cand a surprins excesele de nervozitate ale Laviniei sau cand aceeasi Lavinia Nastase s-a repezit sa-i smulga de pe nas ochelarii Gabrielei Zoana. La fel de penibil a fost momentul in care Lavinia Nastase i-a oderit pesedistei cateva vouchere de reducere la un magazin de ochelari, lucru care a iritat in direct orgoliul de fata cu bani al Gabrielei Zoana. Ar fi multe de scris despre ultima emisiune a Laviniei Nastase insa ne oprim aici deocamdata. Ii propunem asadar Laviniei, sau celor care decid formatul emisiunii, ca pe viitor sa nu mai faca emisiuni in direct daca nu sunt in stare.

Lavinia Nastase: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !”

Chestionata pe tema ultimelor sale emisiuni politice, Lavinia Nastase a recunoscut ca saptamana trecuta a fost dominata de o stare intensa de stres. Ea amai spus ca parte din vina o are si echipa cu care face emisiunea dar si invitata. Mai exact, Lavinia sustine ca Gabriela Zoana a vrut sa isi faca doar campanie electorala si a cam stricat planurile initiale. Referitor la penibilul moment cand i-a smuls practic pesedistei in direct ochelarii de pe nas, Lavinia a avut un raspuns sustinand  ca doar a vrut sa o ajute sa fie in trend cu moda: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !” a conchis infuriata realizatoarea emisiunii „Politicieni care si-au luat lumea-n cap”, pe scurt „Argeseni in Lume”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Epidemiologul Molnar Geza: ‘Probabil va fi mai devreme tratament pentru COVID-19 decât vaccin’

Publicat

in

De

Epidemiologul Molnar Geza a precizat că va exista mai devreme un medicament sau un protocol terapeutic pentru COVID-19 decât un vaccin care să se administreze în masă.

Întrebat la Digi 24 când se așteaptă să apară vaccinul pentru coronavirus, Molnar a spus că entuziasmul este destul de mare și îi dă de multe ori senzația că are „iz comercial”.

„Vaccin eficient cu posibilitatea administrării în masă și producție în cantitate suficientă pentru imunizare în masă nu poate fi așteptat mai repede de un an, un an și jumătate. Din acest motiv, repet, să nu așteptăm întotdeauna vaccinul, probabil cu mult mai rapid o să apară un medicament pentru terapie eficientă sau protocol terapeutic eficient”, a răspuns epidemiologul.

În cel privește al doilea „val de relaxare”, Molnar a afirmat că virusul nu dispare de la o zi la alta și este posibil să mai apară focare izolate, mai mici. Depinde foarte mult de vigilență și de modul de abordare, a adăugat Molnar, indiferent dacă focarul apare într-un cămin de vârstnici, o familie sau o comunitate.

Molnar a spus că riscul după relaxare depinde de comportamentul individual preventiv.

Spălatul pe mâini să fie păstrat la frecvența de acum, la fel și modul în care se spală mâinile, recomandă Molnar. Mai este importantă păstrarea distanțării fizice, a testării, a vigilenței epidemiologice și a purtării măștii în spațiile închise.

Totodată, reglementările trebuie să fie clare și fezabile.

Citește și:

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

UDMR, atac la Guvern: ‘A dovedit, încă o dată, că impune un dublu standard în aplicarea legii pentru cetățeni’

Publicat

in

De

UDMR acuză Guvernul de standarde duble, întrucât de Rusaliile credincioșilor romano-catolici și protestanți încă sunt în vigoare o serie de restricții, însă o săptămână mai târziu, când ortodocșii sărbătoresc Rusaliile, acestea sunt deja eliminate.

UDMR a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că Guvernul nu a răspuns solicitării de a sărbători Rusaliile în condiţiile respectării măsurilor impuse pentru controlul sănătăţii.

”Guvernul a dovedit, încă o dată, că impune un dublu standard în aplicarea legii pentru cetăţeni”, afirmă UDMR.

Având în vedere apropierea sărbătorilor de Rusalii la romano-catolici şi protestanţi, grupul parlamentar UDMR a elaborat, luni, un pachet legislativ pe care l-a prezentat guvernului liberal, solicitând măsuri concrete pentru prevenirea infectării cu COVID-19.

„Cu ocazia sărbătorilor Pascale am sesizat că statul a aplicat un dublu standard atunci când a menţinut restricţiile pe perioada Paştelui catolic, însă de Sărbătorile Pascale ortodoxe a recurs la relaxarea acestora, în condiţiile în care riscul de îmbolnăvire era foarte mare, în ambele perioade. Am solicitat Guvernului să se asigure că nu ne vom confrunta cu această situaţie discriminatorie şi de Rusalii. Din păcate, până în ziua de astăzi nu am primit niciun răspuns în acest sens”, a declarat liderul grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaţilor, Benedek Zakariás, care a adăugat că Guvernul nu a ţinut cont de sărbătoarea comunităţii romano-catolice şi protestante, pentru că nu ar fi existat nicio problemă dacă ar fi acceptat aplicarea măsurilor de relaxare de sâmbătă sau duminică (30/ 31 mai) şi nu începând cu luni, 1 iunie.

Deputatul Benedek Zakariás a mai explicat faptul că, deşi Guvernul va ridica unele restricţii de control al sănătăţii începând cu 1 iunie, participarea masivă la ceremoniile religioase poate avea în continuare consecinţe negative, de aceea UDMR încurajează comunitatea maghiară să dea dovadă de prudenţă şi precauţie în perioada sărbătorilor.

Pachetul legislativ elaborat de UDMR prevede introducerea aceloraşi măsuri de control al sănătăţii la ceremoniile care vor avea loc cu ocazia Rusaliilor Catolice, Protestante şi Ortodoxe.

Potrivit acestor măsuri, fiecare participant la ceremonia religioasă trebuie să aibă asigurat un spaţiu de doi metri pătraţi, cel puţin 1,5 metri între scaune, bisericile sunt obligate să pună la dispoziţie produse pentru igienizarea mâinilor, purtarea măştii de protecţie este obligatorie în timpul ceremoniei, de asemenea, în timpul ritualului împărtăşaniei se vor folosi numai dispozitive de unică folosinţă.

Pachetul legislativ mai prevede că, în cazul organizării mai multor ceremonii religioase care se succed, mobilierul trebuie să fie dezinfectat şi să se menţină distanţa socială la intrarea/ieşirea din biserică. Pot participa la ceremoniile religioase numai persoanele care nu prezintă simptome specifice de  coronavirus.

Citește și:

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend