Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lavinia Nastase o face tandari pe prietena Zoană : "Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !" 

Publicat

in

foto Gabriela ZoanaRevenita de curand de la Paris, simpatica Lavinia Nastase si-a gasit rapid un nou job: acela de realizatoare si prezentatoare a unei emisiuni la Arges TV. Toate bune si frumoase, mai ales dupa debutul promitator al acestei serii de emisiuni care l-a avut in prim plan pe tanarul artist argesean Johnny Badulescu. Numai ca, de o buna perioada, Lavinia, sau poate altcineva, a deturnat scopul initial al acestei emisiuni transformand-o intr-o veritabila emisiune de promovare a politicienilor. In aceste conditii, ii sugeram Laviniei sa redenumeasca show-ul sau din „Argeseni In Lume” in „Politicieni care si-au luat lumea-n cap !” Un argument pentru propunerea noastra ar fi ultima emisiune, cea in care ar fi trebuit sa o cunoastem mai bine pe Gabriela Zoana. Nu s-a intamplat deloc asa pentru ca Lavinia a avut mari probleme iar focoasa pesedista s-a ales mai mult cu un prejudiciu de imagine.

Momente penibile si-un tandem imposibil !

Advertisements

Lavinia 222Ce am observat noi din fata televizorului ? O Lavinia Nastase extrem de agitata, frecandu-si in permanenta mainile sau intervenind brusc in discutie peste invitata sa. Cateva dintre multele momente penibile ale ultimei emisiuni, au fost acelea cand cameramanul a tot luat in prim plan gleznele si chiar degetele Laviniei Nastase pentru a scoate in evidenta bataturile acesteia, cand a surprins excesele de nervozitate ale Laviniei sau cand aceeasi Lavinia Nastase s-a repezit sa-i smulga de pe nas ochelarii Gabrielei Zoana. La fel de penibil a fost momentul in care Lavinia Nastase i-a oderit pesedistei cateva vouchere de reducere la un magazin de ochelari, lucru care a iritat in direct orgoliul de fata cu bani al Gabrielei Zoana. Ar fi multe de scris despre ultima emisiune a Laviniei Nastase insa ne oprim aici deocamdata. Ii propunem asadar Laviniei, sau celor care decid formatul emisiunii, ca pe viitor sa nu mai faca emisiuni in direct daca nu sunt in stare.

Lavinia Nastase: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !”

Chestionata pe tema ultimelor sale emisiuni politice, Lavinia Nastase a recunoscut ca saptamana trecuta a fost dominata de o stare intensa de stres. Ea amai spus ca parte din vina o are si echipa cu care face emisiunea dar si invitata. Mai exact, Lavinia sustine ca Gabriela Zoana a vrut sa isi faca doar campanie electorala si a cam stricat planurile initiale. Referitor la penibilul moment cand i-a smuls practic pesedistei in direct ochelarii de pe nas, Lavinia a avut un raspuns sustinand  ca doar a vrut sa o ajute sa fie in trend cu moda: „Gabi Zoana e o zgarcita, nu si-a mai schimbat ochelarii de 8 ani !” a conchis infuriata realizatoarea emisiunii „Politicieni care si-au luat lumea-n cap”, pe scurt „Argeseni in Lume”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Semnalul de alarmă a fost tras: Am avut pacienți asimptomatici cu leziuni pulmonare severe

Publicat

in

De

„În ultimele zile am avut 15-16 pacienți noi pe zi, capacitatea acestui spital a ajuns la limită. În două-trei zile va trebui să ne reorganizăm, din nou, să închidem parte din secția de non-covid și să o transformăm din nou în secție covid”, a spus managerul Spitalului „Victor Babeș”.

Specialistul a povestit că a fost martorul unor situaţii uluitoare, în care pacienţi confirmaţi cu coronavirus veneau la spital şi îi anunţau că sunt infectaţi, dar refuzau internarea şi tratamentul.

„Au fost pacienți care au refuzat tratamentul, pacienți care doresc să plece și, mai nou, sunt pacienți vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că ei sunt covid-pozitiv și că ei nu se internează în spital. Nici nu știu de ce mai vin să ne înștiințeze că sunt pozitiv. Vin cu hârtia de la laborator, spunând că ‘și eu sunt pozitiv’ și pleacă”, a povestit medicul.

Aceşti oameni sunt contagioși și transmit boala mai departe, caz în care pot fi anchetați penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor: „Iau la cunoștință, semnează și pleacă”, spune dr. Musta.

O situaţie neplăcută cu care se confruntă în această perioadă medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara o reprezintă pacienţii care solicită tratamente la comandă sau ameninţă cadrele medicale că le dau în judecată dacă îi transferă în alte spitale.

„Dacă până acum oamenii ascultau sfaturile noastre, au început să vină să ne solicite tratamentele la comandă, au început să ne amenințe că ne dau în judecată dacă vrem să-i transferăm într-un spital suport, pentru că spitalul nostru e prea plin, sunt comportamente care sunt greu de suportat, care denotă o lipsă de respect față de cadrele medicale”, a precizat doctorul.

Dr. Virgil Musta semnalează şi grava problemă a manipulării oamenilor. Referitor la pacienţii asimptomatici, specialistul atrage atenţia că a avut pacienţi asimptomatici în cazul cărora, în urma evaluării, s-au constatat leziuni pulmonare severe.

„Sunt persoane care sunt manipulate foarte ușor și, indiferent de ce spui, ei au părerea lor și te contrazic. Sunt totuși persoane care te înțeleg dar consideră că pot desfășura izolarea la domiciliu și că condițiile de acasă sunt superioare celor din spital. Noi nu ținem oamenii cu forța, dar cel mai bine este ca inițial să-i putem evalua, să facem investigații, să vedem care este starea reală. Am avut pacienți asimptomatici care, în momentul când i-am evaluat, am constatat că au o formă gravă, leziuni pulmonare severe. În două-trei zile au apărut simptomele. Este mai corect să evaluăm și, după care, dacă doresc să solicitate externarea, nu ne putem opune”, a adăugat dr. Virgil Musta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pro România dă o nouă lovitură PSD-ului: A demisionat din PSD pentru că nu a vrut să renunțe la principiile în care crede

Publicat

in

De

Pro România anunţă luni pe Facebook „transferul” unui senator PSD de Neamţ, care va fi şi candidatul partidului condus de Victor Ponta la şefia Consiliului Judeţean Neamţ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend