Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lavinia Nastase despre grila de toamna: „Curva santajista a judetului s-a imbracat in rosu si face emisiuni la TV „

Publicat

in

Razboiul dintre Lavinia Nastase si Camelia Badulescu, directoarea saptamanalului Ancheta, a intrat in sezonul de toamna exact asa cum se incheiase cel din primavara. Bruneta a explodat verbal pe facebook cu o postare prilejuita de prima emisiune a Cameliei la postul Absolut TV, adica la televiziunea lui Georgescu, a valceanului doar in acte. Iata cum a perceput Lavinia prima aparitie a Cameliei:  „Curva santajista a judetului s-a imbracat in rosu si face emisiuni la televiziuni unde proprietarii nemaiputand-o plati in bani o platesc in emisiuni sa nu mai fie santajati. Saracuta, e raraita, grasa , cu gusa de iese din ecran si proastă cat cuprinde! Prima emisiune a ales-o nefericit despre Arpechim iar ea care e habarnista total ii vorbeste directorului Marius Parvu ca unuia pus de curând in functie. Omul o corectează si ii zice ca si in 2012 era directorul Arpechim…in fine! Vai,s-a spurcat si breasla asta cu facutul televiziunii! Penibil! Cred ca e prima si ultima emisiune, altfel se vor prinde toti cat e de slab pregătită! La tv se vede grăsimea si prostia (nu poti photoshop, nici copypaste)!”

Vazand aceasta postare am butonat repede telecomanda televizorului sa ma dumiresc care e treaba. Ce sa vezi! La doua TV-uri locale, doua moderatoare erau imbracate in rosu. In fine, constat ca doar la una se vorbea, si se vorbea prost, ce-i drept, despre Arpechim. Am prins chiar si momentul in care duois ne aburea Andrei Gerea. Am schimbat cu sila canalul, m-am mai uitat si pe Arges TV si un pic pe Curier TV. Ce sa zic, da, teveurile din Arges au intrat cu grila de toamna si se lupta pentru cei cativa telespectatori gen coana Gintonic sau Vintonic (imi scapa acum), nea Florin sau pensionarul Draghici. Si ca sa fac o caracterizare a turului televiziunilor locale in noua grila de toamna, ma folosesc doar de titlul unei cunsocute fabule a lui Grigore Alexandrescu: Mierla si bufnita.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu lovește Guvernul Orban: Un exemplu ca să vedeți cum se scurg banii în buzunarele voastre

Publicat

in

De

După ce Guvernul Orban a anunțat că majora pensiile, însă nu se știe cu cât, dând semne clare că pensionarii nu vor beneficia de creșterea cu 40% a pensii plănuită pentru 1 septembrie 2020, Lia Olguța Vasilescu lansează un atac devastator la adresa Cabinetului PNL.

Olguța Vasilescu prezintă, pe Facebook, un prim caz despre cum „se scurg banii în buzunarele liberalilor”.

Nu aveti bani de pensii, da? Zilnic o sa va dau cate un exemplu ca sa vedeti cum se scurg banii in buzunarele voastre! Incepem cu o afacere pe care Guvernul PSD si instantele au considerat-o ilegala. Nu si Dancă! Nu îl știți pe Dancă? E nenea ala care invinuia PSD de coruptie si se tavalea prin studiourile tv in incercarea de a ne demonstra cat de imaculati sunt cei din PNL…”, a răbufnit Olguța Vasilescu.

Cazul prezentat de fosta șefă a Muncii

Președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, Nicolae Turdean impreună cu noul director general, Elena Sava, cu ajutorul auditului intern reprezentat de Ninel Paiajen dar și cu doamna Ebolia Coman de la biroul juridic fac demersuri în vederea transferului unei licențe solicitate de AMI TURNING S.R.L, scrie flux24.ro.

În speță este transferul licenței de concesiune pentru exploatare nr. 3285/2000, (perimetrul Cristeşti – Drăguşeni), de la societatea Agregate Est S.R.L către societatea AMI TURING S.R.L.

Societatea AMI TURNING S.R.L a initiat demersuri în legătură cu acest transfer încă din 09.11.2017, cand a câștigat licitația derulată prin lichidator CAPITAL INSOL SPRL FILIALA IAȘI, cu miza „proprietatea imobiliară teren si construcții numită Balastiera Cristești, bunuri mobile reprezentând echipamente de balastieră și licența de exploatare pentru agregate de râu, respective nisip şi pietriş”, cu mențiunea că licența de exploatare nu poate fi vândută de lichidator, conform legii minelor, însă poate fi transferată în condițiile legii.

Presiunile au început în august 2018, atunci când ANRM a informat societatea asupra faptului că drepturile și obligațiile asumate prin licenţa în spetă, nu pot fi transferate pentru că societatea nu îndeplinea condițiile impuse de Legea minelor. Cei de la AMI TURNING S.R.L au dat în judecată ANRM, formându-se dosarul nr. 612/45/2018, aflat pe rolul Curții de Apel laşi Administrativ și Fiscal. Cererea a fost respinsă, iar acțiunea formulată de reclamantele AMI TURNING S.R.L. şi Agregate Est S.R.L a fost considerată neîntemeiată. Societatea a considerat în continuare că se face un abuz în cadrul ANRM, astfel a înaintat numeroase petiții, printre care Petiția nr. 117/11.03.2019 către Cab. Prim-ministru; Petiția nr. 119/19.03.2019 catre Administratia Prezidențială ; Petiția nr. 125/08.05.2019 către SGG. Toate aceste petiții au avut ca răspuns din partea ANRM că solicitarea transferului este ILEGALĂ.

Profitând de situația tulbure din această perioadă generată de pandemie şi de inactivitatea unor instituții publice, președintele ANRM, cu sprijinul Cancelarului Ionel Dancă și a unor angajați din ANRM, a demarat acțiunea de atribuire cât mại urgentă a transferului ilegal al licenței de concesiune pentru exploatare nr. 3285/2000 către societatea AMI TURNING S.R.L.

Astfel, noua angajată ANRM, Tabără Paula, numită (de Elena Sava) să se ocupe de transferurile de licențe, a întocmit un raport necesar finalizării transferului, care nu a fost semnat de cei de la departamentul juridic, ci doar de ea și doamna Elena Sava.

Menționăm că salariații biroului juridic din cadrul ANRM au fost avertizați de către președinte și Elena Sava că indiferent de avizul lor, acest transfer va fi finalizat până la sfârşitul lunii iunie 2020.

Nicolae Turdean a fost director al companiei de stat CupruMin și este considerat un apropiat al șefului Cancelariei premierului Ionel Dancă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

GEST SCANDALOS AL UNUI PRIMAR DIN ARGEȘ – S-A COCOȚAT PE MONUMENTUL EROILOR, CA SĂ-ȘI FACĂ SELFIE ÎN ZIUA DE ÎNĂLȚARE

Publicat

in

De

Gest incredibil al unui primar PSD din județul Argeș, chiar în ziua în care sunt pomeniți eroii neamului românesc cu ocazia praznicului Înălțării Domnului. Astfel, primarul comunei Vlădești, Cristian Dică-Hristu, s-a cocoțat pe monumentul eroilor din localitate pentru a-și face un selfie. Gestul sau a șocat comunitatea pe care o conduce.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend