Conecteaza-te cu noi

Campulung

Lăutarul a trecut de la bătute şi chiuituri, la viol cu vecina

Publicat

in

df259b62fd27e4222f3415ac39b1d462.jpgLa începutul săptămânii, o femeie de 34 de ani, din Bughea de Sus, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce, susţine ea, un vecin a încercat să o violeze. Lăutar de meserie, agresorul este cunoscut în comună ca un cal breaz pentru comportamentul agresiv pe care îl are. Bărbatul nu se sfieşte să se laude că nu-i e frică de nimeni, pentru că, spune femeia, are bani şi poate cumpăra pe oricine. Aflată pe patul spitalului, victima a acceptat să vorbească despre păţania sa, dar, pentru că doreşte să-i fie protejată identitatea, de teama unor repercusiuni ulterioare şi pentru a se feri de gura satului, nu vom publica decât iniţialele părţilor implicate în această poveste, al cărei final îl vor stabili, cu certitudine, oamenii legii, dacă nu cumva cei doi se vor împăca.

„M-am luptat cu el sub ochii fetiţei mele, care s-a speriat”

Agresorul (R.E.) îi poartă sâmbetele de ceva vreme femeii (M.P.), dar, până zilele trecute, bărbatul s-a rezumat doar la propuneri indecente, ocheade şi declaraţii de dragoste. Şi-a dat seama că vecina sa nu-l place şi că nu are de gând să-i cedeze nici contra unei sume importante de bani, aşa că s-a hotărât să schimbe tactica şi a acţionat în forţă. În urmă cu câteva zile, şi-a aşteptat victima la cotitură şi s-a repezit ca un animal de pradă asupra ei, încercând s-o bage cu forţa în maşină şi s-o violeze. Femeia nu a cedat şi s-a luptat cu el până când, neputincios, insul a renunţat la gestul său şi a fugit în trombă, furios şi cu orgoliul rănit. „În seara de dinaintea incidentului, vecinul meu a intrat în curte la mine şi a vrut să mă bată. Am intrat în casă şi am scăpat. De foarte mult timp, tot îmi ţine calea şi-mi propune lucruri murdare. Îmi spune că vrea să mă culc cu el, că mă plăteşte, că-mi dă o mie de euro, numai să-i fac sex oral şi tot felul de bazaconii. Nu l-am băgat în seamă şi i-am spus să mă lase în pace, că mă duc la Poliţie şi-l reclam. De fiecare dată, îmi râdea în nas şi-mi spunea că are bani şi cumpără pe oricine. Am încercat să stau de vorbă cu nevastă-sa, dar nu am avut cu cine mă înţelege, ba chiar am avut o mică discuţie cu ea, pentru că are făcut un şanţ pe lângă gardul casei mele şi mizeria de la WC-ul lor se scurge pe acolo. I-am spus să facă ceva, că miroase groaznic! S-a supărat pe mine. În dimineaţa incidentului, am plecat de acasă cu fetiţa, să o duc la şcoală. La nicio sută de metri de şcoală, ne-am trezit cu el cu maşina. Ne-a blocat drumul, s-a dat jos din maşină şi a început să tragă de mine, să mă bage în maşină. M-am luptat cu el sub ochii fetiţei mele, care s-a speriat şi a încept să strige. Atunci când a văzut că nu poate să mă ia pe sus, s-a suit în maşină şi a fugit în mare viteză. Imediat după incident, m-am dus la Poliţie să fac plângere şi mi s-a spus să merg la spital, apoi la medicul legist, iar în final să vin la Poliţie.” Ajunsă la spital, femeia a primit îngrijiri medicale, a rămas sub observaţie câteva ore, după care s-a întors acasă. Este hotărâtă să depună plângere împotriva agresorului pentru ruşinea pricinuită.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ – 3 ZONE METROPOLITANE ÎN ARGEȘ, INCLUSIV CURTEA DE ARGEȘ ȘI CÂMPULUNG – VEZI DETALII

Publicat

in

De

Conform dispozițiilor primite din partea Departamentului pentru Situații de Urgență, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de vineri, 22 mai 2020, să ușureze deplasarea argeșenilor în afara localității, pe fondul relaxării restricțiilor din timpul stării de alertă.

Astfel, în conformitate cu dispozițiile DSU, în ședința CJSU au fost stabilite trei zone metropolitane, în jurul municipiilor din Argeș (Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung), care cuprind localitățile aflate la o distanță de până la 30 km. În interiorul acestor zone, argeșenii cu domiciliul în localitățile componente se vor putea deplasa fără declarație pe proprie răspundere.

Pentru argeșenii din 13 comune din sudul județului, care nu fac parte din nicio astfel de zonă metropolitană, rămâne valabilă obligația de a completa declarația pe proprie răspundere la ieșirea din localitate. Aceștia (ca și cei care părăsesc zona metropolitană) se pot deplasa cu adeverința de la angajator sau cu legitimația de serviciu, dacă fac naveta în altă localitate. În același timp, ei au la dispoziție completarea on-line și salvarea pe un dispozitiv mobil a declarației, accesând site-ul formular.sts.ro.

Zona Metropolitană Pitești (49 de localități):

 1. Pitești
 2. Mioveni
 3. Ștefănești
 4. Topoloveni
 5. Costești
 6. Bascov
 7. Albota
 8. Mărăcineni
 9. Băbana
 10. Bradu
 11. Moșoaia
 12. Băiculești
 13. Morărești
 14. Mălureni
 15. Bălilești
 16. Vulturești
 17. Dârmănești
 18. Davidești
 19. Boțești
 20. Cotmeana
 21. Budeasa
 22. Micești
 23. Beleți-Negrești
 24. Cuca
 25. Drăganu
 26. Dobrești
 27. Uda
 28. Cocu
 29. Călinești
 30. Priboieni
 31. Coșești
 32. Țițești
 33. Stâlpeni
 34. Poiana Lacului
 35. Leordeni
 36. Vedea
 37. Săpata
 38. Oarja
 39. Căteasca
 40. Suseni
 41. Rătești
 42. Lunca Corbului
 43. Rociu
 44. Teiu
 45. Buzoiești
 46. Stolnici
 47. Ciomăgești
 48. Bogați
 49. Merișani

Zona Metropolitană Câmpulung (35 de localități):

 1. Câmpulung
 2. Schitu Golești
 3. Mihăești
 4. Stâlpeni
 5. Țițești
 6. Godeni
 7. Berevoești
 8. Aninoasa
 9. Vlădești
 10. Bălilești
 11. Domnești
 12. Mușătești
 13. Valea Iașului
 14. Mălureni
 15. Pietroșani
 16. Coșești
 17. Dârmănești
 18. Corbi
 19. Brăduleț
 20. Nucșoara
 21. Stoienești
 22. Cetățeni
 23. Boteni
 24. Hârtiești
 25. Vulturești
 26. Lerești
 27. Valea Mare Pravăț
 28. Dragoslavele
 29. Rucăr
 30. Dâmbovicioara
 31. Bughea de Sus
 32. Albeștii de Muscel
 33. Bughea de Jos
 34. Mioarele
 35. Poienarii de Muscel

Zona Metropolitană Curtea de Argeș (44 de localități):

 1. Curtea de Argeș
 2. Ciofrângeni
 3. Morărești
 4. Cuca
 5. Băiculești
 6. Valea Danului
 7. Șuici
 8. Corbeni
 9. Arefu
 10. Sălătrucu
 11. Domnești
 12. Aninoasa
 13. Stâlpeni
 14. Țițești
 15. Valea Iașului
 16. Pietroșani
 17. Brăduleț
 18. Nucșoara
 19. Cicănești
 20. Albeștii de Argeș
 21. Corbi
 22. Cepari
 23. Tigveni
 24. Poienarii de Argeș
 25. Uda
 26. Băbana
 27. Bascov
 28. Budeasa
 29. Micești
 30. Mărăcineni
 31. Mioveni
 32. Schitu Golești
 33. Bălilești
 34. Coșești
 35. Dârmănești
 36. Vlădești
 37. Aninoasa
 38. Godeni
 39. Berevoiești
 40. Mălureni
 41. Merișani
 42. Mușătești
 43. Mihăești
 44. Cotmeana

Necuprinse în zona metropolitană (13 localități):

 1. Negrași
 2. Mozăceni
 3. Slobozia
 4. Ștefan cel Mare
 5. Recea
 6. Izvoru
 7. Popești
 8. Râca
 9. Miroși
 10. Căldăraru
 11. Ungheni
 12. Hârsești
 13. Bârla

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Argeșean reținut pentru viol !

Publicat

in

De

Un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol, a fost reţinut de poliţiştii câmpulungeni, în cursul zilei de 14 mai a.c.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol şi au reţinut un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2019, ar fi constrâns o femeie de 25 de ani, să întreţină relaţii sexuale.

Pentru administrarea probatoriului au fost dispuse şi efectuate expertize medico-legale.

În cursul zilei de ieri, 14 mai a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend