Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

Laurette, într-un nou pictorial sexy!

Avatar

Publicat

in

Fotomodelul şi-a anunţat prietenii virtuali că va realiza o şedinţă foto în zăpadă, pentru ca la câteva ore să le arate şi o mică parte din rezultatul muncii depuse de ea şi de echipa cu care a colaborat.

 

 

 

 

Se pare că viscolul şi ninsoarea abundentă nu a speriat-o pe Laurette, care a realizat un pictorial incendiar. Mulatra le-a dat vestea prietenilor ei virtuali, care au fost încântaţi de ideea acesteia.

 

 

 

 

Laurette

 

 

“Buna ne pregătim de şedinţa foto in zăpada sper sa nu îngheţ):);) cu Sorin Ionita va pup!!!!”, a scris Laurette pe o reţea de socializare.

 

 

Mulatra este fericită şi pe plan personap, cu o săptămână înainte de Crăciun, Laurette şi Mihai, tatăl fetiţei sale, au redevenit un cuplu.

 

 

Împăcarea s-a produs la aniversarea micuţei Serena, fiica lor ,care la 9 decembrie a împlinit doi anişori. Laurette şi Mihai şi-au dat seama că fiica lor trebuie să crească alături de ambii părinţi.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

Bogdan Ivan

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

Bogdan Ivan: Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților,

Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend