Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Laura Vicol: ‘Un tablou grotesc ni se înfățișează. Cu PNL, USR PLUS și UDMR la guvernare, românii și România pierd’

Publicat

in

Deputatul PSD Laura Vicol a lansat critici dure la adresa lui Florin Cîțu și a Coaliției de guvernare: ‘a ajuns să dea afară din Guvern miniștri care nu vor să pună resursele publice la dispoziția campaniei sale pentru șefia PNL‘.

Românii, victimele colaterale ale măcelului din PNL

De câteva săptămâni, asistăm cu toţii, politicieni şi simpli cetăţeni ai acestei ţări, la spectacolul jalnic pe care îl dau cei din PNL, prin liderii lor angrenaţi într-o luptă de putere fără scrupule. Faptul că PNL a ales să devină istorie şi să nu mai fie un partid istoric nu este însă problema mea. Soarta PNL este ultimul lucru care îi preocupă pe români.

Ce ne preocupă, însă, pe toţi este că acest măcel din rândurile PNL îi transformă uşor-uşor pe români în victime colaterale. Guvernarea, şi aşa afectată de incompetenţă, autosuficienţă, corupţie, este pe de-a întregul abandonată.

Un tablou grotesc ni se înfăţişează.

Premierul Cîţu a ajuns să dea afară din Guvern miniştri care nu vor să pună resursele publice la dispoziţia campaniei sale pentru şefia PNL; în calitate de ministru interimar de Finanţe, Florin Cîţu este mai preocupat cu story-urile penibile pe Facebook, în loc să participe la reuniunile ECOFIN; de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu se mai ocupă nimeni, deşi este respins în mod repetat de Comisia Europeană; Ludovic Orban merge prin teritoriu să le reamintească animalelor politice cine le-a pus în funcţii lunile trecute; pericolul unui val 4 al pandemiei se arată la orizont, dar singurii preocupaţi de acest lucru au rămas medicii, a căror ultimă grijă este lupta dintre Cîţu şi Orban.

Ce ne arată de fapt această campanie din PNL?

Indiferent cine va câştiga, dintre Orban şi Cîţu, niciunul nu merită să mai fie premier al Guvernului României.

Lăcomia de putere de care au dat dovadă liderii liberali angrenaţi în această competiţie şi acoliţii lor, lipsa totală de scrupule, dezinteresul faţă de ceea ce înseamnă guvernarea impun o concluzie clară: că este Orban, că este Cîţu, românii şi România pierd; cu PNL, USR şi UDMR la guvernare, românii şi România pierd”, conform agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Marcel Ciolacu o spune clar: ‘Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Dreptul la viață cred că primează peste toate celelalte drepturi’

Publicat

in

De

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că nu este „deloc” de acord cu vaccinarea obligatorie, subliniind că dreptul la viață „primează” peste toate celelalte drepturi.

„Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni domnul doctor Rafila (ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila n.r.) şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific (referitor la certificatul verde COVID n.r.). Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu…sau… veţi vedea”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai arătat că nu crede că „oamenii politici trebuie să îşi mai dea cu părerea în ceea ce priveşte pandemia”, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Ieșire a lui Marcel Ciolacu: ‘Acest guvern e condamnat să stea până în 2024, să facă ce este mai bine. Cred că viitorul buget al României e mai important decât funcția de prim-ministru’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire a lui Marcel Ciolacu: ‘Acest guvern e condamnat să stea până în 2024, să facă ce este mai bine. Cred că viitorul buget al României e mai important decât funcția de prim-ministru’

Publicat

in

De

Liderul social-democraților Marcel Ciolacu a comparat PSD și PNL cu Steaua și Dinamo, explicând că cele două rivale atunci când jucătorii lor ajungeau la echipa națională conlucrau pentru țelul comun.

“Ştiţi marile rivale Steaua şi Dinamo? Cam e PSD cu PNL. PSD e mai Steaua, PNL e mai Dinamo. Când mergeau la echipa naţională toată lucra lucra pentru ţelul comun. Nu ai altă abordare. Ce mai guvernam peste şase luni, opt luni? Am renunţat la prima rotaţie de prim-ministru şi nu îmi pare rău”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că acest Guvern este condamnat să stea la guvernare până în 2024.

“Nu am cerut un vot colegilor mei ca să intrăm la guvernare ca să stric lucrurile. Acest guvern e condamnat să stea până în 2024, să facă ce este mai bine. Să depăşim aceste crize, economică, energetică, e şi o criză socială, nivelul de trai a scăzut foarte mult, pentru noi a fost mai important să negociem pachetul social şi cred că viitorul buget al României e mai important decât funcţia de prim-ministru”, a transmis Marcel Ciolacu, conform news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend