Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Laura Vicol (PSD) pune la punct ambasada Ucrainei la București: ‘Mai bine s-ar uita la erorile din propria curte!’

Publicat

in

Ambasada Ucrainei în România a cerut anchetarea celor care au defilat cu simboluri pro-ruse la parada de la Bacău. Laura Vicol, deputat PSD, califică reacția diplomaților ucraineni drept o „eroare”. Ea îi sfătuiește pe reprezentanții ambasadei să se uite „la erorile din propria curte”, cu referire legea minorităților naționale din Ucraina.

NATIONAL

50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Publicat

in

Un număr de 50.000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba română. Cei mai mulți locuiesc în Marea Britanie, Germania și Franța.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ce au dezvăluit analizele apei de culoare verde fluorescent din Canal Grande din Veneţia

Publicat

in

Transformarea spectaculoasă a apei dintr-o porţiune a celebrului Canal Grande din Veneţia, care a devenit verde fluorescent, a fost cauzată de prezenţa fluoresceinei, o substanţă non-toxică şi care este utilizată în general pentru testarea apelor uzate, au anunţat luni autorităţile italiene locale, informează AFP.

Analizele au dezvăluit „prezenţa fluoresceinei în eşantioanele prelevate”, a precizat într-un comunicat Agenţia regională pentru protecţia mediului din Veneţia (Arpav).

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend