Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Lapte si corn de 2 lei/zilnic pentru elevii din Argeș

Publicat

in

La finalul lunii august 2021 s-au încheiat acordurile-cadru pentru distribuirea fructelor, produselor lactate și de panificație, în cadrul “Programului pentru școli al României”. 

–        Pentru produse lactate și de panificație, acordul a fost încheiat pe durata anilor școlari 2017-2021. 

–        Pentru fructe, acordul cadru a fost încheiat pe durata anilor școlari 2018-2021. 

Pentru continuarea implementării Programului și demararea procedurilor legale de achiziție în vederea încheierii unui acord cadru pentru furnizarea produselor lactate, de panificație și a fructelor proaspete (mere), elevilor și preșcolarilor din unitățile școlare din județul Argeș, au fost demarate procedurile, urmând ca pe 12.10.2021 să fie deschise ofertele. 

Număr de beneficiari : 59.578 preșcolari și școlari din clasele I-VIII 

Valoare zilnică per elev : Lapte – 0.88 lei 

                                      Mere- 0.6 lei 

                                      Panificație- 0.57 lei 

Distribuție pe săptămână : 5 porții de panificație, 3 porții de lactate, 2 porții de fructe 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

ACUM! Incendiu în Argeș, la Valea Danului – Un sătean dă foc la clăile de fân

Publicat

in

De

E alertă maximă în comuna Valea Danului, in satul Vernești – Banicesti. Un puternic încendiu a cuprins câteva clăi de fân. Potrivit martorilor, un sătean ar fi dat foc la clăi și ar fi încercat să incendieze o casă ” Veniți la Vernești. Neveste frică. Cineva da foc la clăile de fân și la o casă”, a fost mesajul trimis de un sătean.

La fața locului intervin pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Chestionați de redactorii PROFIT, reprezentanții ISU Argeș spun că “din primele informații ar fi vorba de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură pentru profesori înainte de sărbători! Sorin Cîmpeanu: ‘În luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare, vom avea o problemă cu plata salariilor’

Publicat

in

De

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, afirmă că ministerul pe care îl conduce are o execuţie bugetară „atât de bună” încât, în luna decembrie, dacă Guvernul nu va face o rectificare, va exista „o problemă cu plata salariilor” angajaţilor din sistem. El susţine, în acest context, că pentru a plăti salariile, „îţi trebuie rectificare bugetară pe care o face doar un guvern stabil”.

„Ca minister, avem execuţie de 50% pe primul semestru, deci am fost exact în grafic, cât am planificat, şi, din păcate, avem o execuţie mai mare în cel de-al doilea semestru. Este o execuţie atât de bună încât, în luna decembrie, dacă nu vom avea o rectificare, vom avea o problemă cu plata salariilor. Şi nu vom avea o rectificare dacă nu vom avea un guvern capabil să dea o rectificare, adică nu interimar. Iată legătura cu politica. Ca să plăteşti salariile îţi trebuie rectificare bugetară, pe care o face doar un guvern stabil”, a declarat ministrul Educaţiei, marţi seară, în emisiunea moderată de Florin Călinescu la Prima Tv.

Sorin Cîmpeanu a adăugat că anul acesta sistemul de educaţie a primit „cea mai mare finanţare din ultimii 30 de ani”, el precizând că este vorba despre „valoarea relativă”, şi nu ca procent din PIB, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend