Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor-colaborator, jurnalist și totodată cel mai tânăr din echipa PROFIT, dar pregătit să demonstrez că îmi doresc să avansez în acest domeniu și să devin cea mai bună versiune a mea.

ACTUAL

Dacă alegi să mergi în vacanță, îl poți ține pe doctor deoparte

Avatar

Publicat

in

De

Printre cele mai frumoase și atractive lucruri pentru turiști se regăsesc vizitarea și explorarea capitalelor sau orașelor cele mai importante ale lumii. În funcție de gusturile acestora, de la capitale europene până la orașe de importanță culturală și istorică pentru întreaga omenire, turiștii preferă să aleagă, de obicei, oferte vacante ce cuprind cele mai fascinante destinații cunoscute pe plan internațional, dar și locații care sunt mai puțin cunoscute și așteaptă să fie descoperite de către cei pasionați de City Break-uri.

Un pachet turistic ce constă într-o vacanță scurtă(de câteva zile) într-o destinație dorită, în cele mai multe cazuri, urbană, care include transportul și cazarea pe durata weekend-ului sau a perioadei de concediu reprezintă una dintre cele mai bune oferte City Break.

Un mare avantaj al City break-ului este că acesta nu necesită prelungirea unui concediu, lucru care îl face extrem de popular datorită faptului că majoritatea turiștilor pasionați de noi experiențe preferă să plece într-o scurtă vacanță, în principiu pe durata weekend-ului, după o săptămână plină și solicitantă la serviciu. De cele mai multe ori aceștia se declară foarte mulțumiți având în vedere faptul că se deconectează de la problemele întâlnite în viața de zi cu zi în familie sau la serviciu.

Fiecare oraș este unic în felul lui, oferindu-vă posibilitatea de a explora noi locuri și de a petrece un sejur pe care nu-l veți uita niciodată. Tradițiile și cultura pot fi descoperite prin evenimentele, festivalurile și sărbătorile în funcție de perioada pe care doriți să o alegeți.

De la kebab-ul turcesc bine condimentat, la pizza italiană cu cele mai bune arome și berea pragheză cunoscută pentru gustul ei unic în lume, fiecare destinație vă poate oferi o experiență nouă, de neuitat. Atracțiile turistice așteaptă să fie descoperite și să vă ofere cele mai frumoase povești din istoria omenirii.

Pentru turiștii dornici de o escapadă există foarte multe variante, iar, în funcție de plăcerile acestora, pot alege un City Break într-un oraș precum Paris pentru un sejur romantic sau o excursie într-un oraș plin de viață și foarte distractiv precum Amsterdam.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO DE SENZAȚIE! În Argeș, vulpea este paznic la oi !

Avatar

Publicat

in

De

Într-o perioadă in care se vorbeste tot mai mult de prezenta ursilor mult prea aproape de gospodarii sau de atacul acestora asupra altor animale domestice, vulpile par a nu fi de acord cu ceea ce se intampla. O dovada venit zilele trecute, in comuna Cicanesti din Arges, acolo unde un frumos exemplar de vulpe pare a-si fi luat in serios rolul de paznic al unei mici turme de ori. Mai mult, stiind ca este filmata, vulpea a venit spre propietarul oilor pentru a-și etala frumoasa blana dar și, probabil, bunele intentii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend