Conecteaza-te cu noi

Mioveni

Lansare de carte la Mioveni

Avatar

Publicat

in

Miercuri 17 septembrie, începând cu ora 16.00 la primăria din Mioveni va avea loc o lansare de carte. “Din petalele sufletului meu”, volumul Valentinei Geambaşu cu siguranţă că va fi un succes iar la eveniment şi-au anunţat deja participarea importanţi oameni de cultură din judeţ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Amenzi pe banda rulantă date în Argeș pentru nerespectarea restricțiilor

Avatar

Publicat

in

Peste 150 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate în urma verificărilor efectuate pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Polițiștii au verificat, în cursul zilei de ieri, în total, 2.094 de persoane. Totodată, au fost verificate 129 de locații, din care 131 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

De asemenea, 112 mijloace de transport persoane au fost verificate, dintre care 96 au fost mijloace de transport public în comun.

Au fost organizate 28 de acțiuni punctuale (din care 25 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituţii), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.250 de lei, astfel:
102 sancțiuni, în valoare totală de 16.250 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
48 de sancţiuni, în valoare de 7.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 22.00-05.00);
o sancţiune, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii izolării/carantinei.

Nu a respectat măsura izolării/carantinei

În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mioveni, care nu a respectat măsura izolării la adresa declarată, în urma revenirii dintr-o țară pentru care este insitituită o astfel de măsură.
Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș și C.J.C.I. Argeș.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic, şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primăria Mioveni angajeaza șef birou relații publice

Avatar

Publicat

in

De

Primăria orașului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba de șef BIROU EVIDENTA ELECTORALA, RELATII PUBLICE, REGISTRATURA.

Condiţii de participare

– să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile: ştiinţe economice/ştiinţe administrative/ştiinţe juridice;
– studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
– minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere;
– să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prevăzute de OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ;

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, la secţiunea special creată în acest scop.

Informații suplimentare despre concurs: Naciu Nicolae, şef birou tel. 0348455455, 0730444762, fax: 0248260500 e- mail: nicolaenaciu@yahoo.com

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend